__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 magda222 napisał(a):Ale niespodzianka :loveu: Dziękuję :loveu: Śliczna jest :loveu: Jak sobie siedzi w słoneczku przed budką :loveu: No nie :D :D :D i ta wyciągnięta łapka, ten wzrok...."ach, jak mi dobrze" :D "poobserwuję sobie" :D Quote
agata51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A to damulka z naszej Dagusi! Śliczności! Za luty wysłałam dopiero dzisiaj. Przepraszam. Olimpiada skończona, medale rozdane ja "wydobrzana" -wracam na wątek. Do Mundialu Dagusia domek ma znaleźć! Lara, pewnie allegro trzeba odnowić. Magda, wyślesz Larze kaskę? Dorzucę do następnej wpłaty. Quote
magda222 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 agata51 napisał(a): Lara, pewnie allegro trzeba odnowić. Magda, wyślesz Larze kaskę? Dorzucę do następnej wpłaty. No pewnie :) _Lara,ile przelać? Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='magda222']No pewnie :) _Lara,ile przelać? Odnawiam mega wyróżnioną, za....20,60zł ;) Tu jest: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=944245028 Quote
Jasza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Grubaska!!!! Cudna starowinka! Jak babcia ktora siedzi na przyzbie.. Cokolwiek to jest ta przyzba.... Quote
Jasza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Grubaska!!!! Cudna starowinka! Jak babcia która siedzi na przyzbie.. Cokolwiek to jest ta przyzba.... Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jasza napisał(a):Grubaska!!!! Cudna starowinka! Jak babcia która siedzi na przyzbie.. Cokolwiek to jest ta przyzba.... Jak dla mnie to nie wygląda na babcię :D raczej na słodką psinkę :D Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jasza napisał(a):Słodką babciową psinkę.... Nieeee, nie babciową ;) :D dla mnie to królewna, młoda duchem :D Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bjutka należy już do przekonanych :evil_lol::loveu::loveu: o królewskości Dagusi :p:loveu: Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Miałam jednego maila w sprawie Dagusi :D "Gdybym miala mieszkanie... :( Piekny pies i do tego moj imiennik. tez jestem Dagmara:(" To dobrze wróży :D nasza Dagusia podoba się nie tylko NAM :D Quote
agata51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bo to jest Królowa Daga! Kurczę, gdzie ona się nauczyła tego królewskiego dostojeństwa?! Przecież nie w schronie. Zresztą tego nie da się nauczyć - to się ma we krwi. Królewskiej! Błękitnej! Lara, dziękuję za allegro. Zrobisz ogłoszenia? Jak nie możesz, powiedz. Po prostu. Byłam przed chwilą u Kamyka. Dało mi do myślenia. Quote
magda222 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Na konto naszej królewny wpłynęło: + 20 zł od Certusowej + 30 zł od zdwrdwd (luty i marzec) Dziękujemy :) Przelewam na konto _Lary 20,60 zł za allegro. Wiadomość z ostatniej chwili: wpłynęło 50 zł od Agaty51 i 5 zł od Bambino. Dziękujemy :) Aktualne saldo: + 71,10 zł Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 agata51 napisał(a):Bo to jest Królowa Daga! Kurczę, gdzie ona się nauczyła tego królewskiego dostojeństwa?! Przecież nie w schronie. Zresztą tego nie da się nauczyć - to się ma we krwi. Królewskiej! Błękitnej! Lara, dziękuję za allegro. Zrobisz ogłoszenia? Jak nie możesz, powiedz. Po prostu. Byłam przed chwilą u Kamyka. Dało mi do myślenia. Trzeba jej odnowić niektóre, bo były robione miesiąc temu. Słuchajcie, a jakieś papierowe ogłoszenia? myślę, że Dagusia byłaby dobrym psem dla starszych ludzi, a jak wiadomo większość z nich nie zagląda do internetu. Co proponujecie? Jakie gazety? Quote
