infers Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://img292.imageshack.us/img292/3818/dscf8291xr2.jpg Czy pies szanownej Pani magister nie rzucił się przypadkiem na sarenki?:evil_lol::multi::loveu: Quote
NightQueen Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='betty_labrador']ojej....Ty sobie krzywdy nie zrob ta cała dieta.....a z lekarzem to konsultowalas? no tak jeden to prawie sukces :lol: a nie chcesz do wawy na sggw ? :cool3: nie konsultowałam, to jest ptaka dieta dla wszystkich :p krzywdy sobie nie zrobię :) jak będzie bardzo zle to przerwę dietę ;) Oooo nie nie nie, do Warszawy nie :) za daleko domku i psiaka byłoby a po za tym planuję 2 psa więc musze mieszkać u siebie w domku i ewentualnie dojezdzac :) najpierw muszę skończyć te studia a później zobaczymy. http://img217.imageshack.us/img217/613/dscf8228wr4.jpg -buzi z języczkiem :loveu: Quote
requiem. Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Brava! Oto pani magister Betty_labrador! (lub bez labrador, jak kto woli :grins:) :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Martens Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Moje gratulacje! :cunao: Całkiem możliwe, że będę próbowała iść w Twoje ślady ;) Quote
betty_labrador Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Mudik']Gratulacje pani mgr,ale czemu niema odpowiedzi czemu na niektórych fotkach Tosca jest w namordniku??:mad: Jeszcze raz gratki Magda mgr inż zootechnik i Mudiki czesc :p bo Tosia zjada rozne swinstwa w tym gowienka :shake: to teraz Magdo mozemy sobie podac ręce :cool3: [quote name='SZPiLKA23']Była odp. bo zjada roznie dziwne nie fajne rzeczy To 1 zdjecie ekstra :D small moze zacznij cwiczyc i wprowadz do diety owoce, warzywa i pieczywo pełnoziarniste dziekuje Szpilciu za odpowiedz :multi: pierwsze zdjecie sie podoba-ciesze sie :p No small zebys nam nie padla, zeby nie bylo tak ze ktoregos dnia do dogomanii sie nie doczolgasz... [quote name='Anza&Hacker']http://img217.imageshack.us/img217/613/dscf8228wr4.jpg - aaaa! Coś Ci psa pochałania! http://img292.imageshack.us/img292/3818/dscf8291xr2.jpg - sarenki! :D one sie calowaly bardzo gleboko :eviltong::eviltong: Sarenek bylo 5, i jak odeszlismy dalej wrocily do lasu. [quote name='basia bonnie']http://img217.imageshack.us/img217/613/dscf8228wr4.jpg Czy Tosca jeszcze zyje?: Dzień Dobry Pani Magister!!! :multi: Czesc Basienko :multi: Tosca ledwo przezyla :shake::shake: :evil_lol: [quote name='infers1995']http://img292.imageshack.us/img292/3818/dscf8291xr2.jpg Czy pies szanownej Pani magister nie rzucił się przypadkiem na sarenki? aaaaaa-Tosca posadzilam i przydeplam smycz robiac fotki sarenkom, ale sie wyrwala z calej sily i pobiegla z Guciem, za moment wrocily :D [quote name='smallpati']nie konsultowałam, to jest ptaka dieta dla wszystkich krzywdy sobie nie zrobię :) jak będzie bardzo zle to przerwę dietę Oooo nie nie nie, do Warszawy nie :) za daleko domku i psiaka byłoby a po za tym planuję 2 psa więc musze mieszkać u siebie w domku i ewentualnie dojezdzac :) najpierw muszę skończyć te studia a później zobaczymy. http://img217.imageshack.us/img217/613/dscf8228wr4.jpg -buzi z języczkiem No tak small, pieska bys musiala wtedy zostawic....w sumie madra decyzja, tez bym Tosi nie zostawila. Jakiego chcesz drugiego psa? [quote name='cocker']Brava! Oto pani magister Betty_labrador! (lub bez labrador, jak kto woli :grins:) dzieki cockerku Patrycjo :loveu: [quote name='Martens']Moje gratulacje! :cunao: Całkiem możliwe, że będę próbowała iść w Twoje ślady hej Martens :) to fajnie, ale mowisz o Warszawie? pozdr. a tu wlasnie wdrapala sie pani Mai, :D i jej chlopak, Maja wiec postanowila wejsc za nimi :D i Tosca probowala kolejne niecenzuralne zdjecie Quote
BBeta Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wejść to jeszcze nie problem, gorzej potem zejść z powrotem na dół :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 small moze zacznij cwiczyc i wprowadz do diety owoce, warzywa i pieczywo pełnoziarniste ćwicze ale do diety nie mogę dokładać nic spoza listy bo wtedy nie będzie efektów No small zebys nam nie padla, zeby nie bylo tak ze ktoregos dnia do dogomanii sie nie doczolgasz... Do ciebie i Tosi to ja się zawsze doczołgam :evil_lol: bez obaw, choćby na wózku ale sie doczołgam :eviltong: No tak small, pieska bys musiala wtedy zostawic....w sumie madra decyzja, tez bym Tosi nie zostawila. Jakiego