Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

Witam!!! widzialam juz rano wasze wpisy, ale nie mialam czasu odpisac, Jestem happy ze o mnie pamietaliscie -no i przydaly sie Wasze kciuki bo dostalam 5 !!

[quote name='basia bonnie']Cześc Beatko! :multi:
kciuki będziemy trzymać!!

http://img89.imageshack.us/img89/7838/dscf8243xp6.jpg
sliczny portret
http://img220.imageshack.us/img220/4296/dscf8283af1.jpg
biegnąca Tosca

Czesc Basienko, dziekuje !

[quote name='Matusz']ta drabina to do nieba?

za jutro

hehe, coz za obrazowe pokazanie trzymania kciukow!! super, dzieki Ci

[quote name='Tinka']powodzenia

tylko nikomu nie dziękuj!

nikomu nie dziekowalam i to sie oplacilo. A teraz moge dziekowac do woli :cool3:

[quote name='SZPiLKA23']O matko matko trzymam trzymam, szkoda ze nie moge kopniaka na szczescie dac

:D dostalam od Ciebie wirtualnego kopniaka :) ktory dal mi powodzenie na obronie :D dziekuje :calus:

[quote name='smallpati']Beti ty byś nie dała rady?! ty ty!! ty to na 5 zdasz. Nie ma co się martwić

Czemu masz tak wcześnie obronę? Moja siostra miała chyba w maju dopiero

hehe jaki z Maji drabiniarz jest O Tosi to nie mówię bo ona zawsze boska

prorocze przepowiednie small sie sprawdzily :) dostalam to co mi tu wypisalas :eviltong:

Wczesnie ? :) ja juz studia skonczylam w czerwcu 2007 :P to ja zwlekalam z obrona :razz: no ale w koncu....

[quote name='SZPiLKA23']Bo bett na zerowy termin poszła:diabloti: albo moze nawet jeszcze jakis wczesniejszy...

hehe, raczej najpozniejszy - jeden z najpozniejszych.

[quote name='smallpati']pewnie to termin dla wybitnie zdolnych
o jezu to ja będę zdawać gdzieś w zimie, bom taka głupia jest

:lol: Ty smallus nie sugeruj sie ze jest luty :eviltong: raczej patrz na daty, nie miesiace :cool3:

[quote name='SZPiLKA23']Dziekanke sobie wez na rok zebys dała rade prace napisac

hihi :evil_lol:

[quote name='Martens']U nas jest na jednej łące rowek z czarnym błockiem... Jak będzie okazja to ufocę psi przekładaniec - czarny spód i jasna góra, jak przy linijce

A Majeczka bardzo odważna, moja by tam nie wlazła, co najwyżej oparła przednie łapy

hehehe przekladaniec ,a smaczny chociaz? :eviltong:

Maja to taki nieszkolony agilitowiec :p

[quote name='Mudik']Bety ja tu nowa,co to za kudłacz słodki?
A kciuki trzymamy,nie wiedziałam gratki i czemu Tosieńcja w namordniku

o i witamy pania Mudikowa u nas w galerii :) nareszcie tu przyszlas :) :calus:

dziekuje za kciuki

[quote name='Anza&Hacker']http://img89.imageshack.us/img89/7838/dscf8243xp6.jpg -

http://img519.imageshack.us/img519/2089/dscf8261xz4.jpg - dzięki za nią!

Te fotki Tosci co teraz wstawiałś są suuuper!

czesc Anza :multi:

ciesze sie ze podobaja Ci sie foteczki :) nareszcie trafiam w Twoje gusta ;)

[quote name='SZPiLKA23']Ciekawe jak tam betty....

:D a dobrze, wrocilam padnieta -bardziej psychicznie, ale szczesliwa ze juz po tym calym bajzlu ;)

[quote name='anetta']Pewnie oblewa!

Jaka wielka ta drabina

no ba! nie no, oblewac bede w piatek ;)

Drabina jest od pseudoambony.

[quote name='Celina12']Rzeczywiście drabina wielka....czekam w takim razie nakolejne zdjęcia...wracaj Betty i opowiadaj.

Rysunki doszły całe, piękne....

czesc Celinus ponownie witam Cie tutaj

Fajnie ze juz masz rysunki i ze Ci sie podobaja. pozdr.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
ciesze sie ze podobaja Ci sie foteczki :) nareszcie trafiam w Twoje gusta ;)

Jeśli Tosca nie ma prześwietlonych śladów na swojej sierści - to już są wystarczająco ciemne :loveu: :cool3:

Posted

GRATULUJE [SIZE=2]:multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb: :B-fly::bigcool::buzi:TERAZ TO TYLKO DOEBRAć DYPLOMIK :czytaj: a później :popcorn::cunao::drinking::drink1::beerchug::drinka::pepsi:

:laola: kolejna dogomaniaczka nam do inteligencji przeszła :terazpol:

Small ma zawsze racje :) i jak pisze że na 5 to nie miałaś innego wyjścia tylko zaliczyć na 5 :p

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Jeśli Tosca nie ma prześwietlonych śladów na swojej sierści - to już są wystarczająco ciemne :loveu: :cool3:

widzisz-robie juz fotki pod Twoje mysli

[quote name='smallpati']GRATULUJE [SIZE=2] TERAZ TO TYLKO DOEBRAć DYPLOMIK a później

:laola: kolejna dogomaniaczka nam do inteligencji przeszła

Small ma zawsze racje :) i jak pisze że na 5 to nie miałaś innego wyjścia tylko zaliczyć na 5 :p

hehe Small jaką libacje mi tu urzadzilas- bardzo kolorowa :D dziekuje Ci kochana :cool3: :calus:

[quote name='Tinka:)']to teraz... mgr Betty?

Kongratulejszyns

:jumpie: no teraz to pani magister inżynier zootechnik :multi:

[quote name='Anza&Hacker']Widziałam prace Betty - jest super i jaka ciekawa! :loveu:

dzieki Aniu ;)

[quote name='Matusz']Gratki !!! :multi:

o Matik :loveu: dziekuje za kciuki! :D i teraz za gratki

[quote name='BBeta']Gratulacje !!! ;)

[quote name='SZPiLKA23']

:multi:Brawo Pani mgr betty:multi:

:laola:

Szpilka dzialasz na mnie wrecz pocieszajaco :cool3:

[quote name='LeCoyotte']gratki :cool3:

dziekuje Kojocie :p

[quote name='infers1995']Wielkie gratulacje!!!!:cool3:

i Tobie dziekuje rozniez :multi:

Posted

betty_labrador napisał(a):
hehe pati od razu o piciu :D moze na ciacho jakies :>

o zachowaniu sie likaonów w zoo warszawskim, ze szczegolnym uwzglednieniem zachowan spolecznych. :p

Noo o piciu (wody) a o czym :p żadnych ciach bo na diecie jestem ;) miałaś kciuki trzymać nie pamiętasz :mad:

Hmm chyba trudny temat :) A co ty dokładnie studiowałaś?

Posted

smallpati napisał(a):
Noo o piciu (wody) a o czym :p żadnych ciach bo na diecie jestem ;) miałaś kciuki trzymać nie pamiętasz :mad:

Hmm chyba trudny temat :) A co ty dokładnie studiowałaś?

hehe no tak, ale mialam na mysli ciacho bez% - ekhm tzn beztluszczowe :razz: trzymam kciuki, satynowa sukienka na wesele czeka! masz motywacje niezla ;) a po slubie tez bedziesz kontynuowala diete?

Studiowalam wydzial nauk o zwierzetach na SGGW w wawie. To jest o hodowli zwierzat (ja mialam specjalizacje zwierzat gospodarskich).

Posted

Nie wiem co będzie później po sukni, ale diety nie można robić zbyt długo bo wypłukuje dużo witamin z organizmu (nawet się przyznam bez bicia że już mi się robiło słabo i drżałam :shake:) ale trzeba schudnąć. Jak ja tak zdziwiam przed weselem siostry to co będzie przed moim (o ile do niego kiedykolwiek dojdzie :P)

Ja ostatnio szukałam jakiś profilów w krk związanych z zwierzętami i jest na cały Krk aż jeden :crazyeye: tragedia!

Posted

Gratulacje pani mgr,ale czemu niema odpowiedzi czemu na niektórych fotkach Tosca jest w namordniku??:mad::mad:
Jeszcze raz gratki
Magda mgr inż zootechnik i Mudiki