Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MA DOM!!!!!!!

FILEMON

Nr ewidencyjny 370
kocurek
5 letni
w schronisku od 02.11.2004.

Filemon trafił do schroniska jako 4-miesięczny kociak i do tej pory nie znalazł niestety domu. A szkoda bo to bardzo sympatyczny i towarzyski kociak. Przy okazji robienia zdjęć uparcie ładował się do torby.

Filemon jest ogłoszony:
http://www.tychy.schronisko.net/index.php
http://miau.pl/adopcje/internetowe.php
[SIZE=2]www.dwukropek.pl
www.4lapy.pl
www.adopcje.org

• 3 weeks later...
Posted

Witam
Przypadkowo natknęłam się tu na Migotkę (obecnie Lotkę ;) )
Otóż tak się składa, że jestem jej właścicielką. Kotka jest niesamowita. Ma się dobrze, jest zdrowa, najedzona, ma dobre towarzystwo i jest zadowolona. Wszędzie jej pełno - szczególnie upatrzyła sobie drzemki na moich czarnych ubraniach :D
Szczerze mówiąc od dłuższego czasu zastanawia mnie co dokładnie stało się z jej łapką... Wiem tyle, że była zmiażdżona, ale wie może ktoś jak do tego doszło?

A oto kilka zdjęć Lotki :)

Posted

Witamy serdecznie właścicielkę Lotki! :multi: Mała miała zmiażdżoną łapkę po wypadku. Próbowano ją ratować, ale łapka była bezwładna i przeszkadzała kici, dlatego została amputowana, jak już nie było nadziei, że Lotka będzie ją używać. No ale widzę na zdjęciach, że w niczym jej to nie przeszkadza ;)

To przy okazji prosimy o więcej zdjęć!:razz:

Posted

Benita mieszka w Tychach, od jej nowej Pani wiem, że ma kolegę kocurka, jeszcze nie ma wielkiej miłości, ale jedzą już z tej samej michy. Benita od razu wiedziała gdzie się śpi - z Panią w łózku ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

W schronisku jest 14 kotów. Są 3 małe kociaki i dorosły Pers, który niestety po kastracji nie czuje się najlepiej. Pobyt w schronisku mu nie służy, przestał jeść :shake:

Niektóre koty, szczególnie te, które miały dom, przeżywają bardzo oddanie do schroniska :-(

Posted

kaja555 napisał(a):
W schronisku jest 14 kotów. Są 3 małe kociaki i dorosły Pers, który niestety po kastracji nie czuje się najlepiej. Pobyt w schronisku mu nie służy, przestał jeść :shake:

A co Persiakowi dolega? Rasowy kot powinien szybko znaleźć domek...Został oddany przez właściciela, czy znaleziony?

Posted

MagdaH napisał(a):
A co Persiakowi dolega? Rasowy kot powinien szybko znaleźć domek...Został oddany przez właściciela, czy znaleziony?

Tego do końca nie wiadomo, ale Pers na pewno miał dom, bo po podwórkach rasowe jeszcze nie biegają. Co mu dolega? Chyba depresja :shake:

• 2 weeks later...
Posted

MA DOM!!!!
imię: Pers
rasa: perski

miasto: Tychy

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Pers w schronisku został wykastrowany, po za rehabilitacji będzie szukał nowego domu.

Posted

MA DOM!!!
imię: Szyrkletka
rasa: europejski

miasto: Tychy

sterylizacja: nie
szczepienia: nie
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Koteńka została oddana do schroniska przez właściciela z przyczyn losowych.