Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby nie to, ze u mnie w domu tłok jest to bym była na niego chętna jak nie wiem co... Niestety są bariery finansowe i mieszkania nie rozciągne:oops:. Taki piękny pies...

Posted

Może gdzieś cos walnęłam ale z tego co pamietam Maciek mówił że pies z metryką.
Rodowodu to raczej mieć nie moze skoro długi włoś too wada..
Dobrze kombinuję?

Posted

A więc jest już u nas. Właściciel przywiózł Farona w piątek wieczorem. Jak na razie wszystko jest w porządku. Troszkę wczoraj, jak odeszli opiekunowie skamlał ale po godzinie zaczął rozpoznawać teren. Wieczorny spacer przebiegł bardzo sprawnie. Dzisiaj będąc na spacerze na łąkach postanowiliśmy pierwszy raz puścić ze smyczy. Nie było żadnych problemów. Chętnie się bawił, aportował tylko ma problem z wejściem do windy. Także moja połówka na dziesiąte piętro zapylała.
Mam nadzieję że pies już zostanie i zaakceptuje nowych opiekunów.

Oto Faron

Niestety padła mi bateria i nie zrobiłem więcej fotek ale postaram się jutro więcej zrobić.

Dziękuję wszystkim a w szczególności dla Pana Maćka za
ufność wobec nas. Ze swojej strony obiecujemy opiekę nad Faronem, taką jaką pies powieninien otrzymać od człowieka.

Również specjalne podziękowania dla koleżanki BEKA oraz BEATY DOROBCZYŃSKIEJ .

Posted

Witam P. Marcinie.
Bardzo sie cieszę ze Faron juz u państwa.

Ja ze swej strony bardzo tylko proszę o uwagę przy spuszczaniu ze smyczy bo on jednak państwa nie zna. I koniecznie adresówka , lub podpisana obroża z nr telefonu) w razie gdyby jednak się nie posłuchał .

Pozdrawaim Beata Beka