Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja swój głos już oddałam - innych też zachęcam! :p

mycha101 napisał(a):
Marka, w końcu zadzwoni ten właściwy domek, trzeba w to wierzyć i cały czas mieć nadzieję:lol:

Ja mam nadzieję graniczącą z pewnością - w końcu wyadoptowywałam już od siebie z domu szczeniaki dużo skromniejszej urody - i każdy z nich dostał WSPANIAŁY domek - Molcia też się na swój doczeka :D

Posted

Przeciwnie - jak mi zrobi taki numer jak dzisiaj, że nawcina się znalezionej padliny, a ja będę ją ganiać po polach i wabić robiąc z siebie wariata, aż do ostatnich potów, a potem wąchać ten rzygliwy smród podczas kąpieli - to ją oddam pierwszej osobie, którą spotkam! :mad: :diabloti: :evil_lol:

Posted

już wiem, że jedzenia mi nikt nie zabierze i że go nie zabraknie - ciągle coś jest w misce, więc najbardziej lubię jeść... na leżąco :lol:

Posted

PIęKNA I ROZPIESZCZONA STRASZLIWIE MOLLY SZUKA KOCHAJąCEGO DOMU
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ooo, nie :shake: - PROTESTUJĘ! Molly absolutnie nie jest rozpieszczana - przeciwnie, cały czas dokładam starań, żeby ją w miarę możliwości dobrze ułożyć - i mam nadzieję, że nauka nie pójdzie w las ;)

Posted

mycha101 napisał(a):
Ale żeby na leżąco jeść:razz:

No dobrze to piękna i ...... Molly szuka domu:evil_lol::evil_lol:

Piękna faktycznie!
Evity rottek też je na leżąco , sama widziałam:lol:
leniuszki małe no:p

Posted

enia napisał(a):
Piękna faktycznie!
Evity rottek też je na leżąco , sama widziałam:lol:
leniuszki małe no:p

Bo Wy sobie nawet nie wyobrażacie jak męczącym i wyczerpującym zajęciem jest jedzenie- stąd ta pozycja leżąca :evil_lol: I to nie jest wcale żadne rozpieszczanie :eviltong:
A Molly przepiękna. Trzymam kciuki za domek najlepszy pod słońcem :thumbs:

Posted

No tak, pytają... Niestety potwierdza się mój pogląd, że jednak łatwiej wyadoptować buraska - telefonów jest dużo mniej, ale za to dzwonią ludzie z po psa, a nie po "darmowego goldenka" :cool1:
Pocieszam się, że czas działa tu na naszą korzyść - im szybciej Molly przestanie przypominać pluszową zabawkę - tym lepiej ;)

Posted

Nareszcie! :multi: Dzisiaj wreszcie wypadł suczce pierwszy mleczny kieł (lewy dolny) i widać już czubek nowego - stałego :p
Umownie - sunia właśnie dzisiaj skończyła 4 miesiące życia :loveu: :loveu: :loveu: