betty_labrador Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oglaszam ze wlasnie powstaje fotoblog Tosci Cerasus, ktora jest czarna przedstawicielka rasy flat coated retriever. Urodzona 11.04.2003 roku, obcnie ma ponad 4 lata, i jest slicznym, czarnym kochanym stworzeniem, choc czasem cos przeskrobie :diabloti: Bede wklejac po troche jej fotki, narazie glownie z dziecinstwa :) to moja pierwsza wizyta w hodowli torunskiej, gdy maluszki mialy 3 tygodnie zycia, niestety zrobilam tylko jedno zdjecie wtedy. a to juz wizyta u hodowczyni, w dniu odbioru Tosiaczka :) czyli 8 czerwca 2003. to hodowczyni dajaca nam instrukcje obslugi jak zakladac obroze :D kazdy chcial ja na kolana :cool3: Quote
betty_labrador Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 kolejne fotki tegoż samego dnia -dnia odbioru czarnej "paskudy" :evil_lol: dalsze trzymanie na kolanach :) tu moja mama Tu jadła kilka chrupek - eukanuby, ktora hodowczyni dala na wyprawke. a potem zachcialo jej sie spac to schowala sie pod fotel :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czeeeeesc Betty :cool3: instrukcja obslugi obrozy? haha:lol: mam nadzieje ze juz umiesz zakladac... :diabloti: szczeniaczek sliczniutki:razz::loveu: ale fotek co malo:eviltong: edit a jednak troche przybylo zdjec... Quote
betty_labrador Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 hej Kojot. bo to dopiero poczatek :evil_lol: narazie macie kilka, i czekajcie na wiecej :D a obroze ..hm... cudem sie nauczylam zakladac :eviltong: to juz w drodze powrotnej tego dnia :) robilismy krotkie przystanki co jakis czas pierwsza przechadzka z nowa wlascicielka (na jakims parkingu) ;) odpoczynek na trawce Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no w końcu :multi::multi::multi: śliczna Tosca :loveu::loveu::loveu::loveu: najlepsza ta instrukcja obsługi zakładania obroży:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 czesc Mati :) widzicie- w koncu mnie zmobilizowaliscie do zalozenia tej galerii ;) wierciliscie dziure, i sie udalo :multi: hehe, no wiesz... w koncu nigdy nie mialam psa :D wiec nie wiedzialam co to ta dziwna obroża :eviltong: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 więcej fotek, więcej fotek, więcej fotek, :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 dopiero sie rozkrecam , spokojnie, spokojnie :D mam ich full (tak to jest zalozyc fotoblog-zaraz chca wiecej i wiecej :eviltong: - hieny :diabloti: ) Quote
LeCoyotte Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 masz caly rok na pokazanie nam tych tysiecy jej zdjec :eviltong: jakie hieny Betty... LIKAONY:diabloti: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='betty_labrador']dopiero sie rozkrecam , spokojnie, spokojnie :D mam ich full (tak to jest zalozyc fotoblog-zaraz chca wiecej i wiecej :eviltong: - hieny :diabloti: ) hienyyy :PP i to cmentarne:evil_lol: dawaj i nie gadaj :eviltong: Quote
betty_labrador Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 a jak minie rok to ? koniec mozliwosci wstawiania zdjec? :cry: oh tak Likaony jestescie, albo takie sępy :eviltong: dac palec to chca cala ręke :D macie i sie pozywcie :D tu tez postoj na trwace :) Tosiaczek w nowym domku :) Tosia byla spiaca :loveu: (w sumie to już jest zdjecie jak miala 3,5 miesiaca) pozniej usiadla jutro bedzie wiecej, narazie musicie sie tym zadowolic :diabloti: Quote
Talagia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Śliczności!!! :loveu::loveu::loveu: Czekamy na więcej zdjęć !! :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 czesc Talagia :) witamy w nowej galerii. W ogole mysle ze skoro galeria ma byc czarno biala to dodam tez fotki mojego koteczka :loveu: Jutro bedzie wiecej, wiecej :diabloti: (ekhm..tzn dzisiaj :eviltong: ) Quote
Anza&Hacker Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ooo... jak miło widzieć Wasz fotoblog! :loveu: To gdzie te dzisiejsze fotki? :diabloti: To tak na zachęte - Majowy Obóz Klikerowy 2007 :cool1: Quote
anetta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 tak to jest zalozyc fotoblog-zaraz chca wiecej i wiecej - hieny \ Tak to u nas jest. Przyzwyczajaj się :diabloti::diabloti: Takiego małego flata jeszcze nie widziałam :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 BEATA!!! Maj low! W końcu masz galerię! http://img233.imageshack.us/img233/5161/35miesicznatoscamw5.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Witam nowych zwiedzajacych ta galerie :) Dzieki Anza za fotke z obozu - mile wspomnienie ;) wiq Ty tez masz niezle fotki na galerii, zreszta juz dawno ogadalam :) super. czesc Goldenko :P dziekuje ze wpadlas :razz: no to na poczatek spiący Tosiaczek :) Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/5944/wduympokojuoc0.jpg Ale niuniaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
betty_labrador Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 głaszczemy pieska :cool3: gryziemy kostke :evil_lol: malenstwo :diabloti: pierwsze spacerki do lasu Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/8692/pocztekspacerugb7.jpg Ale tam fajnie:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No, no klucha z Tosci była fajna :cool3: Quote
betty_labrador Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 :) a jaka rozrabiaka byla :evil_lol: Reksio :diabloti: bieganko :D odpoczynek siusiu Quote
Recommended Posts