Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, przyplątała mi sie kolejna bieda, ale naprawdę nie mogę mieć 4 psów na stanie bo nie wyrabiam psych i fin. Pilnie proszę o pomoc.

suczka młodziusieńka szczeniacka, może ze 4-5 miesięcy, latała na mojej ulicy od wczoraj, dzis udało mi się ją złapać.
to coś a'la jack russel terrier, waży około 5-6 kilo, ogonek jakby obcięty bo taki streczący kikutek fajny. suczka bardzo kontaktowa i wesolutka. moim zdaniem raczej większa nie urośnie.

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest pewnie dąbrowska mieszanka wszystkiego co się da :lol:. na razie i tak nie mam co z nią zrobic, na ulice nie wyrzuce z powrotem więc musi zostać. ale dobrze by było żeby przejął ją ktoś kto ma możliwość zająć się podrośniętym szczeniakiem.
mam taką pracę że nie mogę się nią zajmować w ciagu dnia, (mam lekcje ang w domu) a ona ma pewnie zapędy szczeniackie wiadomo jakie. jak mi trójca przenajświętsza zacznie koncertować jak ich zamknę to nie popracuję za duzo...

Posted

oj Hebanova to wesoło a raczej niewesoło sie zrbiło...bede sie rozgladac za domkiem, a nie kojarzysz czy to pies z twoich okolic? moze komus zwiał. moze szukac starego wł.?

Posted

dąbrowa górnicza

zrobię dziś znów rundkę z ogłoszeniami słupowymi w okolicy i poprosiłam znajomą żeby na sąsiednim osiedlu też przepatrzyła czy coś nie wisi. ona też psiara, niby szczeniorzycy nie kojarzy z osiedla ale może jednak ktoś jej szuka....

Posted

ona jest bardzo zadbana, widać że nie bita ale też niczego jeszcze nie uczona, chce spać w łóżku, wchodzi na fotele, lubi się ładnie bawić, nie gryzie, śpi grzecznie i nie jęczy jak zamykam towarzystwo w pokoju. czasem ma spięcia z Józią ale to takie drobne pyskówki o zabawkę, generalnie bardzo milusi piesek. sika w domu, ale koopki na dworze potrafi.

Posted

Niestey, to prawda, niby uruchomili mozliwość ogłaszania na stronie intrnetowej miasta, ale nie dość, ze zakamuflowana, to wogóle nie aktualizowana. Wiem, bo Dinę ogłaszałam, potem prosiłam o zdjecie z ogłoszeń i nadal tam tkwi.

Posted

żarcie na razie mamy, wszyscy jedzą suche

mała jest naprawde fajna dziewucha, niczego nie niszczy jak zostaje sama, idzie spać. co prawda jeszcze nie jest nauczona czystości ale jakiś postęp jest. ona będzie bardzo łagodnym i zrównoważonym psem.
niestety z ogłoszeń o zaginięciu zero odzewu, zrobię jej dziś allegro.

Posted

fajna, nie? taka wariatka ciekawska :lol: dziś wlazła mi na duży stół w pokoju, przeskoczyła jakoś z sofy i chciała cukierki wyżerać :evil_lol: para narzeczeńska heban z józią przylecieli zrozpaczeni do mnie do drugiego pokoju naskarżyć że coś się dzieje :crazyeye::p w nagrodę dostali po psiej chrupce :cool3: