Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MA DOM!!!

GOLDI

Nr ewidencyjny 808
Kotka, bardzo przyjazna. Uwielbia być głaskana, wręcz się tego domaga i głośno mruczy.
Kotka najlepiej czułaby się w domu wychodzącym. Byłam u niej ok. 20 minut i kilka razy miałczała przy oszklonych drzwiach na zewnątrz. Cóż, była ładna pogoda, słońce świeciło - chętnie poszłaby na spacerek... Goldi ma nietypowe, żółte i mocno skośne oczy.

Posted

Goldi ma teraz na imię Izyda i ma dom u elci7 z miau.

A Elcia wczęsniej też zabrała do domu naszego Rudaska, który teraz nazywa się Wojtek.

Coż moge więcej powiedzieć: BEDĄ ZDJĘCIA!!!:multi:

Posted

Zabrała go do domu świetna młoda dziewczyna Iwona, która powiedziała jedną rzecz, której nie mogę zapomnieć

"TO NIE SZTUKA WZIĄĆ OSWOJONEGO KOTA."
I ma zamiar oswajać Kleksika, gdyby nie ona i jej rodzina, to Kleksik prawdopodobnie spędziłby resztę życia w schronisku...

Posted

Właśnie dzwonił nowy Pan Kleksika. Mówi że kocurek jest piękny
Spał sobie w szafie na butach, i nawet daje się Panu głaskać! Są pewni że się oswoji. Natomiast wyciął im jeden numer w nocy. W schronisku w kociarni są takei wysokie półki aż po sufit na całej ścianie, gdzie koty sobie leżą. No i Kleksik zobaczył taką półkę w kuchni i tam wskoczył
A tam stały kieliszki, które z łomotem spadły i się potłukły!
Kleksik myśłał że to jego legowisko. Po tym incydencie wybrał się na spanko do szafy.
Będą nowe zdjęcia, na razie jeszcze Kleksik w schronisku:

Posted

Oprócz Iydy i Wojtka, u elci7 jest biały Filemonek, przyniesiony z pracy, schorowany - teraz już dochodzi do siebie :multi:

Zdjęcia Filemonka i Wojtka

Po praniu ;)

Posted

Majeczce musi sie udać, bo dziki Kleksik oswaja się szybko w nowym domu, w nocy szaleje i nawet sam bawi się piłeczką ;)
Już widziałam jego nowe zdjęcia - są SUPER, czekam tylko na zgodę umieszczenia ich na forum...

Posted

Jeżeli czegoś nie pomyliłam to on ma dom.
AUTOSTOPOWICZ
Nr ewidencyjny: 795

Kocurek jest po wypadku, ma ograniczone ruchy, ale nie wymaga podawania żadnych leków. Przy mnie przeszedł szybko spod jednej ściany pod drugą - żeby się położyć - i szczerze mówiąc nie zauważyłam żadnego "ograniczenia ruchu" - nie jest to widoczne, ale na pewno ma jakiś uraz po wypadku. Kocurek jest trochę bojażliwy. Został znaleziony 25.12.2007 na ul. Dąbrowskiego. Ma ok. 1 roku.

Posted

Czyli Whiskas. :lol: Trzeba przyznać, że jest bardzo, bardzo miziasty.
[quote name='kaja555']WHISKAS
Nr. ewidencyjny 813.
Kocurek jest bardzo miziasty i kontaktowy. Obecnie jest leczony na zapaelnie krtani, potem będzie wykastrowany.

Posted

Obiecane fotki
:multi: WHISKAS 813 IDZIE DO DOMU! :multi:

pierwsze uściski,
kiedy drzwi kociarni się otworzyły, to mały wyleciał dosłownie jak z procy

zaczynam prezentację
WHISKAS i jego nowa Pani

niestety zapomniałam jak będzie miał chłopak na imię

i jeszcze raz fotogeniczna para:

i na zakończenie moje ulubione zdjęcie

:loveu: POWODZENIA! :loveu:

[SIZE=4]Całkiem możliwe, że zobaczymy jeszcze fotki malucha na wątku!

Posted

[SIZE=4]Korzystając z okazji zrobiłam nowe fotki dla Majki 792

Koteczka jest jeszcze nieufna i wystraszona, za to jej sierść jest lśniąca i mała pięknie wygląda, w pierwszym momencie trudno się domyślić, że nie ma oczka wygląda tak jakby je mrużyła.