magda222 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Melduję wykonanie zadania. Link do świątecznego allegro adopcyjnego: TYCHY!!! Schroniskowe koty czekają na Ciebie... (513816735) - Aukcje internetowe Allegro Czekam na uwagi. Quote
kaja555 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 :loveu:Madzia - super! :loveu: Quote
kaja555 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 magda222 napisał(a):Melduję wykonanie zadania. Link do świątecznego allegro adopcyjnego: TYCHY!!! Schroniskowe koty czekają na Ciebie... (513816735) - Aukcje internetowe Allegro Czekam na uwagi. juz ponad 800 wejść! Quote
magda222 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Za godzinę kończy się allegro.Odnowię oczywiście. Jest prawie 2000 wejść!!!To chyba sporo,nie? Quote
grazyna9915 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Piękne allegro. SUPER!:loveu: APEL: Mam nadzieję, że mnie nie zabijecie za offa, ale to taki mały off, bo przecież dotyczy tyskich kociaków tylko nie ze schroniska. :lol: Szukam styropianowych pudełek na budki dla dzikich kotów (podobno często mają je hurtownie farmaceutyczne), mogą też być bloki styropianowe, niestety w sklepach budowlanych są chwilowo niedostępne. Jeżeli ktoś ma dostęp jeszcze do styropianowych miseczek, to byłabym wdzięczna za informację, gdzie je można kupić. Jedzenie w zwykłych miseczkach podawane dzikim kotom szybko teraz zamarza. Quote
kaja555 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 muszę przejzeć piwnicę, czy mi jeszcze styropian po sprzęcie RTV nie został, wstyd się przyznać, ale swego czasu sporo wyrzuciłam :oops: aha, przy obu blokach koło górki stoją dwa kontenery - ludzie wyrzucają sporo styropianu - przy spacerze z Sarą się rozejrzę. Taki styropian się przyda? czy raczej musi być w "blokach"? Quote
magda222 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Noworoczne allegro: TYCHY!!! Schroniskowe koty czekają na Ciebie... (523479172) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kaja555 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 super! podobno są kociaki - przed świętami podrzucili, i jeszcze w święta, różne kolory, szylkrety nawet.. zadzwonie i potwierdzę Quote
MagdaH Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 grazyna9915 napisał(a):Piękne allegro. SUPER!:loveu: APEL: Mam nadzieję, że mnie nie zabijecie za offa, ale to taki mały off, bo przecież dotyczy tyskich kociaków tylko nie ze schroniska. :lol: Szukam styropianowych pudełek na budki dla dzikich kotów (podobno często mają je hurtownie farmaceutyczne), mogą też być bloki styropianowe, niestety w sklepach budowlanych są chwilowo niedostępne. Jeżeli ktoś ma dostęp jeszcze do styropianowych miseczek, to byłabym wdzięczna za informację, gdzie je można kupić. Jedzenie w zwykłych miseczkach podawane dzikim kotom szybko teraz zamarza. Mam styropian z kuchenki i telewizora (albo czegoś takiego:roll:). A takie tacki, na których sprzedawane są warzywa lub mięso też mogą się przydać? zawsze je wyrzucam :oops:, ale mogę zacząć zbierać. Jeszcze mam taki styropian w rolce, gr.ok. 5mm, moze też sie przyda...A gdzie mogę te styropiany przywieźć? Moje namiary magda@hadrys.pl lub 781 44 99 09. Quote
grazyna9915 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Co jest ze styropianu to nie wyrzucajcie. Wszystko może się przydać. Tacki styropianowe również mogą być, karmię kociaki i wykorzystuję do tego jednorazowe miseczki, niestety nigdzie nie mogę dostać styropianowych, więc tacki były by super, może jedzenie nie zamarzało by tak szybko. Dzięki Magdzie222 mam już kilka płatów styropianowych. Mam nadzieję, że pierwsza budka szybko powstanie, a potem kolejne. :loveu: Brakuje mi jeszcze pudeł kartonowych, folii i szerokiej taśmy, ale to już nie jest problem.:p DZIĘKI. Magada222 bardzo wyrobiłaś się w robieniu ogłoszeń na allegro, jest super!:multi: Quote
MagdaH Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A gdzie mogę te styropiany przywieźć? i kiedy? Quote
