Karilka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No właśnie słowo "babcia" odrzuca większość społeczeństwa;). Czekam na odpowiedz (maila) od właściciela. Quote
beka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 65 lat to nie taka babcia. Moja mama jest troche młodsza i z pewnoscia by sobie poradziła ... Zależy od osoby Quote
Hakita Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Troszkę się pogubiłam.... Czy są jakieś szanse na domek dla tego Przystojniaka??? :cool3: Quote
Karilka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Niestety domek nieaktualny - znajomy weźmie pewną bide ze schroniska.. Tak doradziłam - tak piękne psy jak Faraon znajdują szybko domy a te zniszczone w schroniskach - często skazane są na śmierć. Szkoda ze mnie nie stać na 3 psa:-(. Quote
beka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Podniose Farona. Paradoksalnie dużo osób myśli podobnie i czesto ładne psy dość długo czekają.... Quote
Hakita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Qrcze taki pies powinien niemalże od razu znaleźć domek, a jednak to nie takie proste............. Quote
kako80 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 no niestety znajdzie jutro na targu.. i wyladuje w budzie..na lancuchu.. Quote
Safii Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam. Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków, które nie wypaliły w przypadku Sary, która jest u mnie na DT. Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby. Słuchajcie Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki, domki się zgodziły, jeśli coś znajdę. Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach, więc proszę: Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny, jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE. Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane, skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić. Proszę w imieniu psiaczków. Mój mail: issi@vp.pl Quote
beka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Wysłałm Twój apel do osoby która szuka domu dla tego psiaka. Mam nadzieje że odpisze. Quote
Hakita Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Beka cisza cały czas? Aż nie chce mi się wierzyć.... Chyba, że same nieciekawe sprawy.....................:shake: Quote
beka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 On nie miał do tej pory allegro, tylko ogłoszenia na dogo, owczarku i krakowskich stronach . I NIC..... Quote
Frotka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Beka - jeśli będziesz mieć jakąś sensowną propozycję to wyslij mi adres na PW. Pojadę sprawdzić warunki. W okolicach Krakowa jest cała masa pseudo-hodowli z owczarkami. Trzeba bardzo uważać. Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Beko i nadal cisza??? Można by zrobić allegro, tylko obawiam się masy telefonów od............... Quote
beka Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Wiesz że do mnie Maciek tez przestał pisać wiec nie wiem..:( Quote
Karilka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Aha.... Pewnie poszedł do nowego domku a my nic nie wiemy.:shake: Quote
Frotka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ładny pies. Niestety nie mam pomysłu gdzie możnaby go dać... Quote
Recommended Posts