agata51 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Najlepiej jakby z cafeanimal trafiła do Metra. Ale na to nie mamy wpływu. A prasowe ogłoszenia są drogie. Dagusia nie jest aż tak bogata. Quote
__Lara Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 agata51 napisał(a):Najlepiej jakby z cafeanimal trafiła do Metra. Ale na to nie mamy wpływu. A prasowe ogłoszenia są drogie. Dagusia nie jest aż tak bogata. Nie? wydawało mi się, choć na jedno by nas było stać ;) Quote
agata51 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wiesz lepiej :lol: Można spróbować. Ale czy starsze osoby prenumerują takie pisma jak MP? Gdzieś mi się dzisiaj obiło o oczy, że polubek robi papierowe ogłoszenia. Na pewno jest bardziej zorientowana niż ja. Lareńko, dorzuć do 1 postu strony z nowymi zdjęciami Dagusi - 161 i 165. I bannerek nie działa. Jest jakiś inny? Wstawiłabym do podpisu. A może nowy trzeba zrobić? Quote
__Lara Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dlatego właśnie napisałam żeby się zastanowić :) np. jaka to by mogła być gazeta. ZuziuM, jakie są u Was lokalne gazety z możliwością zamieszczenia takiego ogłoszenia? agata51, dorzucę ;) Quote
AlfaLS Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Na którymś z "moich" wątków, / chyba Dylanka lub Antoś/ ktoś pisał o ogłoszeniu w Dzienniku Zachodnim za 89 zł. Podobno było dużo telefonów i psiak znalazł dom. Może to dla Dydusi? Quote
AlfaLS Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wklejam to co znalazłam na wątku Dylanki: 28-02-2010 23:03 #539 Syla Można dać ogłoszenie płatne w Dzienniku Zachodnim.Kosztuje 89 zł.Jest zdjęcie i tekst.Rozmawiałam z osobą, która je dała, ja tylko zapłaciłam.Potem dowiadywałam się i jest sporo telefonów w sprawie piesków, nawet jak w opisie zaznaczone, że piesek niemłody i po przejściach.Kilka piesków tak już znalazło też domki.Przepraszam, że się wtrącam, to tylko taka moja sugestia.Antoś wygląda na malutkiego pieska i załóżcie mu wątek.Warto spróbować. i dalej: 01-03-2010 18:30 #569 Syla Jeszcze raz ja.Wczoraj napisała mmlasowice na wątku Kastora.Zaznaczam, że ogłoszenie ukazało się w piątek,26 lutego a już od wczoraj Kastorek ma dom.Przedrukowuję. "OGŁOSZENIE W DZ. ZACHODNIM POMOGŁO! Od dzisiaj Kastor ma nowy dom. Mam nadzieję ,że bezzwrotnie. Wraz z nim spędzilismy w nowym domku kilka godzin .Nowa rodzina przyjęła wszystkie informacje o jego przeszłości i ciężkim stanie zdrowia. Nie było oburzenia , gdy pogonił Ich sterylizowaną suczkę / byłą mieszkankę schroniska "Fauna" w Rudzie Sl./ Przklazałam leki - "Vetmedin", "Furosemid","Omega3", Dermatabs. Wytłumacyłam dlaczego nie był szczepiony / antybiotyki/- Państwo za 2 tygodnie spróbują pierwszego podejścia do lecz. weterynaryjnej. Poniesione koszty mam w zadłużeniu do spłacenia.Skanerem wyślę Justynie 85 na maila. Jestem padnięta. Ludzie dzwonią z całej Polski.. Jeżeli nie pojedziemy sami do Nich - może pies utracić szanse adopcji. Nauczyłam się nie umawiać na terminy późniejsze. " Może to się Dygusiowej przyda? Quote
__Lara Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ojej, dziękujemy za tą informację! Ja myślę, że koniecznie trzeba z tego skorzystać! Co myślicie?? Quote
__Lara Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ojej, dziękujemy za tą informację! Ja myślę, że koniecznie trzeba z tego skorzystać! Co myślicie?? Quote
Recommended Posts