Karilka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A była dana wiadomość do hodowli, z której pochodzi? Quote
beka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Nie mie była. Chętnym, odpowiedzialnym dam tel do Maćka :) Quote
Karilka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Gdyby nie to, ze u mnie w domu tłok jest to bym była na niego chętna jak nie wiem co... Niestety są bariery finansowe i mieszkania nie rozciągne:oops:. Taki piękny pies... Quote
beka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 To prawda . Dziś Faron bedzie miał gości.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jezeli to Ci sami goscie to pies w piatek bedzie mial nowy dom ;) Beka, tylko Pan nie ma rodowodu na niego - to tak w kwestii wyjasnienia a nie skargi . Quote
beka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Może gdzieś cos walnęłam ale z tego co pamietam Maciek mówił że pies z metryką. Rodowodu to raczej mieć nie moze skoro długi włoś too wada.. Dobrze kombinuję? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dobrze mowisz. Marcin sie zdecydował , mam nadzieje, ze Pan sie nie rozmysli. ps. Wada , hmmm, do czesania na pewno :) innych wad nie widzę . Quote
bociek_krakow Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A więc jest już u nas. Właściciel przywiózł Farona w piątek wieczorem. Jak na razie wszystko jest w porządku. Troszkę wczoraj, jak odeszli opiekunowie skamlał ale po godzinie zaczął rozpoznawać teren. Wieczorny spacer przebiegł bardzo sprawnie. Dzisiaj będąc na spacerze na łąkach postanowiliśmy pierwszy raz puścić ze smyczy. Nie było żadnych problemów. Chętnie się bawił, aportował tylko ma problem z wejściem do windy. Także moja połówka na dziesiąte piętro zapylała. Mam nadzieję że pies już zostanie i zaakceptuje nowych opiekunów. Oto Faron Niestety padła mi bateria i nie zrobiłem więcej fotek ale postaram się jutro więcej zrobić. Dziękuję wszystkim a w szczególności dla Pana Maćka za ufność wobec nas. Ze swojej strony obiecujemy opiekę nad Faronem, taką jaką pies powieninien otrzymać od człowieka. Również specjalne podziękowania dla koleżanki BEKA oraz BEATY DOROBCZYŃSKIEJ . Quote
beka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Witam P. Marcinie. Bardzo sie cieszę ze Faron juz u państwa. Ja ze swej strony bardzo tylko proszę o uwagę przy spuszczaniu ze smyczy bo on jednak państwa nie zna. I koniecznie adresówka , lub podpisana obroża z nr telefonu) w razie gdyby jednak się nie posłuchał . Pozdrawaim Beata Beka Quote
bociek_krakow Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Pani Beato oczywiście Farona puszczamy na bezpiecznym terenie. Jak na razie bez problemów na komendę wraca. Jeszcze raz dziękuję Pani za kontakt:multi: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To ja dziekuje Tobie , ze zajales sie super Donkiem :) Popieram wniosek o adresówke i zycze aby wszystko sie ułozylo. Quote
Recommended Posts