Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio liczba kotów spadła poniżej 30:
kotka 811 odebrał właściel, natomiast kolejny RUDAS nr 812 powędrował do nowego domu, zanim zdążyłam go zobaczyć.

No ale nie cieszmy się, przed nami sezon na maluchy!

Posted

Jeszcze jedna zła wiadomość.
Facet wyjeżdża w ten piątek za granicę, wczoraj dzwonił do Magdy, że jeżeli nie znajdzie mu domu to go uśpi.

Kocurek jest wykastrowany i ma 12-ście lat.

Nie wiem po co to piszę.
Mi już ręce opadają.

Posted

Szkoda, bo ze zdjęciem moge mu założyć wątek, choć wiem że to mało czasu...

A co do Kleksika, to trochę się boję że im ucieknie. Jakby im się ten drugi spodobał, to są większe szanse że się przywiąże..

Posted

[quote name='mloda1442']Kociaki takie jak: MAJA, BURAS, GOLDI, PUMA, SUZY, NATASZA, FILEMON, URWIS, CZARNA PANTERA i ŁATKA!!! Ogłoszone na:
www.dwukropek.pl
www.4lapy.pl

kaja555 mam nadzieję, że jak na razie starczy... teraz trochę przerwy, ale później znów ogłosimy z Izą jeszcze parę kociaków.!!!:cool3::cool3::p

Jasne!!!!!!!:loveu: Dziewczyny, BAAAARDZOOOO Wam dziękuję!!!!!!!!!!!:loveu:
I kociaki też dziękują pięknie! Kawał dobrej roboty! Odetchnijcie trochę :evil_lol:

Posted

Z nowych kociaków mamy kolejnego burasa, który jest taką samą przylepą jak Buras nr 1. Zobaczycie jak się do mnie przytula szelma mała :loveu:

No i szylkretkę, spokojna i przytulaśną, choć leciutko wystraszoną

Zdjęcia wkleję jutro bo dziś już padam :cool3:

Posted

znalezione na miau:

Cześć wszystkim!

Zapewniamy:

• 3 pary kolan do ugniatania
  • i tyleż samo rąk do miziania
  • stałe finansowanie wypadów do weterynarza
  • fakultatywne wycieczki do parku szczytnickiego i nad odrę na odjazdowych szelkach
  • codzienne zabawy w "łapaj kota i ganiaj pańcię" oraz inne
  • wygodne"człowiekowe" posłania lub kocie poduchy parapetowe do wyboru
  • zdrowe menu-zależnie od preferencji-do ustalenia
  • koci-koci-drapak plus puf-już koci-drapak
  • monitoring i regularne czyszczenie toalet przez dyżurującego człowieka
  • manicure, pedicure, czesanie
  • obecność rezydenta-człowieka przez większość dnia
  • w wiosennej promocji oferujemy też czynny 24/h punkt widokowy na gniazdo srok i wróbli na zabezpieczonym balkonie

Oczekujemy:
Docelowo-dwóch ogonów,żeby miały siebie nawzajem(bo człowiek to chyba jednak nie to samo co kot dla kota...) Więc chcemy przyjąć dwa. Takie, które już się znają i akceptują, ewentualnie jednego, do którego dobierzemy (z waszą pomocą mam nadzieję )kolegę.
Dobrze by było gdyby kotki były już po zabiegach sterylizacji/kastracji i miały książeczki zdrowia. Wolelibyśmy też by nie bały się ludzi (czyt.:by weterynarz nie bał się kota...). Co do wieku, płci czy rozkładu plamek nie mamy szczególnych preferencji, chociaż wiadomo.. chcielibyśmy,żeby były z nami jak najdłużej. Jesteśmy tym samym gotowi podpisać umowy adopcyjne.

Obecnie w naszym domu(blok, III piętro) nie ma zwierząt. Dotychczas opiekowaliśmy się świnką morską oraz przeukochaną kotką Strzałką.

Często przeglądam miau i inne fora tematyczne, ale to mój pierwszy grubszy post tutaj. Z tej okazji witam was wszystkich i serdecznie pozdrawiam, prosząc o pomoc w odnalezieniu kocich przyjaciół na całe życie.

Kasia z rodziną"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74488

Pozdrawiam
Ania;)

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Czyżby Mloda i Izunia zrobiły podział w ogłoszeniach na psiaki i kociaki?:loveu:

hehe... nie nie, tylko Iza zajmowała się jakiś czas psami ja kotami...a teraz sie podzieliłyśmy , która robi jakie psy i koty...^^ ja już zaczynam swoją część...;p :cool3::cool3:

Posted

Kasiu kopiuję z wątku katowickiego:

[quote name='Ulaa']Pilnie potrzebuję dorosłą kotkę tricolorkę!!! Jest dla takiej wspaniały domek!!! Czy jest taka kicia w schronisku?

U nas nie ma chyba tricolorki, ale jest szyrkletka prawda?
Tylko nie wiem czy jest do wydania.

Posted

A tak teraz wygląda Kleksik:

Dostałam w niedzielę wiadomość od Państwa z Bytomia, że mimo że jest dzikuskiem to jednak jego chcą. Pan ma dać znać, kiedy będzie mógł po niego przyjechać...