betty_labrador Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Tinka:) napisał(a):widzę, myślałam że ma padaczkę ale jak widać myliłam się :cool1: :placz::placz::placz: motyl ble, taki bury:cool1: mylic sie kazdy moze nawet Martinka Orzech :P jaki bury!! sama jestes bura :P fajnie ze wygalda jak naturalny :P Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 betty_labrador napisał(a):mylic sie kazdy moze nawet Martinka Orzech :P jaki bury!! sama jestes bura :P fajnie ze wygalda jak naturalny :P orzech?:razz: ja jestem blond:diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Tinka:) napisał(a):orzech?:razz: ja jestem blond:diabloti: no orzech to do tego zeby sie zrymowalo z "może" :P jestes bura blond? :cool3: a TY jak czesto lejesz swojego niegrzecznego kundla? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 betty_labrador napisał(a):no orzech to do tego zeby sie zrymowalo z "może" :P jestes bura blond? :cool3: a TY jak czesto lejesz swojego niegrzecznego kundla? :diabloti: nie zrymowało się:cool1: jestem blond bez bura : P dla Grama bicie to jak głaskanie:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Tinka:) napisał(a):nie zrymowało się:cool1: jestem blond bez bura : P dla Grama bicie to jak głaskanie:evil_lol::evil_lol: troszke sie zrymowalo: MOZE=ORZEch blondobura :D psy w ogole lubia takie glaskanie :P a TY takie tez lubisz po glowce? :razz: Quote
Bonsai Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ładnie wyszłaś na zdjęciu. :) A i motylek (ten pierwszy) też super! :) Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Vitka napisał(a):Cudny motylek! :loveu: dziekuje :) Bonsai napisał(a):Ładnie wyszłaś na zdjęciu. :) A i motylek (ten pierwszy) też super! :) Bonsaiku witaj :* ciesze sie ze Ci sie foty podobaja :) łapeczek napisał(a):witamy sie dzis xD i my sie witamy z Toba :) infers1995 napisał(a):Cześć Betty!!!:loveu::loveu: czesc :loveu: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 betty_labrador napisał(a):troszke sie zrymowalo: MOZE=ORZEch blondobura :D psy w ogole lubia takie glaskanie :P a TY takie tez lubisz po glowce? :razz: nie :evil_lol::evil_lol: sama jesteś bura:cool1: ja wolę gdzie indziej:diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Tinka:) napisał(a):nie :evil_lol::evil_lol: sama jesteś bura:cool1: ja wolę gdzie indziej:diabloti: TAK!!! ja nie jestem bura- nie musisz mi oddawac swych tytułów :cool3: GDZIE? :P Quote
Unbelievable Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 betty_labrador napisał(a):TAK!!! ja nie jestem bura- nie musisz mi oddawac swych tytułów :cool3: GDZIE? :P nie:evil_lol: phi:cool1: gdzieś! Czy wy wszyscy macie tak, że nie możecie konta włączonego na kompie zostawić bo wszystko rodzice przejrzą? czuję się jak w jakimś zakładzie poprawczym, wszystko mi przeglądają, kontrolują, jak mam zapałki to znaczy że palę, jak wychodzę wieczorem z psem to zapalić muszę, jak wychodzę z koleżankami gdzieś to koniecznie piję... Jestem w liceum a nie mogę nic:angryy: Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Tinka:) napisał(a):nie:evil_lol: phi:cool1: gdzieś! Czy wy wszyscy macie tak, że nie możecie konta włączonego na kompie zostawić bo wszystko rodzice przejrzą? czuję się jak w jakimś zakładzie poprawczym, wszystko mi przeglądają, kontrolują, jak mam zapałki to znaczy że palę, jak wychodzę wieczorem z psem to zapalić muszę, jak wychodzę z koleżankami gdzieś to koniecznie piję... Jestem w liceum a nie mogę nic:angryy: TAK!! sama jestes Phi :P czyli gdzie :> domyslne? :P Nie ja tak nie mam jak napisalas. Kiedys czulam sie bardziej kontrolowana-nawet jak mialam telefon na poczatku i sms przyszedl to tata lecial pierwszy zeby go odczytac... :roll: ale pokrzyczalam to sie sie skonczyly glupie nawyki :roll: Szkoda ze tak amsz-wspolczuje bo wiem ze to nie jest fajne, taka ingerencja, nie wiem na ile mozesz sobie pozwolic by cos z tym zrobic, moze z wiekiem przejdzie? tzn im bedziesz starsza oni zaniechaja takich dzialan? ale na pewno chca bys nic nie robila czego oni nie chca :P no i na pewno malo Ci ufaja w takim wypadku :roll: Smutne... SZPiLKA23 napisał(a):Ja che jakas fotke bo jak nie to foch! zaraz będą kochana moja :* Quote
