masienka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Od 23,08,07 w schronisku przebywa malamut. Ma ok 6 lat. Do schroniska trafił w bardzo złym stanie. Zagłodzony i chory. W tej chwili jest w dobrej kondycji. Odkarmiony - w sam raz. Futro w dobrym stanie (piękna kita ) Pies wygląda jak typowy przedstawiciel rasy, no jest duży ale wgranicach normy. Mieszka z innymi psami (samcami). Jest przyjazny, ciekawski, ale nie wylewny. Trzy inne psy z którymi dzieli schroniskowy los mają przed nim respekt, a on je zwyczajnie ignoruje. Nie widać po nim oznak agresji. Quote
masienka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 a tego to nie wiemy :razz: ale nawet jakby nie to zawsze mozna go "przystosowac" ;) Quote
lupak Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Moje 2 mieszkają w bloku na 7 piętrze (dlatego go nie mogę przygarnąć :diabloti:) ale ja kompletnie zwariowałam i życie przestawiłam na malamucie potrzeby :oops:. Nie ważne gdzie, ważne w jakim towarzystwie ;) Quote
masienka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Podniose karakowiaczka :p nie wierze, ze nikomu sie nie spodoba :razz: Quote
Hala Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Mnie się bardzo podoba, ale co z tego.... wyjce paskudne. :razz: Quote
Hala Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Sońka jest najkochańszym husiem jakiego spotkałam. A że sobie czasem powyje...komu by to przeszkadzało. :diabloti: Quote
masienka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 I jeszcze raz!:razz: Moze akurat ktos szuka takiego cuda? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 masienka napisał(a):hej hop Slicznoto!:loveu: Mundek jest już dawno w nowym domu,ale jutro bedzie kastrowany haski po kwarantannie mlody czroo-bialo srebny z brżaowymi oczami.bardzo fajny do ludzi ale nie lubi innych psów. Quote
masienka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 ooo, to super wiesci:loveu::loveu::loveu: dziekujemy! Quote
Recommended Posts