JustynaJK Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kupiłam dziś w Empiku,ale na przeczytanie książka musi poczekać Quote
Coffee&Nera Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 U mnie to samo... Dzisiaj sie za nią zabieram- ciekawe czy tez sie poplacze jak na Dobrym Psie Quote
ROOFI Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Przeczytałem wszystkie ,bardzo polecam świetnie sie czyta. Quote
Coffee&Nera Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ja niestety przy poczatku dopiero- szkolne lektury niestety są narazie na pierwszym miejscu, jednak teraz bede miec 2 tygodnie wypoczynku to przeczytam... Cudownie ze inny koniec- J.Katz przynajmniej niejest jednolity i w swoich powiesciach pisze roznie. Ja chcialabym aby wiecej jego powiesci zostalo przetłumaczonych na język polski ;) Quote
Coffee&Nera Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Popieram, pozatym są to ksiazki opowiesci a nie typowe czesto nudne poradniki... Teraz tylko takie ksiazki czytam, jednak niestety chyba juz limit na polske wyczytalam- "Misja Szczeniak", "Dobry Pies", "Psi Rok" oraz "Marley i Ja" to juz u mnie PO czytaniu. Jest jeszcze jedna ksiazka o Cavalierze King Spanielu jednak jakos niewidze jej dobrych komentarzy wiec... niewiem czy się skusze... A co do ksiazek J.Katza- oh oby ktos wreszcie za jego ksiazki się wziął ;) Ale mi się wydaje ze nasze modły jednak sie spełnią- zbyt duzy zbyt na jego literature pozatym no poprostu wciąga zarowno mlodych czytelnikow jak i doroslych i jest na te ksiazki zbyt ;) Quote
Recommended Posts