*Gajowa* Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Tak sobie pomyślałam, że Aston nadawałby sie do dogoterapii. Jeszcze nie spotkałam bardziej podporządkowanego i łagodnego psa. Testu na dzieci nie było ale jestem w 99% pewna, że zdałaby na szóstkę. Quote
*Gajowa* Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Milton unicestwił nowe, piękne szeleczki... niestety musi nosić obrożę. Bana ma cieczkę i oba psiaki szaleją. Aston zapomniał, że nie ma już jajek i zachowuje się jak szaleniec, nareszcie widać jaki ruchliwy chłopak z niego potrafi naprawde szybko biegać. Milton jeszcze nie bardzo wie o co biega ale też adoruje Bonę. Quote
lamia2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 *Gajowa* napisał(a):Aston zapomniał, że nie ma już jajek i zachowuje się jak szaleniec ... Aston zapomni o jajkach za jakieś 3 miesiące dopiero :cool3: Quote
*Gajowa* Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Właśnie się dowiedziałam że Aston też ma lamblię... Quote
*Gajowa* Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hanka456 napisał(a):Sprawdzę potencjalny domek Miltona jutro. Super ! Oby to był ten domek ... Quote
lamia2 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja cię kręcę, ależ on się zmienił na korzyść .... cuda, po prostu cuda ..... ale fotki z tego co rozpoznaję jeszcze u Gajowej a nie z nowego domku, nie? Quote
alekso Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 tak zdjęcia robiłam u Gajowej :) czy wklejać też zdjęcia Miltona, skoro domek dla niego już sprawdzony? czy zapeszanie to będzie wkleić czy nie wkleić? ;) Aston jest mega przytulaneczką :) tylko do kochania :) Quote
*Gajowa* Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wklej proszę zdjęcia Miltona... domek sprawdzony ale decyzji na 100% nie ma jeszcze... Na zdjeciach widać, że Aston nie jest dużym psem, troche powyżej kolana. Zdjęcia Astona musiałyśmy robić w kojcu bo wokół krążył Milton i jak zwykle nie dał się zamknąć, a juz raz się chłopaki złapały :evil_lol: . Quote
alekso Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 to moim zdaniem najładniejsze zdjęcia, w innych część psa już poza zasięgiem aparatu ;) Quote
lamia2 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Urodziwy jest wyjątkowo .... mam nadzieję, że nowi Państwo dadzą mu czas na przyzwyczajenie się do nowych warunków bo u Gajowej widać, że czuje się już jak w raju :lol: Quote
alekso Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Aston cudowny.... :oops: może dlatego, że tak się przytulał, ale jest naprawdę cudowny! Milton ciekawe jaki będzie miał charakterek jak się bardziej oswoi ;) Quote
hanka456 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dzwonił przyszły właściciel Miltona i pytał kiedy psiak będzie mógł zawitać w jego progi. Quote
Recommended Posts