Nacia_i_Fluffy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak nie ma się dobrego aparatu to i fotki marne, ale wstawiam przynajmniej BOG I grupy :) my dzisiaj Zw.Mł, NJwR, BOB i BOG3 :) http://i227.photobucket.com/albums/dd106/silvello/wystawy/2008/lublin20-04/bisy2.jpg dajcie znać jak na BiSach lokaty :) gratulacje dla wszystkich! Quote
margo001 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Viris nawet moje sharpki się załapały :loveu: Quote
McDzik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Nera-']O to ja pania kojarze z Jarosławia ;) Gratuluje CWC ! Oraz widze ze z miotu K Oazy Wschodu ktos byl... Ma ktos moze zdjecia Klary Oaza Wschodu? Bylabym wdzieczna ;) ^ Kaja (KLARA Oaza Wschodu) tu na drugiej lokacie :) Cudna :loveu: ^ MIRKO (MIRON Oaza Wschodu) :) Zwycięzca rasy :) :multi: Zdjęcia od mojego kolegi Dawida, właściciela Mirona :) Quote
Coffee&Nera Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 O czyli jednak są jakies słuchy o Oazie ;) Fajnie Magdus ze cos tam wyskrobalalas dla nas xD Quote
Musiałek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 GRATULACJE !!!! dla zwycizców gr I !!! same znajome :))):multi::multi::multi: Quote
Wanilka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Krameri']Czy ma ktoś zdjęcia pomerków? I Peruwiańczyka? Ja mam.Wstawię dzisiaj :lol: Quote
baba Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Te Mastify Angielskie - psy , pochodzą z mojej Hodowli No To Co To był ich debiut ringowy , a pręgus wziął rasę. Jestem cała happy!!! Na 3 wystawiane 3 złota i BOB:multi: Quote
Teddy Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 baba napisał(a):Te Mastify Angielskie - psy , pochodzą z mojej Hodowli No To Co To był ich debiut ringowy , a pręgus wziął rasę. Jestem cała happy!!! Na 3 wystawiane 3 złota i BOB:multi: Aga, gratujacje gorące..przepiękne te Twoje wielkoludy były.. Quote
McDzik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 baba napisał(a):Te Mastify Angielskie - psy , pochodzą z mojej Hodowli No To Co To był ich debiut ringowy , a pręgus wziął rasę. Jestem cała happy!!! Na 3 wystawiane 3 złota i BOB:multi: Gratulacje :multi: a hodowle sobie cenie, GORION No To Co jest ojcem ostatnich szczeniaków w naszej Oazie Wschodu :) .. Nera- napisał(a):O czyli jednak są jakies słuchy o Oazie ;) Fajnie Magdus ze cos tam wyskrobalalas dla nas xD No pewnie, McDzik zawodowy wyskrobywacz :D W końcu trzeba się wprawiać przed zawodem przyszłego paparazzi xD .... Quote
Viris Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 margo001 napisał(a):Viris nawet moje sharpki się załapały :loveu:No to super, bardzo się cieszę ;) Quote
haker11 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A czy ma ktoś może fotke dogue? Wiem ż był tylko 1 dożek. Quote
Matakia Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Może ktoś ma fotki z BISów (szczeniąt, juniorów i bisów-bisów ;) ) Quote
Recommended Posts