Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
widzę, myślałam że ma padaczkę ale jak widać myliłam się :cool1: :placz::placz::placz:

motyl ble, taki bury:cool1:

mylic sie kazdy moze nawet Martinka Orzech :P

jaki bury!! sama jestes bura :P fajnie ze wygalda jak naturalny :P

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
no orzech to do tego zeby sie zrymowalo z "może" :P

jestes bura blond? :cool3:

a TY jak czesto lejesz swojego niegrzecznego kundla? :diabloti:

nie zrymowało się:cool1:

jestem blond bez bura : P

dla Grama bicie to jak głaskanie:evil_lol::evil_lol:

Posted

nie zrymowało się:cool1:

jestem blond bez bura : P

dla Grama bicie to jak głaskanie:evil_lol::evil_lol:

troszke sie zrymowalo: MOZE=ORZEch

blondobura :D

psy w ogole lubia takie glaskanie :P a TY takie tez lubisz po glowce? :razz:

Posted

Vitka napisał(a):
Cudny motylek! :loveu:

dziekuje :)

Bonsai napisał(a):
Ładnie wyszłaś na zdjęciu. :)
A i motylek (ten pierwszy) też super! :)

Bonsaiku witaj :* ciesze sie ze Ci sie foty podobaja :)

łapeczek napisał(a):
witamy sie dzis xD

i my sie witamy z Toba :)

infers1995 napisał(a):
Cześć Betty!!!:loveu::loveu:

czesc :loveu: :diabloti:

Posted

troszke sie zrymowalo: MOZE=ORZEch

blondobura :D

psy w ogole lubia takie glaskanie :P a TY takie tez lubisz po glowce? :razz:

nie :evil_lol::evil_lol:

sama jesteś bura:cool1:

ja wolę gdzie indziej:diabloti:

Posted

TAK!!!

ja nie jestem bura- nie musisz mi oddawac swych tytułów :cool3:

GDZIE? :P

nie:evil_lol:

phi:cool1:

gdzieś!

Czy wy wszyscy macie tak, że nie możecie konta włączonego na kompie zostawić bo wszystko rodzice przejrzą? czuję się jak w jakimś zakładzie poprawczym, wszystko mi przeglądają, kontrolują, jak mam zapałki to znaczy że palę, jak wychodzę wieczorem z psem to zapalić muszę, jak wychodzę z koleżankami gdzieś to koniecznie piję... Jestem w liceum a nie mogę nic:angryy:

Posted

nie:evil_lol:

phi:cool1:

gdzieś!

Czy wy wszyscy macie tak, że nie możecie konta włączonego na kompie zostawić bo wszystko rodzice przejrzą? czuję się jak w jakimś zakładzie poprawczym, wszystko mi przeglądają, kontrolują, jak mam zapałki to znaczy że palę, jak wychodzę wieczorem z psem to zapalić muszę, jak wychodzę z koleżankami gdzieś to koniecznie piję... Jestem w liceum a nie mogę nic:angryy:

TAK!!

sama jestes Phi :P

czyli gdzie :> domyslne? :P

Nie ja tak nie mam jak napisalas. Kiedys czulam sie bardziej kontrolowana-nawet jak mialam telefon na poczatku i sms przyszedl to tata lecial pierwszy zeby go odczytac... :roll: ale pokrzyczalam to sie sie skonczyly glupie nawyki :roll:

Szkoda ze tak amsz-wspolczuje bo wiem ze to nie jest fajne, taka ingerencja, nie wiem na ile mozesz sobie pozwolic by cos z tym zrobic, moze z wiekiem przejdzie? tzn im bedziesz starsza oni zaniechaja takich dzialan? ale na pewno chca bys nic nie robila czego oni nie chca :P no i na pewno malo Ci ufaja w takim wypadku :roll: Smutne...

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja che jakas fotke bo jak nie to foch!

zaraz będą kochana moja :*

Posted

TAK!!

sama jestes Phi :P

czyli gdzie :> domyslne? :P

Nie ja tak nie mam jak napisalas. Kiedys czulam sie bardziej kontrolowana-nawet jak mialam telefon na poczatku i sms przyszedl to tata lecial pierwszy zeby go odczytac... :roll: ale pokrzyczalam to sie sie skonczyly glupie nawyki :roll:

Szkoda ze tak amsz-wspolczuje bo wiem ze to nie jest fajne, taka ingerencja, nie wiem na ile mozesz sobie pozwolic by cos z tym zrobic, moze z wiekiem przejdzie? tzn im bedziesz starsza oni zaniechaja takich dzialan? ale na pewno chca bys nic nie robila czego oni nie chca :P no i na pewno malo Ci ufaja w takim wypadku :roll: Smutne...