chcesz drugiego psa? Noo nauka ważna ale nie jest wszystkim w życiu :p ja myśle nabyć gdzieś za 1,5-2 lata czarnego labradorka, suczkę oczywiście. Tzn tak myślę nad labem bo chcę psa takiego do 55,57cm, czarnego, krótkowłosego (Moli mi pochłania dużo czasu podczas pielęgnacji, wiec z 2 wymagającymi byłoby ciężko) no a do tego dochodzi charakter :) potrzebuję łagodnego do ludzi a przede wszystkim do zwierząt (w końcu będzie żył z Moli), psa łatwego w ułożeniu i broń boże nie dominującego (bo nie mieszkam jeszcze sama, a nie pozwolę na sytuacje podobną do tej z Lackim) takiego który dla właściciela zrobi wszystko, nie może być zbyt niezależny. No i nie drogi w utrzymaniu (żeby nie jadł tyle co berni), no i muszę znaleźć takiego co nie będzie odpowiadał tylko mi, musi pasować dla całej rodziny (chociaż będzie mój). Wiem że wymagam, ale po przeżyciach z psiakami wole być przezorna, a do tego byłoby dobrze żeby dana rasa się podobała rodzince,a labradora akceptuje nawet tata dla którego oprócz Moli i Onków nie ma ładnych psów :roll: Quote
Martens Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Betty tak, myślę o Warszawie. Tylko nie chcę zostawiać psa, a domyślam się, że ze znalezieniem zakwaterowania z psem będzie niezły cyrk. Bo w akademiku sggw nie można już chyba trzymać psów. Zresztą i tak nie chciałabym mieszkać w akademiku. smallpati z ciekawości, co to za dieta? Quote
NightQueen Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Martens mam ten sam problem ze studiami :shake: a właściwie z psem, na obecnym mieszkaniu nie moge trzymać psiaka (ale i tak ja tu zabieram, tylko że ona nie lubi być w Krakowie ze mną, woli byc w domu- domownik z niej jest):p to jest dieta kopenhaska Quote
Celina12 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 BBeta napisał(a):Wejść to jeszcze nie problem, gorzej potem zejść z powrotem na dół :diabloti: O właśnie...dla mnie najgorzej by z tym zejściem było....:evil_lol::evil_lol: Gratulacje Betty:loveu::loveu: Quote
Martens Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='smallpati']Martens mam ten sam problem ze studiami :shake: a właściwie z psem, na obecnym mieszkaniu nie moge trzymać psiaka (ale i tak ja tu zabieram, tylko że ona nie lubi być w Krakowie ze mną, woli byc w domu- domownik z niej jest):p to jest dieta kopenhaska Testowałam tą dietę w zeszłym roku :p Później chyba miesiąc nie jadłam mięsa z obrzydzenia. Schudłam o wiele mniej niż tam pisali, a i tak po efektach dawno nie ma śladu :eviltong: Quote
Kida i Olo Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ach, of kors. Bett, już Ci gratulowałam, ale muszę się powtórzyć- GRATULUJĘ! Cieszę się, że moja dir jest magistrem inżynierem zootechniki! Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Gdzie się Beti podziewacie ?? chyba jeszcze świętujecie :diabloti: Quote
requiem. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Była tu (przed chwilą) (a propos chwili jest 19 a na dogomanii 20 :diabloti: ) Quote
Unbelievable Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 cocker napisał(a):Była tu (przed chwilą) (a propos chwili jest 19 a na dogomanii 20 :diabloti: ) U mnie 21 nawet... :roll: Quote
betty_labrador Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 witam moi kochani. Nie pisalam chwile, wiem, ale jakos zebrac sie nie moglam do tego, sorka. [quote name='BBeta']Wejść to jeszcze nie problem, gorzej potem zejść z powrotem na dół :diabloti: No tak, Ale Maja sobie ladnie poradzila z zejsciem :D [quote name='smallpati']ćwicze ale do diety nie mogę dokładać nic spoza listy bo wtedy nie będzie efektów Do ciebie i Tosi to ja się zawsze doczołgam :evil_lol: bez obaw, choćby na wózku ale sie doczołgam :eviltong: Noo nauka ważna ale nie jest wszystkim w życiu :p ja myśle nabyć gdzieś za 1,5-2 lata czarnego labradorka, suczkę oczywiście. Tzn tak myślę nad labem bo chcę psa takiego do 55,57cm, czarnego, krótkowłosego (Moli mi pochłania dużo czasu podczas pielęgnacji, wiec z 2 wymagającymi byłoby ciężko) no a do tego dochodzi charakter :) potrzebuję łagodnego do ludzi a przede wszystkim do zwierząt (w końcu będzie żył z Moli), psa łatwego w ułożeniu i broń boże nie dominującego (bo nie mieszkam jeszcze sama, a nie pozwolę na sytuacje podobną do tej z Lackim) takiego który dla właściciela zrobi wszystko, nie może być zbyt niezależny. No i nie drogi w utrzymaniu (żeby nie jadł tyle co