Unbelievable Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 betty_labrador napisał(a):TAK!! sama jestes Phi :P czyli gdzie :> domyslne? :P Nie ja tak nie mam jak napisalas. Kiedys czulam sie bardziej kontrolowana-nawet jak mialam telefon na poczatku i sms przyszedl to tata lecial pierwszy zeby go odczytac... :roll: ale pokrzyczalam to sie sie skonczyly glupie nawyki :roll: Szkoda ze tak amsz-wspolczuje bo wiem ze to nie jest fajne, taka ingerencja, nie wiem na ile mozesz sobie pozwolic by cos z tym zrobic, moze z wiekiem przejdzie? tzn im bedziesz starsza oni zaniechaja takich dzialan? ale na pewno chca bys nic nie robila czego oni nie chca :P no i na pewno malo Ci ufaja w takim wypadku :roll: Smutne... NIE!! tak, domyślnie :evil_lol: Jeden jedyny raz jak mi matka zabrała telefon, chciałam go wyłączyć a ta od razu że co ja tam mam, przeczytała wszystkie smsy, nakrzyczała na mnie że jak w takim wieku można tak z chłopakami rozmawiać(3gim, normalne rozmowy:angryy:), obejrzała wszystkie zdjęcia(były same psa...:roll:) ja po prostu mam tego dość, nigdy nic nie zrobiłam a pokutuje jak za kary w sądzie:angryy: z wiekiem przejdzie? nie sądzę... moja kochana siostrzyczka mogłaby pić alkohol na oczach rodziców, i nic by nie powiedzieli:angryy: ja jestem ta gorsza, więc mnie tak traktują... Quote
infers Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tinka:) napisał(a):NIE!! tak, domyślnie :evil_lol: Jeden jedyny raz jak mi matka zabrała telefon, chciałam go wyłączyć a ta od razu że co ja tam mam, przeczytała wszystkie smsy, nakrzyczała na mnie że jak w takim wieku można tak z chłopakami rozmawiać(3gim, normalne rozmowy), obejrzała wszystkie zdjęcia(były same psa...:roll:) ja po prostu mam tego dość, nigdy nic nie zrobiłam a pokutuje jak za kary w sądzie z wiekiem przejdzie? nie sądzę... moja kochana siostrzyczka mogłaby pić alkohol na oczach rodziców, i nic by nie powiedzieli ja jestem ta gorsza, więc mnie tak traktują... Te te ty se w kasze nie pozwalaj dmuchać, przecież jak można cudze smsy przeglądać.W pale się nie mieści:angryy::mad: Co to znaczy, że gorsza jesteś?:angryy: Mam znowu potrzebe postrzelac:diabloti: Mnie mama goni strasznie do sprzątania, ale mam na to sposób poprostu jaja se z tego robie:evil_lol: i daje mi spokój:cool3:. Przyjedź do mnie tu nie będą sie Ciebie czepiać i ja będę miał zajęcie:loveu: Sorry, Betty za troszkie offa;) Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Tinka:) napisał(a):NIE!! tak, domyślnie :evil_lol: Jeden jedyny raz jak mi matka zabrała telefon, chciałam go wyłączyć a ta od razu że co ja tam mam, przeczytała wszystkie smsy, nakrzyczała na mnie że jak w takim wieku można tak z chłopakami rozmawiać(3gim, normalne rozmowy:angryy:), obejrzała wszystkie zdjęcia(były same psa...:roll:) ja po prostu mam tego dość, nigdy nic nie zrobiłam a pokutuje jak za kary w sądzie:angryy: z wiekiem przejdzie? nie sądzę... moja kochana siostrzyczka mogłaby pić alkohol na oczach rodziców, i nic by nie powiedzieli:angryy: ja jestem ta gorsza, więc mnie tak traktują... no co TY!! az tak Cie traktuja? :-o no wez! powiesic za ... naprawde ja bym sie postawila na Twoim miejscu, bo rodzice widza ze moga sobie pozwalac w takim zachowaniu, a nie rozumieja Cie ze to Cie ogranicza i meczy :roll: ja bym sie niezle wnerwila na takie cos... no to jak nie przejdzie z wiekiem, trzeba zaczac od zaraz :cool3: krok po kroku wychowac rodzicow :cool3: mowie serio infers1995 napisał(a):Te te ty se w kasze nie pozwalaj dmuchać, przecież jak można cudze smsy przeglądać.W pale się nie mieści:angryy::mad: Co to znaczy, że gorsza jesteś?:angryy: Mam znowu potrzebe postrzelac:diabloti: Mnie mama goni strasznie do sprzątania, ale mam na to sposób poprostu jaja se z tego robie:evil_lol: i daje mi spokój:cool3:. Przyjedź do mnie tu nie będą sie Ciebie czepiać i ja będę miał zajęcie:loveu: Sorry, Betty za troszkie offa;) no wlasnie widzisz Twoj podopieczny :eviltong::diabloti: ma świeta racje ;) nie wolno sie dac soba manipulowac w te sposob, troche awersji. moze latwo mowic ale powoli, powoli da sie zorbic, nic na szybko, krok po kroku.. powoli, powoli bo sie ... :P a TY jaki dobry braciszek jestes :> podziwiam ^^ nie ma sprawy robcie offa troszke sie rozkrci :) Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nareszcie fotencje ;] speszal for ju! Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ohhhhhhh jezdem wyrozniona no pewnie, bo jestes naj:> czemu bylas dzis smutna? ;( Quote
betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Sprawa o ktorej gadałysmy trwa........ tak myslalam ze o to moze chodzic ;( EH.. łącze sie z Toba w bólu - jednak to debile ... :/ Quote
Recommended Posts