Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Burasem ktoś się interesuje!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki!

Nr ewidencyjny: 804
[SIZE=2]Bury kocur, bardzo kontaktowy. Trzeba przy nim uważać na "kici kici", bo od razu przybiega i bez głaskania nie odejdzie - pieszczoch jest wyrażnie niedopieszczony, a przy tym na prawdę piękny. Został znaleziony 06.02.2008 na terenach przemysłowych.

[SIZE=3]JUŻ DO WYDANIA!!!

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
Otóż to, chyba że prezent jest przemyślany i za zgodą obdarowywanego ;)

Ooo... Np. jak Sara. Tylko jeszcze, żeby warunki mieszkaniowe sprzyjały ;)

Posted

A teraz mam kolejne wiadomości o Maurycym od Pauli94 z forum miau :cool3::

Maurycy mieszka aktualnie u mojej cioci. Z tego co widzę gdy go odwiedzam jest tam panem domu i obejścia .
Nie daje sobie w kasze dmuchać sąsiadom przychodzącym do niego(ostatnio facnął w pysk sznaucera który zaglądał mu do miski )
Upodobał sobie najbardziej parapet gdyż może z niego obserwować wszystko i wszystkich i równocześnie grzać się przy kaloryferze.
Kot (cięzko napisać kotek patrząc na jego potężne rozmiary) ma swoje gusta kulinarne tzn. lubi surowe mięso wołowe lub z kurczaka - wieprzowina spada na 2 miejsce:D
Gdy coś nie idzie po jego myśli wyrzuca zawartość kuwety i rozrzuca wszystko po przedpokoju
drugą opcją jest głośne miauczenie:D
Śpi razem z ciocią (jeśli mu nie pozwala - zawartość kuwety - ląduje w przedpokoju). Zajmuje tyle miejsca w łóżku że ciocia nie ma gdzie położyć nóg
Dzisiaj obcinamy kotu pazurki gdyż okazując wielkąmiłość cioci poważnie ją nimi uszkadza do tego celu gromadzimy całą rodzinę bo jego siła przewyższa 2 osoby

bardzo chciałabym dodać zdjęcia które specjalnie zrobiłam i mam w komputerze jednak nie wiem jak to zrobić
liczę na Waszą pomoc

Posted

[quote name='Arlene']Ale piękne kocurzysko [IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG] Mam wrażenie, że to On będzie nosił spodnie w swoim nowym domu :lol:[/quote]
Ja myślę, że on już nosi :cool3:

Posted

znalazłam na allegro, może wam się przyda to ogloszenie:

[URL]http://allegro.pl/item330445438_adoptuje_kotke_.html[/URL]

nie wiem które to witkowo, ale jak ktoś będzie zainteresowany to się dowie.

Pozdrawiam:o)
Ania

Posted

[FONT=FreeSerif]BURAS prosi o ogłoszenia! [/FONT]
[FONT=FreeSerif]Buras jest ogłoszony na miau.pl i adopcje.org[/FONT]

[FONT=FreeSerif]Buras to bardzo kontaktowy, milusiński kocur. Trzeba przy nim uważać na "kici kici", bo od razu przybiega i bez głaskania nie odejdzie - pieszczoch jest wyrażnie niedopieszczony, a przy tym naprawdę piękny. Jest bardzo stonowanym kocurem,a nawet trochę leniwym. Będzie idealnym towarzyszem na kanapie. Można go brac na ręce - bardzo mu to odpowiada:). Nie jest jednym z tych kotów, które same dyktują warunki pieszczot. On jest na nie gotowy w każdej chwili...[/FONT]
[FONT=FreeSerif]Buras został znaleziony 06.02.2008 na terenach przemysłowych. Teraz przebywa w Schronisku dla Zwierząt w Tychach, ul. Przejazdowa 101. Tam został wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Peszczoch czeka na nowego właściciela![/FONT]
[FONT=FreeSerif]W schronisku nadano mu numer: ewidencyjny: 804[/FONT]

[FONT=FreeSerif]Zobacz więcej na:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104648[/FONT]

[FONT=FreeSerif]MIEJSKIE SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT W TYCHACH[/FONT]
[FONT=FreeSerif]ul.Przejazdowa 101[/FONT]
[FONT=FreeSerif]43-100 Tychy[/FONT]
[FONT=FreeSerif]CZYNNE DLA ODWIEDZAJĄCYCH:[/FONT]
[FONT=FreeSerif]od poniedziałku do piątku w godzinach od 10:00 do 17:00[/FONT]
[FONT=FreeSerif]w soboty, niedziele i święta od 12:00 do 16:00[/FONT]
[FONT=FreeSerif]tel.: 605 897 607[/FONT]

[FONT=FreeSerif]e-mail: boogiss@poczta.onet.pl[/FONT]

Posted

WCZORAJ ZOSTAŁA ZAADOPTOWANA MIKI! JEDNAK OGŁOSZENIA CZYNIĄ CUDA!

MA DOM!!!!!!!!!!!!!!
MIKI

Nr ewidencyjny [SIZE=3]750
[SIZE=2]kotka
1,5 roku
w schronisku od 22.08.2007.

Posted

MA DOM!!!

MAŁA MI

Nr ewidencyjny: 803
[SIZE=2]Czarna śliczna kotka, bardzo milusińska i kontaktowa. Tak mi się pchała na ręce, że ciężko jej było zdjęcia zrobić. Została znaleziona na osiedlu Z, przy solarium 04.02.2008. Została wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Kicia jest młodziutka, ma ok. 1 roku.