Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma co rozumieć... właścicielka najpierw chciała sprzedać, a że nie ma chętnych postanowiła oddać bo nie może czekać. Widać na własną rękę wciąż próbowała sprzedać. Nam powiedziałą ze jak znajdziemy chętnych na już to odda za darmo.Tak czy inaczej sunia znalazła już dom (zostanie do niego przekazana za darmo)

Posted

tygra napisał(a):
nie ma co rozumieć... właścicielka najpierw chciała sprzedać, a że nie ma chętnych postanowiła oddać bo nie może czekać. Widać na własną rękę wciąż próbowała sprzedać. Nam powiedziałą ze jak znajdziemy chętnych na już to odda za darmo.Tak czy inaczej sunia znalazła już dom (zostanie do niego przekazana za darmo)

Więc powinna moze zmienić w tych ogłoszeniach coś, albo je usunąć ;).

Posted

tu nie ma co rozumiec w moich oczach to zwykla handlara -rozmnozyciwlka.Nawet tego biednego psa nie wykastrowala:mad:Moze dala -sprzedala na rozrod:mad:mam alergie na takich ludzi:mad::mad:

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
We wtorek sunia jedzie do domu:)Ludzie do których jedzie przesłali wile zdjęć domu,ogrodu.Ich marzeniem byl malamut-bedzie wysterylizowana.
Co do domu od kotów niestety byli zainteresowani tylko Cati:(

Bardzo fajnie, ze sunia już we wtorek jedzie, ale czy znamy w końcu prawdziwy powód oddania? ;)

No to niestety szkoda :(.

Posted

nalezy dopilnowac kastracji suczki czy przypadkiem komus sie nie zachce ,miec sliczne puchate istotki i sprzedawac na alegro lub na jarmarkach niedzielnych:angryy:

Posted

Gdy adoptuje suczke nie kastrowana ,musze dostac nie tylko telefon ,ze jest kastrowana ,tylko musze dostac rachunek za zaplacona kastracje,wczoraj np.dostalam zdjecie suczki na ktorej jest widoczna moja suczka po swiezej kastracji ,ma widoczne szwy .

Posted

A rozmawial ktos moze z nowa wlascicielka suni ? Moze planuje wystawianie malej, zrbienie hodowlanki? Psica jest po fajnych rodzicach, jest lapiaca za oko (a przydatnosc hodowlana zweryfikuja sedziowie wystawowi), mlodziak jeszcze.
Przy okazji, swietnie, ze mlodej tak szybko trafil sie dobry (mam nadzieje) domek .

Posted

Przepraszam za offa, ale w Tomaszowie w schronie mamy pięknego psa malamuta. Jest duży, młody i łagodny. Może ktoś sie zgłaszał, ze da suni dom. A teraz, gdy ona ma dom, może zabrałby "mojego" malamuta.