dysia-u Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 benkul napisał(a):Byłam dzisiaj z moim Fadusiem w york centrum, ostrzygłam go i zrobili mu tam uszka wygląda REWELACYJNIE fryzurka poprostu cudna i uszka podklejone i stoja!!!! Dziekuje ABRAKADABRA naprawde warto było sie tam udać, ceny co prawda nie tanie ale jaki efekt Ho Ho.Jak zrobie mu zdjęcie to wkeje. widzisz takie małe czary mary a piesio jak z obrazka. Moja też troche dużawa, długawa ale najkochańsza. Co prawda z domowej hodowli ale pieski tam mają jak u Pana Boga za piecem. Pozdrawiam i czekam na fotki. Quote
dysia-u Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 baaardzo sympatyczny. Wyprzystojniał po tym strzyżeniu :crazyeye: Quote
Gienia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Sliczny piesek,ale pysczek to ma strasznieeeeeeeeeeeeee dlugasny jak na yorka:lol: Quote
g@l@xy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ale przystojniak :) jest prześliczny :loveu: to nie jest czysty york ale naprawdę jest przeuroczy :loveu: Quote
Erazm Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Rewelacja. Moj yoork dwa lata temu robil za sznaucerka miniaturke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tez bylo milo zmienic sobie rase;) Quote
agawa9 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ja bym obstawiała, że to jakaś silkowa krew tam też płynie w tym maluchu:evil_lol: zwłaszcza mając na uwadze długość kufy:eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 agawa9 napisał(a):ja bym obstawiała, że to jakaś silkowa krew tam też płynie w tym maluchu:evil_lol: zwłaszcza mając na uwadze długość kufy:eviltong: To raczej niemożliwe, silków jest mało w PL. Quote
agawa9 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 no-niby mało przynajmniej oficjalnie-ale w pseudo już się pojawiły (nawet takie bez metryki) Do mnie np. trafiła taka sileczka odebrana interwencyjnie z rozmnażalni:-( niestety moda nie omija także tej rasy:-(:-(:-( Quote
meja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Truska34 napisał(a):Jak w temacie... Bardzo proszę o opinie.http://img257.imageshack.us/img257/8938/dscf2566.jpg Nie, to na pewno niej jest "czysty" york. Wygląda jak mieszanka chihuahua-york.:evil_lol: Quote
meja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Truska34 napisał(a):I jeszcze jedna fotka naszego ukochanego psiaka.http://img135.imageshack.us/img135/7951/dscf2589.jpg Na tej drugiej fotce już jest bardziej Yorkowaty :loveu: Możesz mu podciąć włoski na uszkach, wtedy będą wyglądały na mniejsze;) Quote
Truska34 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 I jeszcze jedna fotka naszego ukochanego psiaka. Quote
ola46 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Myślę, że tak do końca nie jest to 100%york , choć na pewno jest do niego podobny.Ale te włoski jak na pieska tej rasy to wydaje mi się, ze powinny być gęściejsze szczególnie na ogonku... I ma bardzo duże uszka, może spróbuj obciąć je do 1:3 długości, na końcu uszka staraj się obciąć w szpic a nie na okrągło, wtedy będą wydawały się mniejsze. Może nie jest to taki 100% york, ale najważniejsze, żeby dla Ciebie był najpiękniejszy i żebyś zawsze go kochała mimo (a w szczególności) swoich wa:);) Quote
Gienia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Piesek sliczny! ale to taki York jak z mojego Ramzesa Briard to jest wlasnie efekt kupowania rasowych psow od rozmnazaczy. Potem wyrasta prawie rasowy pies ;)) Quote
ladyyork Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Wiesz piesek jest piękny i wydaje mi się że będzie wyglądał jak york;), że włoski mu zgęstnieją i będą rosły jak yorkowi :lol:,jednak napewno czystym yoreczkiem nie jest:shake: Quote
Dyzia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Moim zdaniem też czystym yoreczkiem to on nei jes ale yoreczkowaty na pewno będzie:loveu: Quote
ola46 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tak na pewno wyrośnie na pięknego psiaczka może nie do końca rasowego, ale piękny na 100% będzie i ważne żebyś go kochała:) A może wkleisz jakieś nowe fotki psiaczka??:loveu: Quote
agasc Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 PositiveThought napisał(a):Chciałam tylko jeszcze zauważyć jedną rzecz - on nie ma yorkowego umaszczenia, wystarczy spojrzeć na łapki - jest czarny podpalany, powinien być cały czarny i stopniowo się wybarwiać. Włos raczej też nie jedwabisty ;) Kupowałam dwie sunie rodowodowe z różnych hodowli i obie były czarne -podpalane:diabloti:Nigdy nie słyszałam,żeby york był cały czarny i stopniowo sę wybarwiał.I nigdy nie widziałam (a wiele szczeniąt oglądałam)prawidłowego szczeniaczka o całym czarnym ubarwiwniu,noworodki są już czarne -podpalane:loveu: Quote
evunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witam pisze w sprawie znajomej i bardzo proszę o pomoc. Znajoma zamierza kupic yorka czy piesek na zdjęciu to mały york??? ośmiotygodniowy?// Quote
evunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 dzieki czekam na dalsze opinie :) Wiem wiem o co chodzi :) To nie piesek dla mnie tylko koleżnaka mnie prosiła zebym zapytała czy z tego york wyrośnie :) Wiec pytam... I prosze na szczere odpowiedzi :) Nie pytałam jej o szczegóły czy ma rodowód itp... Prosiła o wstawienie fotki i ocene to wstawiłam :) :lol: Zapytam koleżnaki skad jest piesek i o inne szczegóły póki co prosze o spokój moi drodzy :) Nie krzyczcie na mnie :cool3: Zapytałam tylko i nie chce zostać tytaj obrzucona błotem ;) Powiem jej zreszta ma takie samo zdanie a tak w ogóle jak cos sie wiecej dowiem to pod wieczór napiszę :) Quote
al'akir Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 a ma rodowód? Jak ma to jest to 100% york, jak nie to kundelek w typie rasy za ok.1000zł:evil_lol: z pseudohodowli ! Quote
Recommended Posts