GrubbaRybba Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jusstyna85 napisał(a):Gdyby nie ten pies,to ja nadal szukam np Husky do świetnego domu, gdyby ktoś wiedział o jakimś spokojnym...Domek czeka,a pieska brak... Marzena, dzwoń do tej właścicielki suni i wypytaj ją o wszystko, albo daj nam jej numer telefonu. Może szykuje się dla niej dom. Justyna o tym napisała. Trzeba znać tylko prawdziwy powód oddania psa. Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ta sunia mieszka w ogrodzie,a śpi w budzie.W zamknięciu niszczy:( Quote
jusstyna85 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ludzie ode mnie szukają psa takiego,który mógłby mieszkać z nimi, nie do budy.Oni chcą tak jakby przytulanke,a ona nadaje sie tylko do ogrodu i kojca,bo niszczy. Ja mam naprawde super domek,ale nie dla niej :( Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dostałam sms-a od właścicielki "Dla Cati jest już chyba dom,dzisiaj dostanę odpowiedź.Byłaby u znajomych jej hodowcy,na ogrodzie". Więc jednak hodowca zareagował...zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Oj własnie wszystko wyczytalam- wsrod malamutow czesto są takie sprawy, niedomowienia ! Oby sie udalo trzymam za suczke kciuki bo naprawde jest sliczna ! Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Marzena, czy ten dom dla suni jest pewny? Kiedy sunia tam jedzie? Gdzie jest ten dom? Czy to jest jakiś hodowca? Quote
xxxx52 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czy bedzie wykastrowany? ,gdyz hodowcom nie wierze,nawet zadnemu slowu,nawet czesto ich opisom, dlaczego nie chca psow:shake: Hodowca to hodowca ,kasa musi sie zgadzac nawet kosztem zdrowia psa,a jak rodzi za malo ,lub jest za stary jest pies,czy nie rodzi wcale to wyrzucaja jak smiec:mad:mam nadzieje ,ze sie w tym przypadku myle:roll: Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Marzena, czy ten dom dla suni jest pewny? Kiedy sunia tam jedzie? Gdzie jest ten dom? Czy to jest jakiś hodowca? To jest znajomy hodowcy.Suka byłaby na 100% wysterylizowana.Jeszcze czekamy na odpowiedz. Zgłosiła się jeszcze jedna osoba-dom z ogrodem w okolicy Warszawy-strylka:) Quote
Karolina_Nett Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Teraz nie będzie wiadomo kto ma ją wziąść :multi:. Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A wiadomo czy domy z wiekszą iloscią psów czy bylaby rodzynkiem w rodzinie? Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 W jednym domu są trzy koty,a w tym znajomych hodowcy byłaby sama. Quote
xxxx52 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 moja sasiadka ma bialego malamuta -ma obecnie 10 lat i przez dziesiec lat goni koty. Quote
xxxx52 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jak dobrze ,ze bedzie miala miejsce ,gdyz na to miejsce w organizacji umieszcze rudego haski . Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Właśnie nie wiadomo jaki stosunek do kotów. A teraz sunia oddzielona od koleżanki w kojcu...nie podoba jej się:( A co to jest za organizacja? Quote
xxxx52 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 we wczesniejszych postach pisalam ,ze jest to organizacja ,ktora zajmuje sie ratowaniem i adopcjami polarnych- ras .Psy te trafiaja tylko do milosnikow tych ras Psy nie mieszkaja w kojcach czy budach.nazw tej organizacji podalam we wczesniejsz, poscie. www.polarhunde.de organizacja bazuje na rodzinach zastepczych Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jestem zakręcona...Mam nadzieję że dom w Polsce wypali. Quote
masienka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='xxxx52']we wczesniejszych postach pisalam ,ze jest to organizacja ,ktora zajmuje sie ratowaniem i adopcjami polarnych- ras .Psy te trafiaja tylko do milosnikow tych ras Psy nie mieszkaja w kojcach czy budach.nazw tej organizacji podalam we wczesniejsz, poscie. www.polarhunde.de organizacja bazuje na rodzinach zastepczych Jakby bylo jakies wolne miejsce to jest mamut:shake: dokladnie w Szczecinie http://www.adopcje.org/adopcja10114.html Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A więc sunia jedzie do znajomych hodowcy!! Domek z kotami podobno sensowny,ale pani zbyt kocha swoje koty:D Może zaproponujemy inna sunie?Dowiem się czy ta osoba jest zainteresowana:) Dziękuję za pomoc!! Quote
masienka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Marzena, my mamy wlasnie malamutke, ktora lubi koty :razz: wprawdzie bez rodowodu ale bardzo jej ten domek potrzebny :-( spojrzcie tylko na zdjecia http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=21722 Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Już przesyłam link-fajnie by było gdyby się zdecydowali... Dzisiaj i tak pewnie się nie dowiemy. Quote
masienka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dzieki :p miejmy nadzieje, ze jednak cos z tego wyjdzie:razz: bo malamutow sprawdzonych pod katem kotow to raczej niewiele Quote
Recommended Posts