Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli ktoś jest chętny na SPM osobiście będzie go można odebrać na wystawie w Rzeszowie i Bydgoszczy - na ten moment. Poza tym oczywiście będzie dostępny u Iwony za pośrednictwem poczty.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Calineczka']a po co jest ten katalog? jaki jest jego cel?[/quote]

ja juz swoj mam :loveu::loveu::loveu:

celem wydania tego ketalogu jest reklama, takze sa rozne ciekawe wywiady z hodowcami, opisy sytuacji pudli w roznych krajach i td..;)

Posted

Calineczka Scandinavian to nie katalog, to magazyn dla pudlarzy, a w nim mnóstwo artykułów, zdjęć pięknych pudli, zapowiedzi miotów i reklam hodowli z całego świata.

• 2 months later...
Posted

Jest jeszcze 5 wolnych egzemplarzy Scandinavian Poodle Magazine. Dostępne będą 14.06 na Krajowej Wystwaie Pudli u Iwony Guz.
Cena pozostaje ta sama (35 euro lub 130zł)

Proszę moda o pozostawienie tego postu i nie traktowanie go jako reklamy- to jest informacja gdzie w Polsce można kupić magazyn.

Swój już mam :loveu:

Posted

Wszystko jest po agielsku, trochę wywiadów, ale głównie reklamy hodowli (prezentacje psów, osiągnięć, kontakt do hodowców, adresy stron, itp) jeżeli 'coś' planujesz to warto mieć, będzie bardzo pomocne :)

Myślę, że wysłanie pocztą nie będzie stanowiło problemu (chyba, że nie przestanie strajkować :roll:) mój dotarł pocztą cały i zdrowy :cool3:

Kontakt do Pani Iwony wysyłam na priv.

• 4 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
Posted

Przypominam, że Iwona Guz ma jeszcze kilka egzemplarzy Scandinavian Poodle Magazine, jeśli ktoś byłby chętny to mogłaby go przywieźć do Łodzi lub być może Bytomia.

• 3 months later...
Posted

Wszystkim zainteresowanym przypominam, ze są u mnie dostępne egzemplarze tego cuda z roku 2009 -także z poprzedniego wydania 2005-2006.
Cena 1 egzemplarza to 35 Euro (ostatecznie może być równowartość w PLN).

Mozliwa jest wysyłka lub odbiór na wystawach po wcześniejszym umówieniu się.
Będziemy także na wystawie -PUDLOWEJ - we Wrocławiu, (wydawca SPM - Stephen Wheeler będzie sędziował)

Jednocześnie informuję, że do dnia 1.10.2010 można dać reklamę swoich pudli i hodowli do SPM. wszelkie namiary na stronie SPM :

http://www.scanpoomag.com/