plamka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Molly czeka u Marki na TEN telefon z TEGO domu. Dzwoń! Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Prosimy o pomoc!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Kto jeszcze nie oddał swego głosu a che pomóc Sandrze i Jej zwierzakom bardzo prosimy o ich oddanie :modla: Zostały ostatnie 3 dni a my przegrywamy :placz::placz: Potrzebujemy Waszej pomocy!!! Quote
Marka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja swój głos już oddałam - innych też zachęcam! :p mycha101 napisał(a):Marka, w końcu zadzwoni ten właściwy domek, trzeba w to wierzyć i cały czas mieć nadzieję:lol: Ja mam nadzieję graniczącą z pewnością - w końcu wyadoptowywałam już od siebie z domu szczeniaki dużo skromniejszej urody - i każdy z nich dostał WSPANIAŁY domek - Molcia też się na swój doczeka :D Quote
mycha101 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Ja też oddałam głos jakiś czas temu. Molcia uciekaj już do nowego domciu, bo ciotka potem nie będzie chciała cię oddać, nie wspominając o tż:evil_lol::cool3: Quote
Marka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Przeciwnie - jak mi zrobi taki numer jak dzisiaj, że nawcina się znalezionej padliny, a ja będę ją ganiać po polach i wabić robiąc z siebie wariata, aż do ostatnich potów, a potem wąchać ten rzygliwy smród podczas kąpieli - to ją oddam pierwszej osobie, którą spotkam! :mad: :diabloti: :evil_lol: Quote
mycha101 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Miam:evil_lol::cool3::diabloti: Quote
plamka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Molly - pies co się sam wyżywi. Może to kogoś skusi? (zaznaczam wyraźnie, że to taki żart) Quote
Bodziulka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a nie ma jakiegoś faflastego kolegi w przedszkolu? :shake: Quote
Marka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Bodziulko droga - gdyby był - byłabyś pierwszą osobą, którą bym o tym powiadomiła :lol: Quote
Marka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 już wiem, że jedzenia mi nikt nie zabierze i że go nie zabraknie - ciągle coś jest w misce, więc najbardziej lubię jeść... na leżąco :lol: Quote
Bodziulka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Marka napisał(a):Bodziulko droga - gdyby był - byłabyś pierwszą osobą, którą bym o tym powiadomiła :lol: tylko się upewniam :diabloti: Quote
mycha101 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 PIęKNA I ROZPIESZCZONA STRASZLIWIE MOLLY SZUKA KOCHAJąCEGO DOMU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ooo, nie :shake: - PROTESTUJĘ! Molly absolutnie nie jest rozpieszczana - przeciwnie, cały czas dokładam starań, żeby ją w miarę możliwości dobrze ułożyć - i mam nadzieję, że nauka nie pójdzie w las ;) Quote
mycha101 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ale żeby na leżąco jeść:razz: No dobrze to piękna i ...... Molly szuka domu:evil_lol::evil_lol: Quote
enia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mycha101 napisał(a):Ale żeby na leżąco jeść:razz: No dobrze to piękna i ...... Molly szuka domu:evil_lol::evil_lol: Piękna faktycznie! Evity rottek też je na leżąco , sama widziałam:lol: leniuszki małe no:p Quote
evita. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 enia napisał(a):Piękna faktycznie! Evity rottek też je na leżąco , sama widziałam:lol: leniuszki małe no:p Bo Wy sobie nawet nie wyobrażacie jak męczącym i wyczerpującym zajęciem jest jedzenie- stąd ta pozycja leżąca :evil_lol: I to nie jest wcale żadne rozpieszczanie :eviltong: A Molly przepiękna. Trzymam kciuki za domek najlepszy pod słońcem :thumbs: Quote
mycha101 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Molly szuka tego jedynego domku!!! Marka, a czy ktoś o nią pyta??? Quote
Marka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No tak, pytają... Niestety potwierdza się mój pogląd, że jednak łatwiej wyadoptować buraska - telefonów jest dużo mniej, ale za to dzwonią ludzie z po psa, a nie po "darmowego goldenka" :cool1: Pocieszam się, że czas działa tu na naszą korzyść - im szybciej Molly przestanie przypominać pluszową zabawkę - tym lepiej ;) Quote
Marka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 PS. Wrzuciłam ją na forum mojej uczelni - zobaczymy czy ktoś z przyszłych "psychologów zwierzęcych" się skusi :cool3: :lol: Quote
Marka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nareszcie! :multi: Dzisiaj wreszcie wypadł suczce pierwszy mleczny kieł (lewy dolny) i widać już czubek nowego - stałego :p Umownie - sunia właśnie dzisiaj skończyła 4 miesiące życia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
plamka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kto się jeszcze w Molly nie zakochał - to po tym zdjęciu przepadł... Molly w typie goldena szuka domu Quote
Recommended Posts