Usia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 U mnie obydwa spia koło łóżka rozwala sie te dwa bydlaki najlepiej na srodku przejscia i nie ma jak sie ruszyc jeszcze potrafia na bazczela zrobić to wtedy jak wszyscy wychodzą. Najlepiej jak sie powalą powyciagają i to tak porzadnie to zajmują 3/4 mojego pokoju,Dobrze ze figa jeszcze połozy sie pod łózkiem czasem to jest troche luzu ale one lubia zimno wiec i tak najbardziej odpowiada im posadzka w przedpokoju albo balkon w lato.najgorzej jest jak ktoś zadzwoni do drzwi zanim ja rusze te cielska i dotre zeby otworzyc to juz nikogo nie ma po drugiej stronie. Quote
Veris Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Mój Borys śpi gdzie chce:lol:, w dzień na swoim posłanku, albo na fotelu, podłodze...gdzie się tylko da:p. W nocy jest strasznie namolny i włazi do lóżka, spycha mnie z niego i rozwala się jakby był wielkości doga...a jest jamnikiem:roll:. Jak się Go nie wpuści to znaczyna popiskiwać:angryy: i wszystkim robi się Go żal. Quote
eveandAxel Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 mój maluch w nocy śpi na swoim materacyku na przedpokoju, chciałam żeby spał koło łóżka lecz jest to nie możliwe bo jak zmienia pozycję to tak hałasuje że mamy pobudki:mad: Ale w ciągu dnia może lezeć gdzie chce włącznie z kanapą przed telewizorem ale przeważnie wybiera dywan koło łóżka. Ha! gdyby nie to że jest jeszcze mąż , pewnie spałby ze mną w łóżeczku!:evil_lol: Ale od czego są wyjazdy służbowe?!(oczywiście mąża!):evil_lol: ;) Quote
MoniŚ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Lassie głównie na korytarzu na kojcu, ale uwielbia też koło mojego łóżka ;) Quote
asia_misiek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Mój Punio oczywiście... w łóżku :lol: Quote
KropkaKropka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Moje smoki śpią ze mną... Na łóżku :cool1:. Dropsik od maleńkiego, Foczusia zasypia ze Mną a moja mama zabiera Ją do Siebie :) Quote
dorotkadk Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 to roznie z tym bywa, ma swoje miejsce kolo mojego lozka (pod), ale czasami spi ze mna w lozeczku Quote
Agnisia =) Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Feliks to mieszka niestety na dworze. Za to na wakacjach poza domem to cały dzień spędza w pościeli. =) Quote
oktawia6 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 pczywiście Gryfik i Dandi śpią w łóżeczku:sleeping: -po środku mają swoją podusię-z lewej narzeczony:siara: po środku one przy ścianie ja-Gryfik wchodzi w nocy pod kołderkę i się do mnie tuli Dandi przytula się do głowy Quote
Fredii Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Oczywiście, że na łóżeczku obok pana. Gdzie indziej nawet nie zaśnie. Quote
Felicity Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jarpen śpi oczywiscie w łóżeczku :D Zawsze czeka grzecznie aż bedzie pościelone i w tedy przychodzi ;) W nocy wędruje po fotelach i podlodze ale większos czasu śpi w łóżku Quote
Sawanna Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Tofi opsolótnie nie śpi w łóżku!Ze zględu hierarhie stada. Quote
leemonca Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Hakerek , dopóki córka się nie położy , śpi z nami w łóżku. Potem przesypia całą noc u niej pod kołderką przytulony jak mały dzidziuś. Rano wyprowadzam ( a właściwie wyciągam!!! ) go na siku i potem znowu śpi z nami dopóki wszyscy nie wstaną. W dzień leży na swoim posłaniu, albo na naszych kolanach, tylko, że już się prawie na nich nie mieści! :evil_lol: Quote
szaszthi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 w pokoju gdzie stoi komp mam na podlodze materac, taki na ktorym ja sie kladlam do niedawna z ksiazka kiedy TZ siedzial przy kompie. odka jest Mea materac jest dla niej, no dla nas.... obie go dzielimy. i to jedyne miejsce gdzie spimy czasem razem, wtulone. Mea, lepsza pani, musi spac z glowa na poduszeczce. poniewaz Mea pokochala ten materac jest ogolnie uznawany za jej poslanie. wie, ze jak nabroi ma sie tam polozyc i nigdzie nie ruszac. a kiedy wszyscy wieczorem idziemy spac, Mea przenosi sie do sypialni i spi kolo lozka. nie jestem zwolenniczka spania z psem (no poza popoludniowa drzemka na jej wlasnym poslaniu :D ) wiec Mea ma zakaz wskakiwania do lozka i pieknie sie slucha. Quote
zula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Moja Bussa oczywiście śpi ze mną w łóżku ;) (najchętniej na mojej głowie :) lub ewentualnie na poduszce) Quote
bluerat Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Negra śpi oczywiście w łóżku :evil_lol:, biedny tato musiał się przenieść na kanapę :cool3: Moje łóżko jest za wysokie więc z niego zrezygnowała. Quote
Asta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 A mój pies jets mało wybredny i może spac na podłodze, w wyrku itd. Alwe oczywiście druga opcja najlepsza :) Quote
Psiarka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Mój pesek śpi na swoim miejscu :PP W przedpokoju :)) Quote
Olciaczek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Miśka mając dwa posłania woli spać na chłodnej podłodze :razz: najlepiej jej na podłodze ale ona nie zaśnie na długo gdy w pomieszczeniu nie ma któregoś członka rodziny :lol: Znajoma powiedziała mi kiedyś: "Ludzie dzielą się na tych którzy śpią z psami i na tych, którzy się do tego nie przyznają". Ale to nieprawda bo ja nie kłamię!! Przerobiłabym to na bardziej prawdopodobne: "Ludzie dzielą się na tych którzy śpią z psami i na tych którzy o tym nie wiedzą" :evil_lol: Quote
Jerrinho Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Moje psiaki sypiaja dosłownie wszędzie wszystko zależy od ich nastroju. :bluepaw: Quote
leemonca Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jerrinho napisał(a):Moje psiaki sypiaja dosłownie wszędzie wszystko zależy od ich nastroju. :bluepaw: albo od pory dnia - w dzień gdzie popadnie, wieczorem w naszym łóżku, a w nocy w łóżku córki! :cool3: Quote
Cana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 3/4 łóżeczka należy do Cany :lol: :lol: :roll: - tak, tak ten molos śpi ze mną, albo z moją mamą w łóziu - rozpycha się jak szalona, ale za to ją kocham, że mnie ogrzeje swoim futerkiem w zimę... :p Teraz jak są te upały, to przychodzi do mnie tylko na moment sprawdzić, czy jestem na swoim miejscu, a tak to głównie większą część nocy przesypia w przedpokoju, bądź w kuchni - bo tam jest nieco chłodniej Quote
Recommended Posts