chihua_miki Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Chester śpi gdzxie chce-dlaczego nie ma tutaj,,w domu gdzie chce"????? Quote
Ihaczka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 zapomnieliscie o jednykm moje nie spia na łózku tylko w łózku Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Mój seterek śpi albo u mnie na łożku albo u siebie w swoim łóżeczku ;) Quote
Agga Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 [quote name='Max']Gap... A mnie się wszystko z seksem kojarzy :-) I z psem spać nie mogę o! :-) :lol: ahhahah czyli wszystko wporzadku.... :D Moj psiaka to spi w łózku albo an swoim legowisku 8) Quote
Gwarek Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 A moja Holka woli spać na parapecie okna :) Oczwiście wewnątrz ;) Może sobie leżeć i szpiegować kto, gdzie, z kim i dlaczego :D Nad ranem przychodzi do mnie, kładzie się obok i pilnuje czy już nie śpię. Jeśli w jakikolwiek sposób zdradzę, że się obudziłam to koniec porannego leniuchowania :( Quote
Marta.. Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Moje psy : 2 Yorki - śpią razem z moimi rodzicami :D A 2 Husky - śpią w kojcu i w domu koło fotela albo na fotelu. :D Quote
agabass Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Oczywiście, że w łóżku, ale ma swoje posłanko w którym też zdarza mu się sypiać. Pozdrawiam Quote
Aneta&Jura Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Jura śpi w kojcu ale w dzień najczęściej śpi u mnie na łóżku:D Quote
Dominika1987 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Gracja niestety na dworze w kojcu :cry: ...ale nie narzeka, bo często jest w domu :D Quote
paula_!99o Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Moj psiak spi na swoim poslaniu a jak mu sie uda to przekrada sie do mojego pokoju i kladzie sie w kącie kolo lozka w pozniej sni u mnie na lozku :P Quote
Betina Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Moja tinka w nocy śpi w kojcu ale w dzień tylko ją zawołać, a już jest za twoimi plecami na kanapie! :D Quote
MoniaQ Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Alfa w nocy śpi na kocu obok łóżka, ale w dzień, gdy wychodzę z domu lub choćby do innego pokoju to skrada się na łóżko... Quote
efra-husky Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ja musiała bym zaznaczyć trzy ostatnie odpowiedzi: w domu na swoim miejscu, w domu koło łóżka no i w domu na łóżku (kto wie co robią nasze psiaki gdy nas nie ma w domu) :wink: A najchętnie sypia pod drzwiami albo w swoim pokoju gdzie zawsze jest otwarte okno i są płytki - najzimniejsze miejsce w domu - to jest to :wink: Quote
PaYooK Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 ELO!!! moje psiaki spia w budzie w kojcu Quote
AiMiN Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mam dwa kudłate psy, które śpią tylko w centralnym miejscu mieszkania, czyli w przedpokoju i za nic w świecie nie chcą leżec na posłaniu, tylko na gołej podłodze, albo na kafelkach na balkonie. Quote
Gonia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Do niedawna spały w łóżku,ale zrobiło się ciasno.No i mój kręgosłup nie wytrzymał,bo to psiaki układały mnie w dziwnych pozycjach :lol: Quote
melinda:-) Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 jak narazie spi cały czas w łózku ze mna.... Quote
Hossa13 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Spał długo w łóżku, ale musiałam go tego nauczyć! Wcale nie chciał tak sam z siebie. A teraz od dawna na swoim posłaniu, chociaż jak zostaję z nim sama i zostawiam otwarte drzwi do swojego pokoju, to on się do mnie zakrada. Za pozwoleniem wskakuje na łóżko i udaje, że wcale go tam nie ma ;) . Byle go tylko nie wyrzucić. Quote
Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Moj jak zwykle spi ze mna na lozku:evil_lol::evil_lol: Quote
onek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Aston ma swoje miejsce ( bardzo duuuży materac z dziecięcego łóżeczka z kolorową poszewką) i tam śpi całą noc.Tak jest od początku odkąd jest z nami. Na łóżko mu nie wolno. Nie wiem nawet czy łóżka dzieci wytrzymają taki ciężar :evil_lol: Teraz ma 7 miesiecy i 50 kg, ale gdy dorośnie to ok. 70-80 kg :lol: . Quote
mowaleria Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Moja bokserka Viki kiedy zasypiam śpi w swoim koszu, a jak się budzę śpi obok mnie w łóżku:cool3: . Ale teraz w te zimne dni jest mi to nawet na ręke - mam dodatkowy kaloryfer:lol: Quote
nikusia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Mój miał nie spać w łóżku, ale wszyscy robili wyjąti. A bo go brzuszek boli, a bo piszczy, a bo już zasnął to go nie będę zdejmować... i tak dalej... :lol: Quote
gordonka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :lol: no nasze gordonki oczywiście spią w łóżku, nie mamy sumienia ich wyganiać:loveu: Quote
Recommended Posts