berni), no i muszę znaleźć takiego co nie będzie odpowiadał tylko mi, musi pasować dla całej rodziny (chociaż będzie mój). Wiem że wymagam, ale po przeżyciach z psiakami wole być przezorna, a do tego byłoby dobrze żeby dana rasa się podobała rodzince,a labradora akceptuje nawet tata dla którego oprócz Moli i Onków nie ma ładnych psów :roll: to powodzenia i wytrwalosci w diecie small :) To faktycznie Twoj tata malo psow akceptuje, a flata mu przedstawialas? [quote name='Martens']Betty tak, myślę o Warszawie. Tylko nie chcę zostawiać psa, a domyślam się, że ze znalezieniem zakwaterowania z psem będzie niezły cyrk. Bo w akademiku sggw nie można już chyba trzymać psów. Zresztą i tak nie chciałabym mieszkać w akademiku. smallpati z ciekawości, co to za dieta? no ta, prawda ze w akademiku psa miec nie mozna, a trudno wogole znalezc osobne lokum, zeby z psem przyjeli, choc wiem ze niektore znane mi osoby postaraly sie o takie mieszkanko, szukaly do skutku- wiec probowac warto zawsze :) [quote name='smallpati']Martens mam ten sam problem ze studiami :shake: a właściwie z psem, na obecnym mieszkaniu nie moge trzymać psiaka (ale i tak ja tu zabieram, tylko że ona nie lubi być w Krakowie ze mną, woli byc w domu- domownik z niej jest):p to jest dieta kopenhaska domator z Moli jest :) [quote name='Celina12']O właśnie...dla mnie najgorzej by z tym zejściem było....:evil_lol::evil_lol: Gratulacje Betty:loveu::loveu: Witam Cie Celinko ;) [quote name='Martens']Testowałam tą dietę w zeszłym roku :p Później chyba miesiąc nie jadłam mięsa z obrzydzenia. Schudłam o wiele mniej niż tam pisali, a i tak po efektach dawno nie ma śladu :eviltong: o no co TY, az tak zle po niej bylo? [quote name='cocker']A zeszła Toscunia? Tosca weszla tylko tyle ile na zdjeciu, wiecej nie probowala ;) [quote name='Kida i Olo']Ach, of kors. Bett, już Ci gratulowałam, ale muszę się powtórzyć- GRATULUJĘ! Cieszę się, że moja dir jest magistrem inżynierem zootechniki! Witakj my dir Kidusiu :loveu: znow zaszczycasz mnie swoja obecnoscia :) dziekuje jeszcze raz za gratulacje :calus: [quote name='cocker']Dir? :P co to jest DIR? :P znaczy tyle samo co "moja droga" :) [quote name='Matusz']Gdzie się Beti podziewacie ?? chyba jeszcze świętujecie :diabloti: o i Mati zawital ;) jakos tak nie mam nastroju ostatnio ;) a tak swietuje tez :multi::multi: Quote
betty_labrador Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 cocker napisał(a):Była tu (przed chwilą) (a propos chwili jest 19 a na dogomanii 20 :diabloti: ) a no bylam, ja w sumie mam kompa wlaczonego, ale jakos nie siedze tu ciagle, albo na tv ide albo gram w cos etc. Tinka:) napisał(a):U mnie 21 nawet... :roll: hehe no moze juz ustawili czas letni :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 betty_labrador napisał(a): hehe no moze juz ustawili czas letni :eviltong: Nie dość, że za ten to i za przyszły rok, bez zmiany czasu na zimowy :evil_lol: Quote
anetta Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 GRATULUJE pani mgr. :cool1::multi::multi::multi: :mdleje: W życiu bym tam nie weszła. http://img229.imageshack.us/img229/5002/dscf8253io4.jpg Quote
NightQueen Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Martens']Testowałam tą dietę w zeszłym roku :p Później chyba miesiąc nie jadłam mięsa z obrzydzenia. Schudłam o wiele mniej niż tam pisali, a i tak po efektach dawno nie ma śladu :eviltong: ja się muszę pochwalić że w ciągu 5 dni schudłam 2 kg :D:D Może nie robiłaś tej diety tak bardzo rygorystycznie jak jest napisane :) to powodzenia i wytrwalosci w diecie small :smile: To faktycznie Twoj tata malo psow akceptuje, a flata mu przedstawialas? dzięki Beti :p Tzn mój tata akceptuje psy, tylko zakochany jest w Onkach po prostu i to jest jego marzenie (ale co on ma do gadania jak piesek będzie mój :evil_lol:) Tak pokazywałam mu flatka, ale on woli mniej kudłate psy, zresztą po dłuższym zastanowieniu też chyba wole krótkowłosego, bo jednak trzeba było by poświecić trochę czasu na flatka, a ja mam jeszcze Molcie :p A po za tym mam wrażenie, że flatki są znacznie bardziej ruchliwe niż laby ;) Quote
goldenka245 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/5002/dscf8253io4.jpg Ja bym tam nie weszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kida i Olo Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bett...to znaczy Wojtku...nie rób mi niczego złego :modla:. Quote
Recommended Posts