NIE!!

tak, domyślnie :evil_lol:

Jeden jedyny raz jak mi matka zabrała telefon, chciałam go wyłączyć a ta od razu że co ja tam mam, przeczytała wszystkie smsy, nakrzyczała na mnie że jak w takim wieku można tak z chłopakami rozmawiać(3gim, normalne rozmowy:angryy:), obejrzała wszystkie zdjęcia(były same psa...:roll:) ja po prostu mam tego dość, nigdy nic nie zrobiłam a pokutuje jak za kary w sądzie:angryy:
z wiekiem przejdzie? nie sądzę... moja kochana siostrzyczka mogłaby pić alkohol na oczach rodziców, i nic by nie powiedzieli:angryy: ja jestem ta gorsza, więc mnie tak traktują...

Posted

NIE!!

Jeden jedyny raz jak mi matka zabrała telefon, chciałam go wyłączyć a ta od razu że co ja tam mam, przeczytała wszystkie smsy, nakrzyczała na mnie że jak w takim wieku można tak z chłopakami rozmawiać(3gim, normalne rozmowy), obejrzała wszystkie zdjęcia(były same psa...:roll:) ja po prostu mam tego dość, nigdy nic nie zrobiłam a pokutuje jak za kary w sądzie
z wiekiem przejdzie? nie sądzę... moja kochana siostrzyczka mogłaby pić alkohol na oczach rodziców, i nic by nie powiedzieli ja jestem ta gorsza, więc mnie tak traktują...

Te te ty se w kasze nie pozwalaj dmuchać, przecież jak można cudze smsy przeglądać.W pale się nie mieści:angryy::mad:
Co to znaczy, że gorsza jesteś?:angryy:
Mam znowu potrzebe postrzelac:diabloti:
Mnie mama goni strasznie do sprzątania, ale mam na to sposób poprostu jaja se z tego robie:evil_lol: i daje mi spokój:cool3:.
Przyjedź do mnie tu nie będą sie Ciebie czepiać i ja będę miał zajęcie:loveu:
Sorry, Betty za troszkie offa;)

Posted

NIE!!

Jeden jedyny raz jak mi matka zabrała telefon, chciałam go wyłączyć a ta od razu że co ja tam mam, przeczytała wszystkie smsy, nakrzyczała na mnie że jak w takim wieku można tak z chłopakami rozmawiać(3gim, normalne rozmowy:angryy:), obejrzała wszystkie zdjęcia(były same psa...:roll:) ja po prostu mam tego dość, nigdy nic nie zrobiłam a pokutuje jak za kary w sądzie:angryy:
z wiekiem przejdzie? nie sądzę... moja kochana siostrzyczka mogłaby pić alkohol na oczach rodziców, i nic by nie powiedzieli:angryy: ja jestem ta gorsza, więc mnie tak traktują...

no co TY!! az tak Cie traktuja? :-o no wez! powiesic za ...

naprawde ja bym sie postawila na Twoim miejscu, bo rodzice widza ze moga sobie pozwalac w takim zachowaniu, a nie rozumieja Cie ze to Cie ogranicza i meczy :roll: ja bym sie niezle wnerwila na takie cos...

no to jak nie przejdzie z wiekiem, trzeba zaczac od zaraz :cool3: krok po kroku wychowac rodzicow :cool3: mowie serio

infers1995 napisał(a):
Te te ty se w kasze nie pozwalaj dmuchać, przecież jak można cudze smsy przeglądać.W pale się nie mieści:angryy::mad:
Co to znaczy, że gorsza jesteś?:angryy:
Mam znowu potrzebe postrzelac:diabloti:
Mnie mama goni strasznie do sprzątania, ale mam na to sposób poprostu jaja se z tego robie:evil_lol: i daje mi spokój:cool3:.
Przyjedź do mnie tu nie będą sie Ciebie czepiać i ja będę miał zajęcie:loveu:
Sorry, Betty za troszkie offa;)

no wlasnie widzisz Twoj podopieczny :eviltong::diabloti: ma świeta racje ;) nie wolno sie dac soba manipulowac w te sposob, troche awersji. moze latwo mowic ale powoli, powoli da sie zorbic, nic na szybko, krok po kroku.. powoli, powoli bo sie ... :P

a TY jaki dobry braciszek jestes :> podziwiam ^^

nie ma sprawy robcie offa troszke sie rozkrci :)