Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olga132']Jest jakieś zainteresowanie małą?
No jest, ale na razie głównie ze strony osób, które szukają dla siebie raczej białego pluszowego misia niż psa... A ja nie mogę ryzykować za pół roku reklamacji pt. "proszę ją zabrać bo już nie dajemy sobie rady z tym dużym, nieznośnym psem" :razz:

A Molly dzisiaj prawie cały spacer przeszła na smyczy, bo gryzie Benka w uszy aż ten skowyczy, a żadne ostrzegawcze pomruki z jego strony nie robią na niej najmniejszego wrażenia :cool1:

Taki jestem łobuz mały:

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak, tak, rośnie dzieciak, że już ciężko go nosić :p

PS. Molka właśnie szalała za rękawiczką na sznurku tak aż sobie ząb wyrwała - minę ma taką jakby sama nie wiedziała, czy ma się teraz rozpłakać czy bawić dalej :cool1: :lol:

Posted
Posted

[quote name='tanitka']jejku Marka to Ty teraz jesteś brunetka?:crazyeye: dawno Cie nie widziałam:lol:
Moja droga - to się nazywa "czekoladowy brąz" :cool: ale rzeczywiście nie widziałyśmy się skandalicznie dawno! :cool1:

* * *

A oto krótkie foto-story z Molcią, z ostatnej wizyty socjalizacyjnej:

Tatuś...??

trzeba by mu się bliżej przyjrzeć...

albo łapę powąchać...

ehh, nie, to chyba jednak nie tatuś...

;)

Posted

plamka napisał(a):
Extra wizyta socjalizacyjna.
Czy kroi się seria zdjęć z podpisem : Moja własna pani? Na pewno?

Wizyta socjalizacyjna to taka wizyta, która ma na celu oswojenie psiaka z nowymi zjawiskami - np. obcym domem, obcymi ludźmi, obcymi psami (ważne przy rozwoju psiaków, szczególnie tych "po przejściach") - z szukaniem domu to nie ma wiele wspólnego ;)

PS. A Molcią zainteresował się świat reklamy :-o - nie wiemy jeszcze czy coś z tego wyjdzie, ale już mówimy do niej "gwiazdo" :lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Marka napisał(a):

PS. A Molcią zainteresował się świat reklamy :-o - nie wiemy jeszcze czy coś z tego wyjdzie, ale już mówimy do niej "gwiazdo" :lol: :evil_lol: :eviltong:

o co chodzi?????

Posted

Może trzeba jej będzie zmienić imię?
W sprawie zdjęć inaczej: wiem co to socjalizacja ale życzę Molly sesji zdjęciowej pt.: Moja własna pani? Na pewno?

Posted

mycha101 napisał(a):
o co chodzi?????

Molly jest jedynym z kandydatów do psiej roli w reklamie po prostu - ale konkurencji nie znamy - więc nie wiem jakie mamy szanse i na razie się z tego śmiejemy - ale i tak miło, że została dostrzeżona :)

Posted

Bodziulka napisał(a):
została "wyłowiona" na ulicy? ;) :cool3:

nie - w internecie :lol:
Olga123 napisał(a):
Molly ma 4 obserwatorów na allegro - ma nadzieję, że np 3 z nich to nie Mycha, Plamka i MArka ;-)

A na mojej ostatnio miała... ośmiu! :lol: ale to normalne, że ludzie szukając psa zaznaczają sobie wybrane oferty - przecież tych psów na allegro jest blisko 3 tysiące! Ja te "obserwacje" olewam - liczą się telefony - a ten "właściwy" jeszcze nie zadzwonił...

Posted

Marka, w końcu zadzwoni ten właściwy domek, trzeba w to wierzyć i cały czas mieć nadzieję:lol: Uściskaj łobuza od cioci mychy. Czekamy też na światową, no przynajmniej ogólnokrajową sławę:cool3: