wix Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wieczorem jak zasypiam mloda spi na podlodze w pokoju albo w swojej klatce na poslaniu, natomiast w nocy i rano najczesciej budze sie z psem w lozku ;) Quote
Kati Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Oba moje psy spały na własnych posłaniach, ale znajome psy, które mnie odwiedzają zazwyczaj śpią na łóżku. Tak juz są nauczone i nie mam zamiaru tego zmieniać. Ciekawe czy jak pojawi się u mnie nowy pies, to czy będzie chciał spać na wygodnym legowisku, czy popzadrości kotu i razem będa spali w łóżku. :lol: Quote
Jotbe Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 W ciągu dnia układa się na kanapie, gdzie jest zamęczany nadmiarem czułości.:loveu: W nocy śpi na legowisku. Chyba polubił swoje miejsce bo dobrze się w nim czuje i ma odrobinę świętego spokoju. Quote
Lidan Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gapa śpi w kilku miejscach. Zaznaczyłam, że śpi obok łóżka bo ma jedno posłanie faktycznie przy naszym łóżku i spędza na nim noce. W dzień śpi w kuchni na drugim posłaniu, w pokoju oraz - gdy nas nie ma w domu - na naszym łóżku. Quote
Kori Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 dla mojego psa ma tu odpowiedzi.... u mnie pies śpi na polu - nie na dworze...:eviltong: dwór to miał mój pradziadek - ale przepił :diabloti: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Moje psiaki śpia w łóżku z nami a wyglada to tak : najpierw młodsza i mniejsza sunia kładzie się w nogach potem wpycha się między nas i tu druga sunia wyrośnięty owczarek colli ponad 30kg:evil_lol: gramoli się w nogi i za chwilę już oby dwie zaczynają się rozpychac na poduszkach:lol: Śmiesznie to wygląda gdy mój narzeczony jest wciśnięty w ściane albo wręcz zostaje brutalny sposób zepchnięty. A pozatym to tak jak w pierwszych postach ktoś napisał to moie djablice też głośno chrapią ale jak zaczną puszczać bąki to sami uciekamy :lol: Quote
kesslee Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 w łóżku :oops: ale to dość mały kundelek, więc poki co dla nas jest tam wystarczająco dużo miejsca :lol: Quote
AnnaSun Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nana miała posłanie koło kanapy ale szybko przeniosła się na kanapę i jest niepocieszona jak mamy gości i trzeba ich gdzieś położyć. Patrzy wtedy z wyrzutem jakby chciała powiedzieć: A ja to niby na podłodze mam spać?! Quote
alive Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Moje dziewczyny całą noc śpią na swoich posłankach, które leżą bezpośrednio przy naszym łóżku a rano tzn. ok godziny 6 włażą do nas do wyra i śpią pod kołderką do około 9:30 :) Quote
Karolina Maxi i Sara Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 U mnie Maxi i Sara pod koldra na lozku a Pirat na poslaniu pod lozkiem(bo go Sarka nie wpuszcza) a babcia Gaja ze wzgledu na wiek na poslaniu bo na lozko nie wskoczy ale za mlodu spala tez na wyrku. Quote
violka49 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jak widać na avatarku w dzień sunie śpią na *gołym* łóżku a w nocy mała czarna wędruje do mojego syna do pkoju i śpi z nim a seterka ze mną pod kołderką ,zajmując pół łóżka ...wieczorem kiedy jestem na kompie to biała śpi mi pod biurkiem nogami ale jak tylko widzi,że schodzę z netu to biegiem byle pierwsza leci do łóżka i zajmuje mi poduszkę i szybko zaczyna chrapać, ze niby tak mocno już śpi :D Quote
elapieczus1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 w nocy pies śpi w swoim legowisku w dzień gdy nas nie ma na tapczanie:);) Quote
basiagk Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dopóki miałam tylko Abrę, spała w legowisku. Gdy zjawił się Pako, psy wylądowały na kanapie i tak już zostało. Do łóżka nie maja wstępu ale na kanapie mają wszystko, poduszki, kocyki... Quote
Natula Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Mój ma legowisko i na nim leży,od małego był uczony ze na łóżko nie można(rodzice) teraz chodze o tej porze spać że rodzice nie widza i im już to tak nie przeszkadza i chciałabym żeby spał ze mną ale on nie chce,no to trudno.Następnego psa bedę uczyć do łóżka(juz za niedługo CzarnyTerier Rosyjski) tylko że będzie mały problem bo wolałabym żeby mały (7 kg) spał na łóżku a duży na ziemi ale cóz bedzie na odwrót,łózko mam duże a na ziemi za bardzo miejsca nie bedzie na "stałe" legowisko dla olbrzyma bo mam mały pokój. Quote
bastis Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 moje psiaki spia na swoich poslankach na lozka nie wchodza bo sa nauczone ze nie wolno czasem spia przy lozku ale wola swoje miejscowki Quote
AnkaG Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A moje cztery sznaucerki miniaturki śpią gdzie chcą - najczęściej na łóżkach. Dlatego w sypialni mamy łóżko na zamówienie 2mx2m. :eviltong: Quote
Dobermania Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Na dworzu śpi na trawie, w domu na swoim posłaniu lub na moim łóżku :loveu: Quote
drzalka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Moja Lenka.. ma swoj ponton. i nanim spi w nocy.. ale niezawsze:cool3: , jak jej pozwole.. wali sie na łóżko, namnie i śpimy...rano czasem sie pyta ( smiesznie piszczy).. czy mozemy razem polezec.. no i lezymy sobie... aż wstaniemy na polko sie wysiusiac :D:D.. w dzień spi, lub lezy na swojej sofie ktora jest raczje przeznaczona dla niej.. na sofie jest jej ulubiony kocyk.. tam gdzie jej kocyk tam Lena jest :D Quote
inez76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 My mamy takie bardzo niskie łóżko, a nasz piesek śpi obok nas - ale na podłodze, obok niego leży jego koszyk (jednak koszyk ma w głębokim poważaniu :p). W zależności od nocy - czasem próbuje wleźć na łóżko parę razy, czasem w ogóle - czasem mu się udaje, czasem go zrzucamy. Quote
Sasni Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mój śpi na swoim posłanku na polku ;) czasami przenosi się do przedpokoju, który mu zawsze zostawiamy otwarty. W domku niestety nie chce spać, chyba mu za gorąco, a poza tym lubi mieć oko na wszystko :D Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nie wiem dokładnie. mój psiak zasypia na moim łóżku, w nocy się przenosi obok łóżka bo mu gorąco, potem znowu do łóżka i nad ranem na podłoge... Quote
Recommended Posts