mycha101 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 To łobuziak:diabloti: Czy już coś z siebie wyrzuciła?:evil_lol: Quote
Marka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jak na razie foliowa torebka w dalszym ciągu zwiedza mroczne zakamarki wnętrza Molly, ale Pan Doktor nas wczoraj uspokoił trochę, że na coś tak długiego pewnie będzie trzeba dłużej poczekać ;) Uczennica Molly była dzisiaj znowu na zajęciach w "Akademii Pana Klocka" - bardzo pilnie się uczyła (suczka rewelacyjnie się koncentruje na smakołykach :lol:), od czasu do czasu szczekając tylko na inne pieski, żeby je sprowokować do zabawy (bo Molly to taka prowodyrka - dla niej szkoła jest OK, ale wagary byłyby jeszcze lepsze :evil_lol:). Generalnie jestem z niej dumna i gdyby nie ten jej buntowniczy charakterek - to byłaby naprawdę idealnym psem :p Quote
plamka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jak tam łobuzica Molly? Troszkę ogłady jej przybyło? I czy torebki foliowej z niej ubyło? Quote
Marka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 plamka napisał(a):Jak tam łobuzica Molly? Troszkę ogłady jej przybyło? Molly pozwala sobie na coraz więcej z moimi psami - po suce to już nawet biega jak po dywanie, kiedy ta sobie leży na podłodze - czekam kiedy jej wreszcie któryś porządnie wkropi :cool3: tanitka napisał(a):i co z tym drucikiem? wyszedł?:razz: Kurcze, no jak dotąd nie znalazłam - ale to w sumie mała rzecz, ofoliowana - może przeoczyłam? ale musiałabym jej chyba te kupy rozpuszczać w wodzie, żeby je tak szczegółowo przeszukać. Foli też nie widać (może się porozpuszczała jednak? bo to bardzo cieniuteńka folia) PS. Ale pasjonujący temat nam się tu rozwinął :lol: Nie babrałam się jak dotąd w pieluchach - ale jak widać natura nie znosi próżni - więc teraz muszę się babrać w kupkach Molki :evil_lol: Quote
mycha101 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Jak ją nic nie boli to chyba nie trzeba się o drucik martwić:lol: Marka, kiedy planujesz rozpocząć poszukiwania nowego domku? (nie ma mnie do soboty:lol:) Quote
Marka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Już powoli szukam - Molly jest już na Allegro i będzie w piątek w Gazecie Wyborczej. Quote
Marka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 PS. Choć mała bardzo się podoba mojemu TZowi (także przez to , że tak się chętnie uczy komend i tak ładnie trenuje ze mną w domu - a nie ma jeszcze 4 miesięcy, bo stałych kłów jeszcze nie widać!) i on po raz pierwszy chętnie by nie oddawał naszego "tymczasiku" :lol: - ale tym razem to ja jestem bardziej za wyadoptowaniem jej, bo szkoda mi mojej suczyny, której mała daje w kość :evil_lol: Quote
plamka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oj to właśnie: tymczasowi lokatorzy są najczęściej zachwycający ale nasi stali czworonożni domownicy nie są do tego zawsze przekonani - detronizacja, nawet chwilowa, boli. Molly mała łobuziara szuka domu Quote
Olga132 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 poniewaz sunia-szczenię która była na allegro emir znalazła dom - a miał 9 obserwatorów zmieniłam ogłoszenie na Molly http://www.allegro.pl/show_item.php?item=310352873 moze kogoś chwyci za serce Quote
sonica Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 jakie cudeńko:loveu: tylko do kochania:loveu: Quote
Bodziulka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nowa kanapa :cool3: czy nowe "etui" na kanapę :evil_lol:;) Quote
enia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Sliczna!!!! a gdzie takie odjazdowe adresówki sie kupuje? blękitne? Quote
Marka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='sonica']jakie cudeńko:loveu: tylko do kochania:loveu: cudeńko jest w pierwszej kolejności do WYCHOWYWANIA :D [quote name='Bodziulka']nowa kanapa :cool3: czy nowe "etui" na kanapę :evil_lol:;) Bodziulka, Ty to jesteś spostrzegawcza :evil_lol: - to nowa narzuta na Koli legowisko :p (czyli nasz narożnik :lol:) [quote name='enia'] a gdzie takie odjazdowe adresówki sie kupuje? blękitne? adresówka jest biała - tylko karteczka w środku niebieska! :biggrina: Quote
mycha101 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Czyli od poniedziałku mogę zacząć ogłaszanie, tak? Molly wygląda pięknie, Marka powiedz Tżtowi, że tego kwiatu to pół światu:cool3: Pewnie Molly jest wyjątkowa:cool1: Quote
eduso Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Zrobilam jej watek na Szansie: http://www.pomocgoldenom.fora.pl/mix-goldena,32/molly-szczeniak-zabrany-z-pijackiej-meliny-ok-warszawy,998.html#16263 wyglada zupelnie jak goldenka :-) Quote
Marka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dzięki za pomoc :) Molly teraz wygląda jak goldenka bo ma jeszcze szczenięcy puch, ale w przyszłości będzie raczej psem gładkowłosym. No i charakter - zupełnie nie "goldenowaty" - raczej "molosowaty" :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Marka napisał(a): No i charakter - zupełnie nie "goldenowaty" - raczej "molosowaty" :evil_lol: a ślini się jak molosy:diabloti: Quote
Marka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Molly jest już zaszczepiona na podstawowe wirusówki :p (tak, Bodziulka - podczas szczepienia się trochę obśliniła, bo zajmowałam jej uwagę parówkami :eviltong:). Mamy więc kwarantannę. Quote
Bodziulka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 na parówkę to nawet york się zaślini :evil_lol:;) Quote
mycha101 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Piękna Molly szuka wspaniałego domku.:loveu: Quote
Recommended Posts