grazyna9915 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pięknie dziękuję MagdzieH :) Ostatnio byłam świadkiem jak jeden maluszek trafiał do nowego domu. Zobaczcie. Quote
grazyna9915 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dziewczyny zobaczcie, jedna dobra duszyczka znalazł mi ofertę klatek łapek. Zdecydowanie taniej niż gdzie indziej. Gdyby nie wypliło z klatkami, które miały być zrobione przez zaprzyjaźnionych spawaczy, to warto by chyba o nich pomyśleć. Trzeba by było zrobić jakiś bazarek i uzbierać kasę chociaż na jedną. Pułapka żywołowna do odłowu kotów, kun, tchórzy i borsuków 85020 169,00zł Pułapki żywołowne Heka do odłowu zwierząt futerkowych gwarantują:● długotrwałą, stabilną konstrukcję● absolutną pewność połowu● dwustronny wbieg● wybór pomiedzy: ocynkowaną... Pułapka żywołowna do odłowu borsuków, kotów i młodych lisów 85030 255,00zł Pułapki żywołowne Heka do odłowu zwierząt futerkowych gwarantują:● długotrwałą, stabilną konstrukcję● absolutną pewność połowu● dwustronny wbieg● wybór pomiedzy: ocynkowaną... Quote
Mada:) Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wkejam fotki młodych kotek: Zjawiskowa koteczka - bura z rudym; numer: 938: Kotka biało-czarna; numer: 922: Quote
Mada:) Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Koteczka biało-bura; numer: 925 /czy ona czasem nie była wczoraj wyadoptowana?/: Quote
kaja555 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Mada dziękuję - w sprawie kotki się dowiem Quote
2koty&1pies Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 farmen.pl - sklep firmowy :: Żywołapka 100x21x29 Quote
Korciaste Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wtrącimy się tylko... Pod małym Tesco, koło Fryzjera kręci się długowłosa, ruda koteczka (sądząc po tym, że opiekuje się młodymi), bardzo nieufna. Może były jakieś zgłoszenia na ten temat, bo kotka nie wygląda na zabiedzoną- być może się zgubiła? Dokarmiamy ją, ale może ktoś to sprawdzi? :roll: Quote
grazyna9915 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 2koty&1pies - super oferta wielkie dzięki. Korciaste - jeżeli możesz zrób fotki i pokaż kotkę na wątku. Nie słyszałam żeby ktoś szukał takiego kota, ale... W jakim wieku są młode koty??? Mogę pomóc w łapaniu kotki i znalezieniu taniej sterylki. Quote
grazyna9915 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Madziu o ile wiem to kotka nr 925 ma dom, dom znalazły również koty o nr 924 i 897 Quote
Mada:) Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='grazyna9915']Madziu o ile wiem to kotka nr 925 ma dom, dom znalazły również koty o nr 924 i 897 Super!! :loveu: :multi: :loveu: Quote
Korciaste Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='grazyna9915']2koty&1pies - super oferta wielkie dzięki. Korciaste - jeżeli możesz zrób fotki i pokaż kotkę na wątku. Nie słyszałam żeby ktoś szukał takiego kota, ale... W jakim wieku są młode koty??? Mogę pomóc w łapaniu kotki i znalezieniu taniej sterylki. Spróbujemy ;) O sterylkę się nie martw- wysterylizujemy ja, jesli tylko uda się ja złapać! Kicia jest taka jakby MCO, ale nie dajemy gwarancji. Kociaki są młode i strasze. Rudy jakieś roczny, czarnulek ok. 4msc i jakieś czarnulki ale nie widziałśmy ich dokładnie :oops: Quote
kaja555 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Korciaste napisał(a):Spróbujemy ;) O sterylkę się nie martw- wysterylizujemy ja, jesli tylko uda się ja złapać! Kicia jest taka jakby MCO, ale nie dajemy gwarancji. Kociaki są młode i strasze. Rudy jakieś roczny, czarnulek ok. 4msc i jakieś czarnulki ale nie widziałśmy ich dokładnie :oops: czym młodsze tym łatwiej w oswajaniu, a kotka ruda to żadkość, chyba musi być rasowa, albo mieszaniec Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Karciaste super, że kotak będzie wysterylizowana. Kaja mam nadzieję, ze się nie mylę, ale w schronisku są chyba 22 koty? Alegro musi przynosić niezłe efekty! Quote
Recommended Posts