Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak na razie foliowa torebka w dalszym ciągu zwiedza mroczne zakamarki wnętrza Molly, ale Pan Doktor nas wczoraj uspokoił trochę, że na coś tak długiego pewnie będzie trzeba dłużej poczekać ;)

Uczennica Molly była dzisiaj znowu na zajęciach w "Akademii Pana Klocka" - bardzo pilnie się uczyła (suczka rewelacyjnie się koncentruje na smakołykach :lol:), od czasu do czasu szczekając tylko na inne pieski, żeby je sprowokować do zabawy (bo Molly to taka prowodyrka - dla niej szkoła jest OK, ale wagary byłyby jeszcze lepsze :evil_lol:).

Generalnie jestem z niej dumna i gdyby nie ten jej buntowniczy charakterek - to byłaby naprawdę idealnym psem :p

Posted

plamka napisał(a):
Jak tam łobuzica Molly? Troszkę ogłady jej przybyło?

Molly pozwala sobie na coraz więcej z moimi psami - po suce to już nawet biega jak po dywanie, kiedy ta sobie leży na podłodze - czekam kiedy jej wreszcie któryś porządnie wkropi :cool3:
tanitka napisał(a):
i co z tym drucikiem? wyszedł?:razz:

Kurcze, no jak dotąd nie znalazłam - ale to w sumie mała rzecz, ofoliowana - może przeoczyłam? ale musiałabym jej chyba te kupy rozpuszczać w wodzie, żeby je tak szczegółowo przeszukać. Foli też nie widać (może się porozpuszczała jednak? bo to bardzo cieniuteńka folia)

PS. Ale pasjonujący temat nam się tu rozwinął :lol: Nie babrałam się jak dotąd w pieluchach - ale jak widać natura nie znosi próżni - więc teraz muszę się babrać w kupkach Molki :evil_lol:

Posted

PS. Choć mała bardzo się podoba mojemu TZowi (także przez to , że tak się chętnie uczy komend i tak ładnie trenuje ze mną w domu - a nie ma jeszcze 4 miesięcy, bo stałych kłów jeszcze nie widać!) i on po raz pierwszy chętnie by nie oddawał naszego "tymczasiku" :lol: - ale tym razem to ja jestem bardziej za wyadoptowaniem jej, bo szkoda mi mojej suczyny, której mała daje w kość :evil_lol:

Posted

Oj to właśnie: tymczasowi lokatorzy są najczęściej zachwycający ale nasi stali czworonożni domownicy nie są do tego zawsze przekonani - detronizacja, nawet chwilowa, boli.
Molly mała łobuziara szuka domu

Posted

[quote name='sonica']jakie cudeńko:loveu:
tylko do kochania:loveu:
cudeńko jest w pierwszej kolejności do WYCHOWYWANIA :D

[quote name='Bodziulka']nowa kanapa :cool3: czy nowe "etui" na kanapę :evil_lol:;)
Bodziulka, Ty to jesteś spostrzegawcza :evil_lol: - to nowa narzuta na Koli legowisko :p (czyli nasz narożnik :lol:)
[quote name='enia'] a gdzie takie odjazdowe adresówki sie kupuje? blękitne?
adresówka jest biała - tylko karteczka w środku niebieska! :biggrina:

Posted

Czyli od poniedziałku mogę zacząć ogłaszanie, tak? Molly wygląda pięknie, Marka powiedz Tżtowi, że tego kwiatu to pół światu:cool3: Pewnie Molly jest wyjątkowa:cool1:

Posted

Dzięki za pomoc :)
Molly teraz wygląda jak goldenka bo ma jeszcze szczenięcy puch, ale w przyszłości będzie raczej psem gładkowłosym.
No i charakter - zupełnie nie "goldenowaty" - raczej "molosowaty" :evil_lol:

Posted

Molly jest już zaszczepiona na podstawowe wirusówki :p
(tak, Bodziulka - podczas szczepienia się trochę obśliniła, bo zajmowałam jej uwagę parówkami :eviltong:).
Mamy więc kwarantannę.