asiuniap Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ten mały piesek został znaleziony na Natolinie. Generalnie jest niekonfliktowy zarówno do psów, kotów jak i dzieci. Uwielbia się tulić ale trochę się boi spacerów na smyczy. Trzeba mu udowadniać,że nie będzie wyrzucony. Przynajmniej na początku. Szybko się przywiązuje. Nie ma z nim problemów by wozić go samochodem, a na rękach uwielbia być noszony. Póki co został nazwany Uzu. Jest dosyćkarny i całkiem posłuszny. W chwili obecnej przebywa u kochanych Gamoniów. Pies został znaleziony na Ursynowie między ul. Na Uboczu i Braci Wagow. Może komuś się zgubił? Quote
asiuniap Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Rozwiesiłam ogłoszenia w klinikach na Ursynowie. Gremnlin ma jedną wielką cechę. Jego energia jest niezniszczalna. Ten psiak może na okrągło się bawić, skakać, przewracać, tulić. Świetnie, naprawdę ŚWIETNIE nadaje się do dzieci. Jest niezmordowany w czasie zabawy. Można go cały czas przytulać, rzucać patyki, zabawki, chodzić po nim, wałkować go, turlać :evil_lol: Temu psu uśmiech nie schodzi z mordki. Quote
asiuniap Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Skacz na górę, ty to potrafisz :diabloti: Quote
makarena2101 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Gremlinek szuka odpowiedzialnego domeczku.;) Quote
jestem_wredna Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Nikt nie chce najcudowniejszego towarzysza dla dzieci? Quote
jestem_wredna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Gremlinku, pokazujemy się. Może wypatrzy Cię jakaś wspaniała rodzinka. Quote
pekinczyk Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Witam! Chciałam się zapytać o tego pieska, czy jest kastrowany, jakiej jest wielkości i czy jezeli bym chciła go zaadoptowac to byłaby mozliwość dowozu go do mnie. Mieszkam jakies 80 km od warszawy Quote
pumcia02 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 pekinczyk napisał(a):Witam! Chciałam się zapytać o tego pieska, czy jest kastrowany, jakiej jest wielkości i czy jezeli bym chciła go zaadoptowac to byłaby mozliwość dowozu go do mnie. Mieszkam jakies 80 km od warszawy dziwi mnie , że interesuje Cię kilka psów, różnych, suki i psy i wszędzie piszesz to samo. Więc się zastanów czy chcesz tanim kosztem psa wziąc, czy szukasz przyjaciela... Quote
pekinczyk Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 mariolka napisał(a):dziwi mnie , że interesuje Cię kilka psów, różnych, suki i psy i wszędzie piszesz to samo. Więc się zastanów czy chcesz tanim kosztem psa wziąc, czy szukasz przyjaciela... Szukam pieska, ale dla twojej świadomości nie każdy się zdecyduje mi go dowieźć i nie każdy spełnia warunki, ale już się zdecydowałam, którego adoptuje. Quote
pekinczyk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Gremlina, dzwoniłam do pani która się ni opiekuje i wszystko jest na dobrej drodze do adopcji :loveu: Quote
jestem_wredna Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No to mam nadzieję, że jeśli dojdzie do adopcji będziesz zaglądać na ten wątek i informować jak się piesek chowa ;) Pozdrawiam Quote
pekinczyk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 jasne, że tak :) Gremlin przyjeżdża do nas w piątek :) Quote
jestem_wredna Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Gremlinku, powodzenia w nowym życiu. Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej nowej rodzinki! Quote
pekinczyk Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 PIESEK W NOWYM DOMKU! Gremlin został Gremlinem :) Wczoraj do nas przyjechał i już go bardzo pokochlismy... z resztą nie tylko my ale nasza suczka też (tylko spokojnie Sara jest wysterylizowana). Oczywiście jak wpadł do domu musiał Naszemu drugiemu pieskowi wszystkie zabawki powynosić, ale Miki się na niego nie gniewa... Wręcz jest zachwycony nowym domownikiem Pierwsza noc przebiega spokojnie, za to o 6 nastąpiła moja pobudka, ponieważ Gremlin zaczął mnie gryźć po buzi. Bardzo nas zdziwiło że piesek prawie cały czas chce być na dworze, cały czas by biegał i się bawił na podwórku, jak sie go wpuści do domku to tylko patrzy na drzwi kiedy ktoś otworzy... a w zębach trzyma swoją nową zabawkę. Na szczęście mamy dobrze ogrodzona działkę tak więc Gremlin i Miki mogą sobie spokojnie sie bawić na świeżym podwórku W poniedziałek czekają nas małe zakupy dla Gremlina (adresówka, nowe posłanko i może jakaś nowa zabawka) i wizyta u weterynarza. Kilka nowych zdjęć GRemlina (niestety słabej jakości) biegnę do ciebie... nowa zabawka, ukradłem mojej Pani słonika... i trochę przytulania... Quote
asiuniap Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Świetne wieści :loveu: A co dzisiaj słychać Aniu. Quote
pekinczyk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Wczoraj byliśmy na wsi u wujka. Gremlinowi strasznie sie tam mu spodobało, biegał po łące jak króliczek, łapał motyle w swój pyszczek i zbierał kwiatki dla mnie. Z początku trochę się obawiał krów, ale później stwierdził że on tam pilnuje i tak na nie naszczekał ... Poza tym to widzę, że uwielbia gonić kury.:cool3: Byliśmy tam cały dzień, a na wieczór Gremlin nie chciała wsiąść do samochodu, bo stwierdził że tam zostaje :evil_lol: no ale jakoś udało nam sie go przekonać. Gremlin bardzo ładnie się pilnuje i już chodzimy z nim bez smyczy, z Mikim już się polubił. Dziś idziemy na zakupy i do weta na szczepienie. ps. Mam kilka zdjęć, jak mi się uda później wejść na dogo, to je opublikuje. Quote
asiuniap Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 No no :evil_lol: A jak z jedzeniem? Może nie wypuszczajcie go jeszcze samego. Aniu, bezwzględnie adresówka!!! Quote
Recommended Posts