betty_labrador Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Witam!!! widzialam juz rano wasze wpisy, ale nie mialam czasu odpisac, Jestem happy ze o mnie pamietaliscie -no i przydaly sie Wasze kciuki bo dostalam 5 !! [quote name='basia bonnie']Cześc Beatko! :multi: kciuki będziemy trzymać!! http://img89.imageshack.us/img89/7838/dscf8243xp6.jpg sliczny portret http://img220.imageshack.us/img220/4296/dscf8283af1.jpg biegnąca Tosca Czesc Basienko, dziekuje ! [quote name='Matusz']ta drabina to do nieba? za jutro hehe, coz za obrazowe pokazanie trzymania kciukow!! super, dzieki Ci [quote name='Tinka']powodzenia tylko nikomu nie dziękuj! nikomu nie dziekowalam i to sie oplacilo. A teraz moge dziekowac do woli :cool3: [quote name='SZPiLKA23']O matko matko trzymam trzymam, szkoda ze nie moge kopniaka na szczescie dac :D dostalam od Ciebie wirtualnego kopniaka :) ktory dal mi powodzenie na obronie :D dziekuje :calus: [quote name='smallpati']Beti ty byś nie dała rady?! ty ty!! ty to na 5 zdasz. Nie ma co się martwić Czemu masz tak wcześnie obronę? Moja siostra miała chyba w maju dopiero hehe jaki z Maji drabiniarz jest O Tosi to nie mówię bo ona zawsze boska prorocze przepowiednie small sie sprawdzily :) dostalam to co mi tu wypisalas :eviltong: Wczesnie ? :) ja juz studia skonczylam w czerwcu 2007 :P to ja zwlekalam z obrona :razz: no ale w koncu.... [quote name='SZPiLKA23']Bo bett na zerowy termin poszła:diabloti: albo moze nawet jeszcze jakis wczesniejszy... hehe, raczej najpozniejszy - jeden z najpozniejszych. [quote name='smallpati']pewnie to termin dla wybitnie zdolnych o jezu to ja będę zdawać gdzieś w zimie, bom taka głupia jest :lol: Ty smallus nie sugeruj sie ze jest luty :eviltong: raczej patrz na daty, nie miesiace :cool3: [quote name='SZPiLKA23']Dziekanke sobie wez na rok zebys dała rade prace napisac hihi :evil_lol: [quote name='Martens']U nas jest na jednej łące rowek z czarnym błockiem... Jak będzie okazja to ufocę psi przekładaniec - czarny spód i jasna góra, jak przy linijce A Majeczka bardzo odważna, moja by tam nie wlazła, co najwyżej oparła przednie łapy hehehe przekladaniec ,a smaczny chociaz? :eviltong: Maja to taki nieszkolony agilitowiec :p [quote name='Mudik']Bety ja tu nowa,co to za kudłacz słodki? A kciuki trzymamy,nie wiedziałam gratki i czemu Tosieńcja w namordniku o i witamy pania Mudikowa u nas w galerii :) nareszcie tu przyszlas :) :calus: dziekuje za kciuki [quote name='Anza&Hacker']http://img89.imageshack.us/img89/7838/dscf8243xp6.jpg - http://img519.imageshack.us/img519/2089/dscf8261xz4.jpg - dzięki za nią! Te fotki Tosci co teraz wstawiałś są suuuper! czesc Anza :multi: ciesze sie ze podobaja Ci sie foteczki :) nareszcie trafiam w Twoje gusta ;) [quote name='SZPiLKA23']Ciekawe jak tam betty.... :D a dobrze, wrocilam padnieta -bardziej psychicznie, ale szczesliwa ze juz po tym calym bajzlu ;) [quote name='anetta']Pewnie oblewa! Jaka wielka ta drabina no ba! nie no, oblewac bede w piatek ;) Drabina jest od pseudoambony. [quote name='Celina12']Rzeczywiście drabina wielka....czekam w takim razie nakolejne zdjęcia...wracaj Betty i opowiadaj. Rysunki doszły całe, piękne.... czesc Celinus ponownie witam Cie tutaj Fajnie ze juz masz rysunki i ze Ci sie podobaja. pozdr. Quote
Anza&Hacker Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 betty_labrador napisał(a):ciesze sie ze podobaja Ci sie foteczki :) nareszcie trafiam w Twoje gusta ;) Jeśli Tosca nie ma prześwietlonych śladów na swojej sierści - to już są wystarczająco ciemne :loveu: :cool3: Quote
NightQueen Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 GRATULUJE [SIZE=2]:multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb: :B-fly::bigcool::buzi:TERAZ TO TYLKO DOEBRAć DYPLOMIK :czytaj: a później :popcorn::cunao::drinking::drink1::beerchug::drinka::pepsi: :laola: kolejna dogomaniaczka nam do inteligencji przeszła :terazpol: Small ma zawsze racje :) i jak pisze że na 5 to nie miałaś innego wyjścia tylko zaliczyć na 5 :p Quote
Unbelievable Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 to teraz... mgr Betty? Kongratulejszyns :D Quote
Anza&Hacker Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Widziałam prace Betty - jest super i jaka ciekawa! :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Gratki !!! :multi::multi::multi::multi: Quote
SZPiLKA23 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :multi::multi::multi::multi: Brawo Pani mgr betty:multi::multi::multi::multi: :laola::laola: Quote
