HebaNova Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 hop hop podbijam prośbę, domek zdecydowany i chętny potrzebna wizytacja Quote
HebaNova Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 halo Gdańsk pomoc potrzebna !!!! Kropka ma szansę na morskie powietrze !!! Quote
amikat Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 prosimy o sprawdzenei domu w GDAŃSKU!!!!!! Quote
Ambra Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 napisałam do dziewczyn z mapy dogo z prosbą o pomoc w sprawdzeniu, mam nadzieje ze szybko tu zajzą, Quote
Itske Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ambra napisał(a):napisałam do dziewczyn z mapy dogo z prosbą o pomoc w sprawdzeniu, mam nadzieje ze szybko tu zajzą, Zajrzały i Sprawdzą! ( same nie wezmą, bo mają 5!:diabloti:) dajcie namiary to się umówię i podjadę.:lol: Quote
HebaNova Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dzięki kochana, wysyłam PW ze szczegółami Quote
Axusia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tak więc : Spotkałam się z nowymi ( jeszcze nie) właścicielami. Sa bardzo mili, przyjaźni i kontaktowi. Widać, ze nie mieli doświadczenia z psami jednak zadają dużo pytań co jak dla mnie jest ważne bo widać, ze chca sie dobrze przygotować. Powiedziałam im podstawowe rzeczy np. nauka czystosci, odrobaczenia, odpchlenia, nauka chodzenia przy nodze. Porzyczyłam im ( Marcie i Wojtkowi - jesli dobrze pamiętam imie męża Marty :roll::oops: ) ksiązke " Psim zdaniem". Myśle, ze troszke po niej zmądrzeją. Zabrałam ich do sklepu, kupili smyczke zwykłą ( do tego bedzie flexi ) zabawki aby się nie nudziła gdy zostanie w domu sama, kość wędzoną i karme. Purina Dog Show dla szczeniąt. Umówiłam się na piątek aby odwiedzić ich w mieszkaniu abym mogła zobaczyc jak suczka sie zachowuje i jak sobie radzą. Ogolnie wydają mi się odpowiedzialni i bardzo fajni. Wspniały domek :multi: Quote
HebaNova Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję Kochana, odwdzięczę się na pewno Quote
amikat Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A ja myślę - że Kropka sie odwdzieczy.... Mój kolega mąż sie wczoraj wziął i zakochał.... Wiózł ja na kolanach itak mu w oczy patrzała, tak sie tuliła..... To taka malutka pchełeczka - zdjecia tego nie oddają... Quote
HebaNova Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 gwiazdeczki w dobrej formie, przespały pod kocykiem całą noc, rano sik i małe śniadanko, śpią dalej :loveu: Quote
HebaNova Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 one bidulki kaca mają i tyle ;) Quote
Fasolka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jaka pięknota niewiarygodna :loveu: Miałam kiedyś w rodzinnym domu JRT :-)coś fantastycznego co to było za stworzenie :-) Rzeczywiście Kropczak bardzo podobny oby wszytko się udało, trzymam kciuki :-) F. Quote
HebaNova Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 kciuki bardzo potrzebne kombinujemy transport do nowego domku, najlepiej jak najszybciej bo sie dziewucha przyzwyczaja ... Quote
Agniest Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 podnoszę ! udało się coś z tym transportem ?.......kurcze, to taki kawał drogi...... Quote
HebaNova Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 nic nie wiadomo, albo wypali jutrzejszy (20% szans) albo jakiś będziemy kombinować. Quote
jotka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czy na wątku transportowym zapytałas? Moze kombinowany jakiś? Quote
HebaNova Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 pytałam na wątku, na razie cisza. może się coś uda wykombinować domek będzie super :))) Quote
HebaNova Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 będzie miałą morskie powietrze :loveu: Quote
amikat Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a jakby wołać na CB? Moze jakis TIR jedzie i by zabrał? Quote
Recommended Posts