Jump to content
Dogomania

LUBLIN - 20.04.2008 - krajowa I, II i V grupy

Recommended Posts

Posted

O proszę, no to ładnie :):)
Ja też się wystawy nie mogę doczekać, ale przedtem mam jeszcze wystawę krajową w Jarosławiu i Międzynarodową w Katowicach. :)

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
No coś Ty, dla normalnych zwiedzających trzeba kupić w kasie bilet, zwykle jest to koszt kilku złotych. Wystawcy mają za darmo - jeden pies na jednego wystawce. Jeśli wystawca ma kilka psów i pójdzie z rodziną, to każdy jeden pies jest tak jakby na każdego członka rodziny i wtedy też wchodzą za darmo. Ale bez psa trzeba normalnie płacić. Są bilety ulgowe i normalne. W przypadku wystaw kilkudniowych możliwe jest też zakupienie jednego biletu na kilka dni tak, żeby wyszło Ci taniej.

Ale za to parking ma być za darmo :multi:
Tą informację wkrótce potwierdzę. Wystawa odbywa się w tym roku po przeciwnej stronie dotychczasowej (w ubiegłych latach MOSIR, w tym roku Stadion START). Bezpłatny ma być duży parking MOSIR oraz miejsca parkingowe wokół Startu, których też jest sporo zarówno przy stadionie jak i przy drogach i dróżkach wokół niego.

• 4 weeks later...
Posted

Z nowości donoszę ;) :
- w programie pokazy: FRISBEE, POSŁUSZEŃSTWA, OBRONY, AGILITY
- zdjęcia stadionu [URL]http://www.start.globanet.pl/public_html/lucz4.php[/URL]

Chętnych do udziału w wystawie w imieniu organizatorów zapraszam. :bluepaw::bluepaw::bluepaw::painting:
Zgłoszenia przyjmowane są jeszcze przez tydzień.

Posted

nas tez nie bedzie a szkoda, wyśle na przeszpiegi znajomych

Szkoda, bo jak na taką małą wystawę ma być całkiem sporo nagród :cool3:

Kto będzie przejazdem, przelotem, u rodziny lub specjalnie w Lublinie 20 kwietnia - zapraszamy na wystawę :lol: Tym razem na stadionie, a nie slalomem między basenami ;) Kto był ten wie o czym piszę :evil_lol:

Posted

ja bylam wtedy poprostu oragnizacja na miare lublina ;/. Marakia wystawiasz??, pewnie tak wez kogos z aparatem niech robi duuzo zdjec. w tamtym roku teez bylo duzo nagrod mam zdjecia. prosze jak beda jakiekolwiek samoyedy zainteresuj sie prooosze :)

Posted

A ja chcialbym sie ze wszystkimi przywitac;)

I jesli nic nie stanie na mojej drodze, to 20 kwietnia zamelduje sie w Lublinie z moja polroczna akita EMIKO:) Mam nadzieje, ze bedziemy mieli pierwsze koty za ploty;)

Posted

Izoldas napisał(a):
Dzięki wielkie, ja szybko chodzę, czyli może się wyrobię z pociągu 9:45. O ile się nie zgubię :lol:

o rzekę Bystrzycę pytaj i Stadion Startu, stadion jest po tej stronie rzeki po której jest dworzec PKP/

i wysiądź na Dworcu Głównym, jak wyjdziesz z peronów to na prawo w kierunku Placu Bychawskiego a później koło Parku Ludowego prosto na Stadion

Posted

iza84 napisał(a):
o której godzinie jest rozpoczęcie?

i jak tam dojadę autobusem miejskim? jaki numerek i który przystanek.. rozpoczynając od ul. Ruskiej :) bardzo proszę o odpowiedź.