Patia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Mam zapytanie z Allegro : "witam Mieszkamy pod Krakowem. Szukamy pieska do naszego domu. Aktualnie mamy 2 letniego psa Husky który jest bardzo przyjacielski do ludzi i innych psów. Proszę o info co do warunków ewentualnego odbioru Rocky'ego. Czy był odrobaczany lub miał jakiś szczepienia ? pozdrowienia Adam ......" Missieek ,przesyłam Ci na PW adres pana Adama . Quote
jezzmam Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja też mam chętnego na tego slodziaka. Do kogo się zwrócić z pytankiem o malego?? Mialby domek kolo Zakopanego. Quote
polciuaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 W sprawie adopcji nalezy zwrocic sie do Missieek.;) Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jezzmam najlepiej zadzwonić 504 58 88 74 Quote
jezzmam Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wlaśnie jestem po rozmowie z Missieek i ROCKY jest już w NOWYM DOMKU:multi: Missieek wlaśnie wracala do domku. Tak,że życzenia dla malucha szczęśliwego życia w nowym domku a ja szukam dalej. Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 oooo jak cudownie!!!!! :laola: :multi::multi::multi: Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No proszę :multi: jezzmam jest jeszcze inny szczeniorek ( będzie spory ) u nas w Krakowie, podeślę Ci link :p Quote
t_kasiek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ale super ze ma nowy domek !!!!!!!!! a mozemy wiedziec gdzie ???? :) :laola: Quote
missieek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Patia napisał(a):Mam zapytanie z Allegro : "witam Mieszkamy pod Krakowem. Szukamy pieska do naszego domu. Aktualnie mamy 2 letniego psa Husky który jest bardzo przyjacielski do ludzi i innych psów. Proszę o info co do warunków ewentualnego odbioru Rocky'ego. Czy był odrobaczany lub miał jakiś szczepienia ? pozdrowienia Adam ......" Missieek ,przesyłam Ci na PW adres pana Adama . dzis mialam az 5 telefonow i pierwszy to byl strzal w dziesiatke dzwonila zona Pana Adama umowilysmy sie na dzis poznalam milego psiaka Frodka piekny rudy husky :loveu: bardzo przyjacielski Rocky troche go obszczekal na poczatku ale juz sie dogadali wiec bedzie mial towarzystwo to taki domek jaki dla niego chcialam bedzie domowym towarzyszem do dyspozycji ogrod i spacery poza oraz dwoje dzieci do przytulania dziekuje Patia :Rose: dziekuje malawaszka :Rose: a moze daloby sie podmiecic allegro malego np na Lotke? jesli jest to mozliwe to cos moge naskrobac o niej to taki maly kanapowiec jeden z telefonow to dom na wsi dla psiaka owczarkowatego pod Nowym Saczem dokladnie nie wypytywalam ale jesli ktos chce podam numer tel Quote
missieek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 jezzmam napisał(a):Ja też mam chętnego na tego slodziaka. Do kogo się zwrócić z pytankiem o malego?? Mialby domek kolo Zakopanego. a Tobie jezzmam przez tel mowilam o Korze http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=18 Quote
Patia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ogromnie się cieszę ! A Filipek ma obserwatora , mam nadzieję , ze i jemu się poszczęści . Najlepiej podmienić na szczeniaka , masz jakieś jeszcze ? Quote
missieek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 mam miki i sare maja po ok 6 miesiecy ale malawaszka je juz wrzucila Lotka i Psotka maja po ok 9 miesiecy Quote
monita Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Może te 4 osoby też adoptują jakieś psiaki :razz: Quote
missieek Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 monita napisał(a):Może te 4 osoby też adoptują jakieś psiaki :razz: wszyscy beda szukac dalej sami i zapewne adoptuja jakiegos pieska tylko chlopak z nowego sacza mowil ze mozna sie do niego odezwac jak bedzie do adopcji podobny psiak ktos chcialby do niego kontakt? Quote
missieek Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 fotki jak maly byl jeszcze u nas Quote
polciuaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Matko ale on jest sliiiiczny.!:loveu: I jakie ma szekszowne miseczki..tzn..miał.:diabloti: Quote
missieek Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 miseczki nie jego wpadl w strefe kociego jedzenia :) Quote
polciuaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Łooo...to kociaki maja takie szekszowne miseczki.?:diabloti: Quote
mortikia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mój znajomy jest zainteresowany adopcją Rocky'ego :) Podam mu dziś numer tel i będzie dzwonił w sprawie malucha :) Quote
malawaszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a przeczytałaś tytuł wątku?? :cool3: albo zerknęłaś w jakim dziale jest wątek???? :cool3: Quote
buri91 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 chctnie bym go przygarneła tylko gdzie ten przstojniak mieszka? buri91@gmail.com Quote
polciuaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Widzisz buri,piesek juz jest w nowym domku.;] Ale sądze,że napewno na dogomanii znajdziesz jakąs bide,ktora szuka domku.;] Quote
Recommended Posts