betty_labrador Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Jeśli Tosca nie ma prześwietlonych śladów na swojej sierści - to już są wystarczająco ciemne :loveu: :cool3: widzisz-robie juz fotki pod Twoje mysli [quote name='smallpati']GRATULUJE [SIZE=2] TERAZ TO TYLKO DOEBRAć DYPLOMIK a później :laola: kolejna dogomaniaczka nam do inteligencji przeszła Small ma zawsze racje :) i jak pisze że na 5 to nie miałaś innego wyjścia tylko zaliczyć na 5 :p hehe Small jaką libacje mi tu urzadzilas- bardzo kolorowa :D dziekuje Ci kochana :cool3: :calus: [quote name='Tinka:)']to teraz... mgr Betty? Kongratulejszyns :jumpie: no teraz to pani magister inżynier zootechnik :multi: [quote name='Anza&Hacker']Widziałam prace Betty - jest super i jaka ciekawa! :loveu: dzieki Aniu ;) [quote name='Matusz']Gratki !!! :multi: o Matik :loveu: dziekuje za kciuki! :D i teraz za gratki [quote name='BBeta']Gratulacje !!! ;) [quote name='SZPiLKA23']:multi:Brawo Pani mgr betty:multi: :laola: Szpilka dzialasz na mnie wrecz pocieszajaco :cool3: [quote name='LeCoyotte']gratki :cool3: dziekuje Kojocie :p [quote name='infers1995']Wielkie gratulacje!!!!:cool3: i Tobie dziekuje rozniez :multi: Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 to teraz pora na DR zamiast MGR :razz: Quote
betty_labrador Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 e na DR to sil nie mam. Dzis to juz kompletnie nie mysle. Quote
NightQueen Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Beti no ja myślę że ty nas zaprosisz na opijanie :evil_lol: Na jaki temat pisałaś? Quote
betty_labrador Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 hehe pati od razu o piciu :D moze na ciacho jakies :> o zachowaniu sie likaonów w zoo warszawskim, ze szczegolnym uwzglednieniem zachowan spolecznych. :p Quote
NightQueen Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe pati od razu o piciu :D moze na ciacho jakies :> o zachowaniu sie likaonów w zoo warszawskim, ze szczegolnym uwzglednieniem zachowan spolecznych. :p Noo o piciu (wody) a o czym :p żadnych ciach bo na diecie jestem ;) miałaś kciuki trzymać nie pamiętasz :mad: Hmm chyba trudny temat :) A co ty dokładnie studiowałaś? Quote
betty_labrador Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 smallpati napisał(a):Noo o piciu (wody) a o czym :p żadnych ciach bo na diecie jestem ;) miałaś kciuki trzymać nie pamiętasz :mad: Hmm chyba trudny temat :) A co ty dokładnie studiowałaś? hehe no tak, ale mialam na mysli ciacho bez% - ekhm tzn beztluszczowe :razz: trzymam kciuki, satynowa sukienka na wesele czeka! masz motywacje niezla ;) a po slubie tez bedziesz kontynuowala diete? Studiowalam wydzial nauk o zwierzetach na SGGW w wawie. To jest o hodowli zwierzat (ja mialam specjalizacje zwierzat gospodarskich). Quote
NightQueen Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nie wiem co będzie później po sukni, ale diety nie można robić zbyt długo bo wypłukuje dużo witamin z organizmu (nawet się przyznam bez bicia że już mi się robiło słabo i drżałam :shake:) ale trzeba schudnąć. Jak ja tak zdziwiam przed weselem siostry to co będzie przed moim (o ile do niego kiedykolwiek dojdzie :P) Ja ostatnio szukałam jakiś profilów w krk związanych z zwierzętami i jest na cały Krk aż jeden :crazyeye: tragedia! Quote
betty_labrador Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 ojej....Ty sobie krzywdy nie zrob ta cała dieta.....a z lekarzem to konsultowalas? no tak jeden to prawie sukces :lol: a nie chcesz do wawy na sggw ? :cool3: Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 przyszłam zerknąć sennym oczkiem i życzyć kolorowych senków:hand: Quote
betty_labrador Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 czesc Gassirko :) dzieki za odwiedziny :) papapapapa milych snow. to jeszcze zdjecia na dobranoc :) jeszcze sarenki mialam Wam pokazac Quote
Mudik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Gratulacje pani mgr,ale czemu niema odpowiedzi czemu na niektórych fotkach Tosca jest w namordniku??:mad::mad: Jeszcze raz gratki Magda mgr inż zootechnik i Mudiki Quote
SZPiLKA23 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Była odp. bo zjada roznie dziwne nie fajne rzeczy:eviltong: To 1 zdjecie ekstra :D small moze zacznij cwiczyc i wprowadz do diety owoce, warzywa i pieczywo pełnoziarniste:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://img217.imageshack.us/img217/613/dscf8228wr4.jpg - aaaa!:crazyeye: Coś Ci psa pochałania! http://img292.imageshack.us/img292/3818/dscf8291xr2.jpg - sarenki! :loveu: Quote
basia bonnie Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://img217.imageshack.us/img217/613/dscf8228wr4.jpg Czy Tosca jeszcze zyje? :evil_lol: :loveu: :loveu: Dzień Dobry Pani Magister!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts