Jump to content
Dogomania

Gdzie śpi twój pies?  

827 members have voted

1. 1. Gdzie śpi twój pies?

• na dworze gdzie chce
    • na dworze w budzie
    • na dworze w kojcu
    • w domu na swoim miejscu
    • w domu koło łóżka
    • w domu na łóżku

Recommended Posts

Posted

U mnie obydwa spia koło łóżka rozwala sie te dwa bydlaki najlepiej na srodku przejscia i nie ma jak sie ruszyc jeszcze potrafia na bazczela zrobić to wtedy jak wszyscy wychodzą. Najlepiej jak sie powalą powyciagają i to tak porzadnie to zajmują 3/4 mojego pokoju,Dobrze ze figa jeszcze połozy sie pod łózkiem czasem to jest troche luzu ale one lubia zimno wiec i tak najbardziej odpowiada im posadzka w przedpokoju albo balkon w lato.najgorzej jest jak ktoś zadzwoni do drzwi zanim ja rusze te cielska i dotre zeby otworzyc to juz nikogo nie ma po drugiej stronie.

• 2 weeks later...
  • Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Borys śpi gdzie chce:lol:, w dzień na swoim posłanku, albo na fotelu, podłodze...gdzie się tylko da:p.
W nocy jest strasznie namolny i włazi do lóżka, spycha mnie z niego i rozwala się jakby był wielkości doga...a jest jamnikiem:roll:.
Jak się Go nie wpuści to znaczyna popiskiwać:angryy: i wszystkim robi się Go żal.

Posted

mój maluch w nocy śpi na swoim materacyku na przedpokoju, chciałam żeby spał koło łóżka lecz jest to nie możliwe bo jak zmienia pozycję to tak hałasuje że mamy pobudki:mad: Ale w ciągu dnia może lezeć gdzie chce włącznie z kanapą przed telewizorem ale przeważnie wybiera dywan koło łóżka.
Ha! gdyby nie to że jest jeszcze mąż , pewnie spałby ze mną w łóżeczku!:evil_lol: Ale od czego są wyjazdy służbowe?!(oczywiście mąża!):evil_lol: ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

pczywiście Gryfik i Dandi śpią w łóżeczku:sleeping: -po środku mają swoją podusię-z lewej narzeczony:siara: po środku one przy ścianie ja-Gryfik wchodzi w nocy pod kołderkę i się do mnie tuli Dandi przytula się do głowy

• 2 weeks later...
Posted

Jarpen śpi oczywiscie w łóżeczku :D
Zawsze czeka grzecznie aż bedzie pościelone i w tedy przychodzi ;)
W nocy wędruje po fotelach i podlodze ale większos czasu śpi w łóżku

Posted

Hakerek , dopóki córka się nie położy , śpi z nami w łóżku. Potem przesypia całą noc u niej pod kołderką przytulony jak mały dzidziuś. Rano wyprowadzam ( a właściwie wyciągam!!! ) go na siku i potem znowu śpi z nami dopóki wszyscy nie wstaną.
W dzień leży na swoim posłaniu, albo na naszych kolanach, tylko, że już się prawie na nich nie mieści! :evil_lol:

Posted

w pokoju gdzie stoi komp mam na podlodze materac, taki na ktorym ja sie kladlam do niedawna z ksiazka kiedy TZ siedzial przy kompie. odka jest Mea materac jest dla niej, no dla nas.... obie go dzielimy. i to jedyne miejsce gdzie spimy czasem razem, wtulone. Mea, lepsza pani, musi spac z glowa na poduszeczce. poniewaz Mea pokochala ten materac jest ogolnie uznawany za jej poslanie. wie, ze jak nabroi ma sie tam polozyc i nigdzie nie ruszac. a kiedy wszyscy wieczorem idziemy spac, Mea przenosi sie do sypialni i spi kolo lozka. nie jestem zwolenniczka spania z psem (no poza popoludniowa drzemka na jej wlasnym poslaniu :D ) wiec Mea ma zakaz wskakiwania do lozka i pieknie sie slucha.

Posted

Negra śpi oczywiście w łóżku :evil_lol:, biedny tato musiał się przenieść na kanapę :cool3:
Moje łóżko jest za wysokie więc z niego zrezygnowała.

• 2 weeks later...
Posted

Miśka mając dwa posłania woli spać na chłodnej podłodze :razz: najlepiej jej na podłodze ale ona nie zaśnie na długo gdy w pomieszczeniu nie ma któregoś członka rodziny :lol:

Znajoma powiedziała mi kiedyś: "Ludzie dzielą się na tych którzy śpią z psami i na tych, którzy się do tego nie przyznają". Ale to nieprawda bo ja nie kłamię!! Przerobiłabym to na bardziej prawdopodobne: "Ludzie dzielą się na tych którzy śpią z psami i na tych którzy o tym nie wiedzą" :evil_lol:

Posted

Jerrinho napisał(a):
Moje psiaki sypiaja dosłownie wszędzie wszystko zależy od ich nastroju. :bluepaw:

albo od pory dnia - w dzień gdzie popadnie, wieczorem w naszym łóżku, a w nocy w łóżku córki! :cool3:

Posted

3/4 łóżeczka należy do Cany :lol: :lol: :roll: - tak, tak ten molos śpi ze mną, albo z moją mamą w łóziu - rozpycha się jak szalona, ale za to ją kocham, że mnie ogrzeje swoim futerkiem w zimę... :p
Teraz jak są te upały, to przychodzi do mnie tylko na moment sprawdzić, czy jestem na swoim miejscu, a tak to głównie większą część nocy przesypia w przedpokoju, bądź w kuchni - bo tam jest nieco chłodniej