E.DEREK Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 lamia2 napisał(a):To gratulacje :multi::multi::multi: Gajowa to bierzesz teraz tego kaukaza z Korabiewic? Na ten moment chyba nie damy rady. Przynajmniej dopóki Aston nie znajdzie domku. Nasze finanse są w opłakanym stanie :shake: Niestety do tej pory nie pojawiła się ani jedna osoba zainteresowana Astonem, a to przecież pies-ideał: młody, zdrowy, śliczny, łagodny, grzeczny, zupełnie niekłopotliwy i nieszczekliwy. Ładnie chodzi na smyczy. Może mieszkać również w mieście. Ogród nie jest mu potrzebny do szczęścia bo i tak praktycznie z niego nie korzysta. Trudno uwierzyć, ale już ponad dwa miesiące rezyduje w hoteliku :cool1: Quote
lamia2 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 E.DEREK napisał(a):Na ten moment chyba nie damy rady. Przynajmniej dopóki Aston nie znajdzie domku. Nasze finanse są w opłakanym stanie :shake: Niestety do tej pory nie pojawiła się ani jedna osoba zainteresowana Astonem, a to przecież pies-ideał: młody, zdrowy, śliczny, łagodny, grzeczny, zupełnie niekłopotliwy i nieszczekliwy. Ładnie chodzi na smyczy. Może mieszkać również w mieście. Ogród nie jest mu potrzebny do szczęścia bo i tak praktycznie z niego nie korzysta. Trudno uwierzyć, ale już ponad dwa miesiące rezyduje w hoteliku :cool1: Oczywiście, rozumiem ;) Quote
*Gajowa* Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 beka napisał(a):A dlaczego chłopaków skoro został jeden? Chłopaków bo wiadomości o Miltuniu też będę przemycać :evil_lol:. Aston ma nową koleżankę ONkę z dzieciątkiem. Quote
supergoga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Zaraz wstawię kolejne fotki Astonka. A napiszcie mi, gdzie on jest ogłaszany - w jakich portalach. Może gdzieś jeszcze mogłabym go wstawić. Urzekł nas słodyczą i urodą. Bardzo. Quote
supergoga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jest niezwykły. Ciepły, przyjacielski, wpatrzony w człowieka. Gajowa dokonała cudu - i taki ufny pies nie ma domu? Quote
paros Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 *Gajowa* napisał(a):Chłopaków bo wiadomości o Miltuniu też będę przemycać :evil_lol:. Aston ma nową koleżankę ONkę z dzieciątkiem. Tak myślałam, że ją weźmiesz :lol: Teraz promujemy Astona :lol: Quote
alekso Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Astona widziałam tylko raz, ale jestem w 100% przekonana, że to wspaniały pies przyjaciel :) Quote
lamia2 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mam 3-4 tymczasy dla krzyczkowych .... ale w Niemczech, czy chcecie abym im zaproponowała Astona? Quote
*Gajowa* Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Aston ma teraz dwie koleżanki i jak narazie na obie powarkuje jak podchodzą do jego kojca. Może jutro zrobię zapoznanie ze spokojną ONkowatą Brendą . Milton zaprzyjaźnił się w swoim domku z 15letnim kotem rezydentem podobno nawet polizał go. W dalszym ciagu dużo przebywa pod świerkiem ale już biega po terenie w obecności państwa, daje sie głaskać i staje na progu domu. Quote
*Gajowa* Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Dziś Astona wypuściłam razem z Brendą /Onkowatą sunią/ początkowo było małe spięcie później fajna zabawa. Ale Aston jest leniuszkiem i nie lubi sie przemęczać więc po upływie kilkunastu minut niezmordowana Brenda prowokowała go do zabawy nadal a nasz bohater zaczął ją odganiać... Quote
alekso Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 jeśli nawet jest leniuszek to i tak jest bardzo kochany i śliczny :) Quote
ElzaMilicz Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pewnie, że tak i oczywiście pamiętamy o nim. :) Quote
ocelot Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Śliczny jest Aston, a ile ma, bo albo przeoczyłam, albo nie było napisane? No i, ze ciekawa jestem - Milton już wyszedł spod świerka? Quote
E.DEREK Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 lamia2 napisał(a):Co z tym tymczasem? Dziękujemy Lamia, ale poczekajmy jeszcze. Chłopak ma ogłoszenia, są obserwatorzy, może coś się wykluje. Ocelot- Aston został oceniony na 2 do 3 lat. Milton już szaleje po ogrodzie:lol:. Do domu jeszcze nie wchodzi, tylko prosi przez okno, żeby to państwo wyszli do niego:evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dziękujemy pani Ewie. W. z W-wy za wpłatę 200 zł na psiaki. Quote
ocelot Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Strasznie się cieszę, że Milton się ośmiela. Nic mnie tak nie rozczula, jak psiak chowający głowę i udający, że go nie ma. Dla Astona też nadejdzie dzień, kiedy znajdzie super dom Quote
*Gajowa* Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Zauważyłam, że teraz Aston zaczyna pilnowac zwłaszcza jak Gaja jest w domu. Quote
paros Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Aston na allegro :lol: [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338000942"][COLOR="Purple"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338000942[/B][/COLOR][/URL] :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
*Gajowa* Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Trzymam kciuki aby tym razem wypatrzył Astonka jego człowiek. Quote
supergoga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A jak ma się moja sympatia. Marto - pozdrów i za uszkiem posmyraj Astonka od ciotki. Piekny pies. Będzie ozdobą każdego domu i przyjacielem super. Quote
*Gajowa* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 supergoga napisał(a):A jak ma się moja sympatia. Marto - pozdrów i za uszkiem posmyraj Astonka od ciotki. Piekny pies. Będzie ozdobą każdego domu i przyjacielem super. Podrapałam Gosiu... szkoda, że więcej osob nie widzi w nim pięknego psa. Ponadto Aston jest bezproblemowy . Dziś byliśmy na szczepieniu p/wściekliźnie dostał też Sabunol na pchły i kleszcze. Aston był bardzo grzeczny u wetki , a po wizycie w lecznicy zabrałam go na spacerek do lasu. Piesio był zachwycony, sikał , grzebał wąchał... bardzo ładnie szedł na smyczy... ma same zalety. Quote
ocelot Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jego na pewno ktoś zauważy. To piękny pies, a do tego, jak piszesz ma same zalety. Choć trochę lubi naszą Brendę? Czy on woli grzeczniejsze towarzystwo? Quote
paros Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Zmieniłam tytuł na allegro Astonka :roll: Quote
Recommended Posts