SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 BOBO przyjdzie i zobaczysz ....nie bedzie Ci tak wesoło :D:D:D:D:D:D Fajnie fajnie takie małe zoo ogrodowo- podwórkowe ;) Quote
Anza&Hacker Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Proszę, ufoć mi łepki króweczek - jak będziesz je mijała następnym razem :p Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']BOBO przyjdzie i zobaczysz ....nie bedzie Ci tak wesoło Fajnie fajnie takie małe zoo ogrodowo- podwórkowe no, zrzednie mi mina :diabloti: albo prędzej jemu :cool3::evil_lol: tak, fajne ma to zooooo :multi: [quote name='Anza&Hacker']Proszę, ufoć mi łepki króweczek - jak będziesz je mijała następnym razem dobrze postaram sie jutro tam isc :) a to inny piesek z tego podwórka i jeszcze inny gołąbki i gołąbki a z tyłu królik (reszta pewnie sie pochowała gdzies przed prawie upałem :) ) Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 sam klólik :) ślady BOBO w roztopionym od gorąca asfalcie :biggrins: bezy :P Burki naszych sąsiadów- psy z targu- pies z dysplazja, suka po drugiej cieczce ale dziwne ze jeszcze nie zaszla w ciaze-moze cos nie tak z nia bo sie parzyly przeciez :p Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :o 1 na swiecie ufocone slady BOBO:o teraz to nie ma szans napewno przyjdzie! Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Dzięki! :multi: ależ prosze Cie uprzejmie :p [quote name='SZPiLKA23'] 1 na swiecie ufocone slady BOBO teraz to nie ma szans napewno przyjdzie! przyjdzie na pewno- juz podalam mu Twoj adres :D :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] BOBO koczuje koło Warszawy teraz a co? masz go na GPS? Monika z Gucisławem Maja ogolona na lato :eviltong: Gucik Quote
Anza&Hacker Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ...a feeee! :shake: Już wiem dlaczego Olga powiedziała, że NIGDY Vigo nie ogoli :evil_lol: Quote
eria Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O BOŻE! MAJA! :placz: a to moja faworytka była ! ale ją załatwili.......:roll: dobrze że sierść nie ręka i odrasta Quote
betty_labrador Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Anza&Hacker']...a feeee! :shake: Już wiem dlaczego Olga powiedziała, że NIGDY Vigo nie ogoli :evil_lol: ale psu wygodniej :D [quote name='eria']O BOŻE! MAJA! :placz: a to moja faworytka była ! ale ją załatwili.......:roll: dobrze że sierść nie ręka i odrasta hehe zalatwili na cacy :P ale jej chlodniej :D [quote name='SZPiLKA23']BOBO szuka takich co sie go nie boja 8) czyli Ciebie? :P [quote name='Celina12']Ja to lubię łysolki....:loveu: witam Celinke :multi: przed chwila skonczylam Hackera Quote
Bonsai Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Cudownie namalowałaś Hackera! Naprawdę zazdroszczę talentu. :) Quote
infers Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://img119.imageshack.us/img119/9500/hackercalosckf7.jpg Piękne:loveu::loveu::loveu: Na prawdę szacun dal Ciebie za te rysunki Quote
betty_labrador Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='eria']ah jak ja uwielbiam te Twoje prace:loveu: :> dziekuje Erio!! [quote name='Bonsai']Cudownie namalowałaś Hackera! Naprawdę zazdroszczę talentu. :) nie ma czego zazdroscic- pozniej masz mase zamowien i nie mozesz sie wyrobic :cool1: [quote name='Celina12']Ja też zazdroszczę....piękny rysunek... :D w kazdym razie dzieki!! [quote name='infers1995']http://img119.imageshack.us/img119/9500/hackercalosckf7.jpg Piękne:loveu::loveu::loveu: Na prawdę szacun dal Ciebie za te rysunki ooo i Tobie sie podoba :D nie wiedzialam ;> dzieki dzieki jeszcze raz :multi: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Anza&Hacker napisał(a): ooo i Tobie sie podoba :D nie wiedzialam ;> dzieki dzieki jeszcze raz :multi: jak rysowałam jego lenę to razem z bratem stanęli nade mną i powtarzali że to przestępstwo tak ładnie malować :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Przyszedł BOBO ;> gdzie!! nie widze :ghost_2: :lol: [quote name='Tinka:)']jak rysowałam jego lenę to razem z bratem stanęli nade mną i powtarzali że to przestępstwo tak ładnie malować :evil_lol::evil_lol: hahahahaha, ile dostalas w zawieszeniu wiec? [quote name='Matusz']jesteśmy !! :multi::diabloti::multi: mam sie juz cieszyc? :diabloti: ze kolejna wizyta bedzie za miesiąc? :diabloti: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 betty_labrador napisał(a): hahahahaha, ile dostalas w zawieszeniu wiec? w zawieszeniu to oni dostali, bo nie skończyłam : P Quote
Recommended Posts