*Gajowa* Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dziś dobra cioteczka /z wujkiem/ przyjechałi z daleka i obfociłi Astonka. Astonek podczas sesji zazwyczaj natychmiast siada lub kładzie się... ale cioteczka porofesjonalnie zabrała sie za niego i chłopak pięknie popozował. Quote
supergoga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Wróciłam z pracy - zaraz powstawiam fotki. Poznałam oba psiaki. Milton - nieco nieśmiało na nas spogladał, ale cosik foteczek ma. Aston jest rewelacyjny. Dla niego najlepszy dom na świecie. Przemiły - to mało powiedziane. Cudo. A oba psiaki plus cała reszta Gajowej czeredy w super kondycji - wyglądają cudnie. A my z wujaszkiem wnusiem (TZ-em moim osobistym), poznaliśmy wreszcie osobistycznie cioteczkę Gajową. I bardzo się cieszymy. Quote
alekso Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 supergoga napisał(a):Aston jest rewelacyjny. Dla niego najlepszy dom na świecie. Przemiły - to mało powiedziane. Cudo. A oba psiaki plus cała reszta Gajowej czeredy w super kondycji - wyglądają cudnie. podpisuję się pod każdym słowem :Cool!: Quote
supergoga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Oto Aston JUtro ciąg dalszy. Zostałam wielka fanką Astona - jest rewelacyjny. Po prostu super psiak. Quote
supergoga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Z MIltonkiem gorsza sprawa, piękny jest ale jeszcze troche pracy wymaga. Choc ciekawy jest a to plus. Quote
lamia2 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Supergoga a gdzie tu Poznań na psiaki krzyczkowe przygnało .... jesteś niesamowita :lol: Quote
*Gajowa* Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dziękuję Gosiu za piękne foty. Mnie równiez było miło Was poznać... szkoda, że mieliśmy mało czasu... Aston wygląda super i wierzcie mi bardzo naturalistycznie :lol:. Quote
*Gajowa* Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Milton niedawno pojechał do swego domku :multi:. Zamieszkał w domu z ogrodem i będzie członkiem rodziny . Quote
Betbet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 taaaak..wątek krzyczek też będziemy robic....tzn cały dział:angryy: Quote
supergoga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Marto, bardzo się cieszymy, mamy nadzieję, że się teraz otworzy do ludzi. A nasz faworyt Aston? Quote
lamia2 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 *Gajowa* napisał(a):Milton niedawno pojechał do swego domku :multi:. Zamieszkał w domu z ogrodem i będzie członkiem rodziny . To gratulacje :multi::multi::multi: Gajowa to bierzesz teraz tego kaukaza z Korabiewic? Quote
lamia2 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Betbet napisał(a):taaaak..wątek krzyczek też będziemy robic....tzn cały dział:angryy: A ja nie rozumiem .... wątków krzyczkowych jest już cała masa :cool3: Quote
beka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Marta a jak poszło pakowanie do samochodu? Sa wiadomości z nowego domu ? Quote
*Gajowa* Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Niestety Astonem nikt dotychczas się nie zainteresował :shake:. Milton przeszedł ze mną na smyczy 2/3 drogi do samochodu ale jak zobaczył męszczyzn, którzy po niego przyjechali przywarł do ziemi i resztę drogi przebył "na rączkach". Wczoraj po wyjściu z samochodu przebiegł posesję w poszukiwaniu schronienia... i znalazł duży rozłożysty świerk. Tam ma swoją kryjówkę - wczoraj nie ruszył jedzenia ani wody ale w nocy wszystko skonsumował. Dziś rano podobno dał sie głaskać pani a więc wszystko jest dobrze. Pan musi uzbroić się w cierpliwość :evil_lol:. Quote
*Gajowa* Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jeszcze o Miltusiu. Ten świerk jest podobno mały tak, że Milton ma schowany głównie łeb i mysli, że się ukrył a państwo cały czas z okna go widzą. Dziś w nocy lało więc państwo okrywali świerk czym się dało, żeby Miltuś nie mókł... Niezwykle łagodny pieszczoch ASTON szuka domu !!! Quote
basiapron Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja bym nawet osobiście odwiedziła jakbym tylko mogła.Musisz je pogłaskac ode mnie koniecznie:-) Quote
ElzaMilicz Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 *Gajowa* napisał(a):Nikt chłopaków nie odwiedza :placz:. Nie prawda. Zaglądamy i mamy na oku Astona. Quote
paros Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 *Gajowa* napisał(a):Nikt chłopaków nie odwiedza :placz:. Ja odwiedzam, chociaż nie zawsze piszę ;) W aukcji Astona podmieniłam fotki na nowsze :lol: Quote
paros Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 beka napisał(a):A dlaczego chłopaków skoro został jeden? Chyba chłopaków, bo wątek jest wspólny chociaż jeden ciągle czeka na dom :-( a drugi siedzi pod świerkiem w swoim własnym ogrodzie ;) Quote
supergoga Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dzisiaj wstawię kolejne fotki Astona - jak wrócę z pracy. Z naszych odwiedzin. Myślę, że będą też ładne. Quote
Recommended Posts