Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam łzy w oczach jak to przeczytałam.... Dagusia była tak bliska mojego serca.... już za nią tesknię, mimo, że jej nigdy nie poznałam :( Nie potrafię opisać jak mi smutno w środku :(

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Prędzej czy później Dygusiowa musiała wpaść w objęcia Dygusia. On tam na nią czekał. A i ona pewnie za nim tęskniła. Głowę daję.

Teraz sa tam szczesliwe i razem!!!

Posted

"Ja przelotem z gwiazdki tej.
Być na Ziemi to mi lżej". K.I.G.

Zostawię dwa wolne miejsca przy stole - może wpadną? E tam, jedno wystarczy - przecież one sobie na kolanach siadały.

wesołych świąt

Posted

agata51 napisał(a):
Prędzej czy później Dygusiowa musiała wpaść w objęcia Dygusia. On tam na nią czekał. A i ona pewnie za nim tęskniła. Głowę daję.

Dagusiu...przepraszam....

Posted

__Lara napisał(a):
magda222, czy mogę Cię prosić o zmianę tytułu wątku? Wszak Dagusi już z nami nie ma :(

Tytuł już dawno zmieniłam. Spójrz na 1 stronę. Nie wiem dlaczego się nie zmienił.

Posted

magda222 napisał(a):
Tytuł już dawno zmieniłam. Spójrz na 1 stronę. Nie wiem dlaczego się nie zmienił.

Magda - dlatego że nie Ty byłaś założycielką wątku. Mimo, że go później przejęłaś to tytuł jest wieczny - tak jak było u Tosi i Balbinki. Teraz to tylko mod może zmienić.......

Posted

AlfaLS napisał(a):
Magda - dlatego że nie Ty byłaś założycielką wątku. Mimo, że go później przejęłaś to tytuł jest wieczny - tak jak było u Tosi i Balbinki. Teraz to tylko mod może zmienić.......

Achaaa... Czyli pisać do moda...

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='agata51']I dobrze, Dygusie wciąż z nami.[/QUOTE]
Tytul dla innych mylacy zreszta powinno sie przeniesc watek do TM. Dygusie wreszcie razem pewnie biegaja po zielonych lakach.

Posted

[quote name='coronaaj']Tytul dla innych mylacy zreszta powinno sie przeniesc watek do TM. Dygusie wreszcie razem pewnie biegaja po zielonych lakach.[/QUOTE]

Nie da się zmienić tytułu wątku, bo jego założycielem był kto inny.
Miałam pisać do moda, ale zapomniałam :oops:
Sorry już piszę.