Jump to content
Dogomania

Gdzie śpi twój pies?  

827 members have voted

1. 1. Gdzie śpi twój pies?

• na dworze gdzie chce
    • na dworze w budzie
    • na dworze w kojcu
    • w domu na swoim miejscu
    • w domu koło łóżka
    • w domu na łóżku

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Max']Gap... A mnie się wszystko z seksem kojarzy :-) I z psem spać nie mogę o! :-) :lol:

ahhahah czyli wszystko wporzadku.... :D

Moj psiaka to spi w łózku albo an swoim legowisku 8)

Posted

A moja Holka woli spać na parapecie okna :) Oczwiście wewnątrz ;) Może sobie leżeć i szpiegować kto, gdzie, z kim i dlaczego :D
Nad ranem przychodzi do mnie, kładzie się obok i pilnuje czy już nie śpię. Jeśli w jakikolwiek sposób zdradzę, że się obudziłam to koniec porannego leniuchowania :(

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja musiała bym zaznaczyć trzy ostatnie odpowiedzi: w domu na swoim miejscu, w domu koło łóżka no i w domu na łóżku (kto wie co robią nasze psiaki gdy nas nie ma w domu) :wink:

A najchętnie sypia pod drzwiami albo w swoim pokoju gdzie zawsze jest otwarte okno i są płytki - najzimniejsze miejsce w domu - to jest to :wink:

Posted

Mam dwa kudłate psy, które śpią tylko w centralnym miejscu mieszkania, czyli w przedpokoju i za nic w świecie nie chcą leżec na posłaniu, tylko na gołej podłodze, albo na kafelkach na balkonie.

• 4 months later...
Posted

Spał długo w łóżku, ale musiałam go tego nauczyć! Wcale nie chciał tak sam z siebie. A teraz od dawna na swoim posłaniu, chociaż jak zostaję z nim sama i zostawiam otwarte drzwi do swojego pokoju, to on się do mnie zakrada. Za pozwoleniem wskakuje na łóżko i udaje, że wcale go tam nie ma ;) . Byle go tylko nie wyrzucić.

• 2 weeks later...
Posted

Aston ma swoje miejsce ( bardzo duuuży materac z dziecięcego łóżeczka z kolorową poszewką) i tam śpi całą noc.Tak jest od początku odkąd jest z nami. Na łóżko mu nie wolno. Nie wiem nawet czy łóżka dzieci wytrzymają taki ciężar :evil_lol: Teraz ma 7 miesiecy i 50 kg, ale gdy dorośnie to ok. 70-80 kg :lol: .

Posted

Moja bokserka Viki kiedy zasypiam śpi w swoim koszu, a jak się budzę śpi obok mnie w łóżku:cool3: .
Ale teraz w te zimne dni jest mi to nawet na ręke - mam dodatkowy kaloryfer:lol:

Posted

Mój miał nie spać w łóżku, ale wszyscy robili wyjąti. A bo go brzuszek boli, a bo piszczy, a bo już zasnął to go nie będę zdejmować... i tak dalej... :lol: