Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ambra napisał(a):
napisałam do dziewczyn z mapy dogo z prosbą o pomoc w sprawdzeniu, mam nadzieje ze szybko tu zajzą,

Zajrzały i Sprawdzą! ( same nie wezmą, bo mają 5!:diabloti:)
dajcie namiary to się umówię i podjadę.:lol:

Posted

Tak więc : Spotkałam się z nowymi ( jeszcze nie) właścicielami.
Sa bardzo mili, przyjaźni i kontaktowi. Widać, ze nie mieli doświadczenia z psami jednak zadają dużo pytań co jak dla mnie jest ważne bo widać, ze chca sie dobrze przygotować.
Powiedziałam im podstawowe rzeczy np. nauka czystosci, odrobaczenia, odpchlenia, nauka chodzenia przy nodze.
Porzyczyłam im ( Marcie i Wojtkowi - jesli dobrze pamiętam imie męża Marty :roll::oops: ) ksiązke " Psim zdaniem". Myśle, ze troszke po niej zmądrzeją.
Zabrałam ich do sklepu, kupili smyczke zwykłą ( do tego bedzie flexi ) zabawki aby się nie nudziła gdy zostanie w domu sama, kość wędzoną i karme. Purina Dog Show dla szczeniąt.
Umówiłam się na piątek aby odwiedzić ich w mieszkaniu abym mogła zobaczyc jak suczka sie zachowuje i jak sobie radzą.
Ogolnie wydają mi się odpowiedzialni i bardzo fajni.
Wspniały domek :multi:

Posted

A ja myślę - że Kropka sie odwdzieczy.... Mój kolega mąż sie wczoraj wziął i zakochał.... Wiózł ja na kolanach itak mu w oczy patrzała, tak sie tuliła..... To taka malutka pchełeczka - zdjecia tego nie oddają...

Posted

Jaka pięknota niewiarygodna :loveu: Miałam kiedyś w rodzinnym domu JRT :-)coś fantastycznego co to było za stworzenie :-) Rzeczywiście Kropczak bardzo podobny oby wszytko się udało, trzymam kciuki :-)
F.