McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 O proszę, no to ładnie :):) Ja też się wystawy nie mogę doczekać, ale przedtem mam jeszcze wystawę krajową w Jarosławiu i Międzynarodową w Katowicach. :) Quote
Matakia Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 McDzik napisał(a):No coś Ty, dla normalnych zwiedzających trzeba kupić w kasie bilet, zwykle jest to koszt kilku złotych. Wystawcy mają za darmo - jeden pies na jednego wystawce. Jeśli wystawca ma kilka psów i pójdzie z rodziną, to każdy jeden pies jest tak jakby na każdego członka rodziny i wtedy też wchodzą za darmo. Ale bez psa trzeba normalnie płacić. Są bilety ulgowe i normalne. W przypadku wystaw kilkudniowych możliwe jest też zakupienie jednego biletu na kilka dni tak, żeby wyszło Ci taniej. Ale za to parking ma być za darmo :multi: Tą informację wkrótce potwierdzę. Wystawa odbywa się w tym roku po przeciwnej stronie dotychczasowej (w ubiegłych latach MOSIR, w tym roku Stadion START). Bezpłatny ma być duży parking MOSIR oraz miejsca parkingowe wokół Startu, których też jest sporo zarówno przy stadionie jak i przy drogach i dróżkach wokół niego. Quote
Teddy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 My też będziemy. Suczka leonberger w pośredniej. Quote
iza84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mcdzik i innym wystawcom życzę POWODZENIA- niech wasze psiaki zdobędą najwyższe noty!! :cool3::p Będę się przyglądać:) :multi: Quote
Matakia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Z nowości donoszę ;) : - w programie pokazy: FRISBEE, POSŁUSZEŃSTWA, OBRONY, AGILITY - zdjęcia stadionu [URL]http://www.start.globanet.pl/public_html/lucz4.php[/URL] Chętnych do udziału w wystawie w imieniu organizatorów zapraszam. :bluepaw::bluepaw::bluepaw::painting: Zgłoszenia przyjmowane są jeszcze przez tydzień. Quote
efra-husky Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wystawa zachęcająca choć my w tym roku nie możemy się wstawić :roll: Ale za to postaramy się w przyszłym roku odpracować naszą nieobecność ;) Quote
Agappe Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 my również miałyśmy być, ale jednak się nie zjawimy:shake: Quote
Cordia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nas tez nie bedzie a szkoda, wyśle na przeszpiegi znajomych Quote
Matakia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 nas tez nie bedzie a szkoda, wyśle na przeszpiegi znajomych Szkoda, bo jak na taką małą wystawę ma być całkiem sporo nagród :cool3: Kto będzie przejazdem, przelotem, u rodziny lub specjalnie w Lublinie 20 kwietnia - zapraszamy na wystawę :lol: Tym razem na stadionie, a nie slalomem między basenami ;) Kto był ten wie o czym piszę :evil_lol: Quote
Cordia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ja bylam wtedy poprostu oragnizacja na miare lublina ;/. Marakia wystawiasz??, pewnie tak wez kogos z aparatem niech robi duuzo zdjec. w tamtym roku teez bylo duzo nagrod mam zdjecia. prosze jak beda jakiekolwiek samoyedy zainteresuj sie prooosze :) Quote
Veene2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A ja chcialbym sie ze wszystkimi przywitac;) I jesli nic nie stanie na mojej drodze, to 20 kwietnia zamelduje sie w Lublinie z moja polroczna akita EMIKO:) Mam nadzieje, ze bedziemy mieli pierwsze koty za ploty;) Quote
wani Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Rowniez witam wszystkich cieplo :) i do zobaczenia w Lublinie ;) Ewelina + Emiko vel Emiś + Veene2 Quote
goldenniva Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ja tez bede ! a wiecie gdzie jest dokladnie ta wystawa z ktorej "strony" lublina jadac od rzeszowa? Quote
Veene2 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Tak mniej wiecej w srodku Lublina;) Mapa sie przyda;) a teraz mozesz sobie sprawdzic na www.mapa.szukacz.pl lub www.zumi.pl ;) Quote
Matakia Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 http://cyfra.nazwa.pl/lublin/wystawy/mapa.jpg Do Rzeszowa prowadzi droga nr 19 (oczywiscie na południe; na północ jest to droga do Białegostoku) Quote
Izoldas Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A ja mam pytanie - ile czasu potrzeba na dojście z dworca PKP na teren wystawy? Quote
goldenniva Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 dzieki za mapki ! i do zobaczenia w lublinie Quote
gonpak Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Izoldas napisał(a):A ja mam pytanie - ile czasu potrzeba na dojście z dworca PKP na teren wystawy? w 20 minut dojdziesz, no może 30 spacerkiem, Quote
Izoldas Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dzięki wielkie, ja szybko chodzę, czyli może się wyrobię z pociągu 9:45. O ile się nie zgubię :lol: Quote
gonpak Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Izoldas napisał(a):Dzięki wielkie, ja szybko chodzę, czyli może się wyrobię z pociągu 9:45. O ile się nie zgubię :lol: o rzekę Bystrzycę pytaj i Stadion Startu, stadion jest po tej stronie rzeki po której jest dworzec PKP/ i wysiądź na Dworcu Głównym, jak wyjdziesz z peronów to na prawo w kierunku Placu Bychawskiego a później koło Parku Ludowego prosto na Stadion Quote
goldenniva Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Agappe napisał(a):będzie katalog przedwystawowy?? spis wystawcow juz jest Quote
iza84 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 iza84 napisał(a):o której godzinie jest rozpoczęcie? i jak tam dojadę autobusem miejskim? jaki numerek i który przystanek.. rozpoczynając od ul. Ruskiej :) bardzo proszę o odpowiedź. Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Rozpoczęcie chyba o 10. A z Ruskiej nie ma aftobusika, zaraz sprawdzę z tysiąclecia ;) Quote
Recommended Posts