*Gajowa* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ocelot napisał(a):Jego na pewno ktoś zauważy. To piękny pies, a do tego, jak piszesz ma same zalety. Choć trochę lubi naszą Brendę? Czy on woli grzeczniejsze towarzystwo? Brendę lubi ale jest zakochany w małej szczeniurce, której pozwala wyskubywać sobie sierść przez pręty kojca... nawet spacjalnie sie podstawia, a następnie kładzie sie na pleckach /w swojej ulubionej pozycji/ i wdzięczy się do malutkiej. Quote
alekso Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jeśli chcecie mogę pomóc z robieniem ogłoszeń, gdzie Aston ma aktualne ogłoszenia? Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 alekso napisał(a):jeśli chcecie mogę pomóc z robieniem ogłoszeń, gdzie Aston ma aktualne ogłoszenia? Dzięki alekso byłoby super ! Wydaje mi się, że poza Allegro Aston nie ma ogłoszeń... Quote
alekso Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 skopiowałam treść z allegro :) i mamy ogłoszenie na ale.gratka w części mieszańce i owczarki ;) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1155623_aston_super_przyjaciel_i_super_pies.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1155666_piekny_i_lagodny_aston_czeka_na_domek.html i na adopcje.org - ogłoszenie czeka na akceptację. Quote
alekso Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Alekso to tylko raz go widziała i już się zakochała ;) Quote
*Gajowa* Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wujcio Aston miał dziś spotkanie ze szczeniurką /mamy już z nami nie ma/ . Pięknie się zachowywał był niezwykle delikatny dla malutkiej, kładł sie a ona chdziła mu po głowie i brzuchu. Troszkę przeszkadzała w zabawie smycz , na którą Aston był przypiety ale bałam się że zacznie biegać i niechcacy zrobi malutkiej krzywdę. To jest taki kochany psiak ! Quote
ocelot Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Aaa to ta jego miłość? Mama Aza już nie kontroluje:diabloti: Quote
KWL Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Śliczności futrzak :-) I nikt mi nic nie powiedział :-( Quote
alekso Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 nie ma się jeszcze z czego cieszyć, ale dzisiaj dostałam pytanie o Astonka, czy jego ogłoszenie jest aktualne.... odpisałam że tak ;) dostałam maila z firmowego adresu, gdzie numer telefonu kierunkowego to 0-16, więc napisałam że pomożemy w transporcie jeśli będzie taka potrzeba... dobrze? :oops: Quote
supergoga Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Trzymam palce za naj naj...domek dla tego cudownego psa. Byłam nim urzeczona, zresztą nie tylko ja. Quote
alekso Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 słuchajcie facet mi odpisał i podał mi telefon do siebie, kto najlepiej zna Astonka i podejmie się rozmów na temat domu dla niego???? nr telefon prześlę na pw. Quote
paros Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 To ja ........... :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
*Gajowa* Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Owszem niusy są takie, że Aston ma szansę na domek... ale decyzje jeszcze nie zapadły... :shake: Quote
paros Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Gajowa, dziękujemy za wieści od Miltona:lol: Niespodzianka od Miltusia !!! Patrzcie jak sobie teraz mieszkam... :multi::multi: moja garsoniera ;) razem z moją Panią :loveu: Quote
lamia2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pięknie, ale przydałby mu się kumpela do zabawy ;) Quote
*Gajowa* Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 lamia2 napisał(a):Pięknie, ale przydałby mu się kumpela do zabawy ;) Kumpela bardzo by się przydała :evil_lol:... Quote
lamia2 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Może trzeba to Państwu Miltona uświadomić :cool3: Quote
Recommended Posts