Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Gdyby nie ten pies,to ja nadal szukam np Husky do świetnego domu, gdyby ktoś wiedział o jakimś spokojnym...Domek czeka,a pieska brak...

Marzena, dzwoń do tej właścicielki suni i wypytaj ją o wszystko, albo daj nam jej numer telefonu. Może szykuje się dla niej dom. Justyna o tym napisała. Trzeba znać tylko prawdziwy powód oddania psa.

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie ode mnie szukają psa takiego,który mógłby mieszkać z nimi, nie do budy.Oni chcą tak jakby przytulanke,a ona nadaje sie tylko do ogrodu i kojca,bo niszczy.

Ja mam naprawde super domek,ale nie dla niej :(

Posted

czy bedzie wykastrowany? ,gdyz hodowcom nie wierze,nawet zadnemu slowu,nawet czesto ich opisom, dlaczego nie chca psow:shake:
Hodowca to hodowca ,kasa musi sie zgadzac nawet kosztem zdrowia psa,a jak rodzi za malo ,lub jest za stary jest pies,czy nie rodzi wcale to wyrzucaja jak smiec:mad:mam nadzieje ,ze sie w tym przypadku myle:roll:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Marzena, czy ten dom dla suni jest pewny? Kiedy sunia tam jedzie? Gdzie jest ten dom? Czy to jest jakiś hodowca?

To jest znajomy hodowcy.Suka byłaby na 100% wysterylizowana.Jeszcze czekamy na odpowiedz. Zgłosiła się jeszcze jedna osoba-dom z ogrodem w okolicy Warszawy-strylka:)

Posted

we wczesniejszych postach pisalam ,ze jest to organizacja ,ktora zajmuje sie ratowaniem i adopcjami polarnych- ras .Psy te trafiaja tylko do milosnikow tych ras Psy nie mieszkaja w kojcach czy budach.nazw tej organizacji podalam we wczesniejsz, poscie.
www.polarhunde.de
organizacja bazuje na rodzinach zastepczych

Posted

[quote name='xxxx52']we wczesniejszych postach pisalam ,ze jest to organizacja ,ktora zajmuje sie ratowaniem i adopcjami polarnych- ras .Psy te trafiaja tylko do milosnikow tych ras Psy nie mieszkaja w kojcach czy budach.nazw tej organizacji podalam we wczesniejsz, poscie.
www.polarhunde.de
organizacja bazuje na rodzinach zastepczych

Jakby bylo jakies wolne miejsce to jest mamut:shake: dokladnie w Szczecinie http://www.adopcje.org/adopcja10114.html