anett Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Kurcze Lara za późno, ogłoszenie ukaże się w piątek i zobaczymy... Quote
__Lara Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 anett napisał(a):Kurcze Lara za późno, ogłoszenie ukaże się w piątek i zobaczymy... No oki ;) to czekamy na efekty :) Quote
Jasza Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Magda222, wysłałam dyszkę dla Dagusi pocztądo Ciebie razem z życzeniami wielkanocnymi! Daj znać jak dojdzie! Dla Dagusi uściski i czekamy jutro na odzew! Quote
agata51 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='anett']Magda nie ma za co, oby ten jeden, jedyny właściwy telefon zadzwonił:lol::lol: Agatko dzięki ale przedsięwzięcie już sfinansowane:lol: Ale się cieszę!!! Za ten jeden, jedyny, właściwy telefon Quote
anett Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Trzymamy:happy1: i czekamy na dobre wiadomości! Quote
agata51 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I co? Cisza u naszej Królowej... Magda, ja już chyba nie zalegam? Quote
__Lara Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 agata51 napisał(a):I co? Cisza u naszej Królowej... Magda, ja już chyba nie zalegam? Właśnie, co tam? I czy doszły jakieś wpłaty? Quote
agata51 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dagusiu, to przez te święta ciotki nie mają dla ciebie czasu. Quote
Jasza Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Zaglądamy z ranka... To nie przez święta, tylko przez zawirowania w pracy... Młyn, że hej..a jestem sama, bo koleżanka na urlopie przedświątecznym... Quote
magda222 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Już jestem.Już podliczam.Już odpisuję. Przepraszam,ale długi czas nie miałam neta. Dopiero dziś mi podłączyli. Quote
zuziaM Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Do mnie jakas idiotka kiedys zadzwonila .... gowniara, ktora sie nudzila ...... Spytalam ja wiec tylko grzecznie, czy jej mamusia wie, ze urodzila coreczke debilke .... Quote
magda222 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='anett'] Ogłoszenie wysłane, dziewczyny trzymajcie kciuki w piątek:happy1:[/QUOTE] Widziałam ogłoszenie :) Bardzo bardzo dziękujemy :) [quote name='Jasza']Magda222, wysłałam dyszkę dla Dagusi pocztądo Ciebie razem z życzeniami wielkanocnymi! Daj znać jak dojdzie![/QUOTE] Jaszo list doszedł :) Bardzo dziękuję :) Sprawiłaś mi wielką niespodziankę tą kartką świąteczną i życzeniami :) [quote name='agata51'] Magda, ja już chyba nie zalegam?[/QUOTE] Agatko nie zalegasz :) Jesteś nawet 30 zł na plusie,bo wpłynęło od Ciebie 80 zł :) Nie wiem jak traktować w rozliczeniach tą kwotę? To bonus dla Dagusi czy nadpłata? [quote name='anett']Magda były jakieś telefony?:roll:[/QUOTE] Z ogłoszenia w gazecie nie było żadnego odzewu. Dzwoniła jedna pani,która wypatrzyła Dagusię na allegro. Ale jak powiedziałam,że czeka ich wizyta przedadopcyjna to pożegnała się mówiąc,że się zastanowi. I już się nie odezwała. Quote
magda222 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='zuziaM']Do mnie jakas idiotka kiedys zadzwonila .... gowniara, ktora sie nudzila ...... Spytalam ja wiec tylko grzecznie, czy jej mamusia wie, ze urodzila coreczke debilke ....[/QUOTE] Zastanawiam się co ta dziewczyna wygadywała skoro doprowadziła taką ostoję spokoju jak Ty do takiego stanu?! ;) Quote
magda222 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ostatnie saldo wynosiło: - 158,90 zł Wpłaty: + 80 zł agata51 (VIII m-c + 30 zł nadpłaty) + 10 zł anett (VIII m-c) + 10 zł ala (IX m-c) + 20 zł Certusowa (X m-c) + 10 zł Jasza (VIII m-c) Dziękujemy :loveu: Aktualne saldo: - 28,90 zł Quote
zuziaM Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wygadywala jedynie to, co mogla wygadywac debilka ......... Pierwsze pytanie tylko normalnie wypowiedziala, a potem kazde zdanie po mnie jak echo powtarzala ... no czy nie kretynka ?????? Quote
coronaaj Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='__Lara']Właśnie, co tam? I czy doszły jakieś wpłaty?[/QUOTE] Czy ja nie zalegam....??? Wczoraj wrocilismy do domu do Phoenix..podroz OK ja troche chora ...zoladek..zapraszam na zdjecia z lotniska Pakus dzielnie przetrwal podroz...cioteczki caluski z cieplego Phoenix.. Quote
magda222 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='coronaaj']Czy ja nie zalegam....??? Wczoraj wrocilismy do domu do Phoenix..podroz OK ja troche chora ...zoladek..zapraszam na zdjecia z lotniska Pakus dzielnie przetrwal podroz...cioteczki caluski z cieplego Phoenix..[/QUOTE] Coronaaj zalegasz z jedną wpłatą (40 zł). Quote
agata51 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 To moja wpłata za VIII m-c. Nie chcę widzieć żadnego minusa w saldzie. Skoro są durne telefony, to może i ten jeden jedyny się odezwie. Quote
Jasza Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Durne telefony to chyba każdy czasami musi znosić...Czasami sie tylko dziwię,jacy ludzie potrafią być głupi i podli... Ale, racja - my czekamy na ten najważniejszy - jedyny.. I Dagusia też czeka! Chociaż u Ciebie ZuziuM, jest jej jak w raju - wiadomo! Quote
magda222 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dostałam maila od Anety355. Ureguluje zaległość w przyszły czwartek :) Quote
Recommended Posts