Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNIE SZUKAMY TRANSPORTOW NA TRASACH :

WARSZAWA - do mnie ( Chojrak + Gibon )
G.SLASK - do mnie ( Rumek )
WROCLAW - do mnie ( na 17.01 godz. ok. 20-ta z Wroclawia ) - ( Rumek + Finni )

Zapewnie u siebie nocleg w razie potrzeby, bo bedzie juz pozno na powrot.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,

Posted

Oj, wczoraj sie nasmialam z tego diabelka.
Znow mi fikala koziolki i latala, jak oszalala, kiedy przynioslam jedzonko. Smiesznota straszna !!!!!
A przy sniadanku za to zdybalam ja jak wychodzila z budki.
Wyszla wiec powoooooliiiii..... przeciagneeeeeela.... sie dluuuuugooooo...... a potem ja zaczelam glaskac.
Ale sie wykrecala, boczki nastawiala, lepek, za nochal wytargalam i nakoniec wyklepalam pupine !
A potem pozwolilam jesc sniadanie.
Sadystka ze mnie prawdziwa ! Biedna Dagmarka !

Posted

No mam nadzieje, ze nie narzeka ..... cudna dziewczynka i naprawde kochaniutka.

O taka ...........

A tak uciekam cioteczce zuzi .... bo mi znow chce nochal tarmosic .....

.

Posted

agato51, te super wyróżnione to tak jak Ci pisałam, 20,50zł/20,60zł. Te tańsze 12,50zł/12,60zł. Myślę, że innego nie opłaca się robić. No i z innymi ogłoszeniami trzeba wreszcie ruszyć.

Posted

kaja555 napisał(a):
odwiedzam Dagunię, ślicznie wygląda na śniegu...

Tez odwiedzam Dagunie , sliczna panna....do kiedy mam zaplacone te 40zl miesiecznie....jestem zajeta z tymi bidulami, same akcje...nie mam specjalnie czasu zeby sledzic....

Posted

[quote name='__Lara']agato51, te super wyróżnione to tak jak Ci pisałam, 20,50zł/20,60zł. Te tańsze 12,50zł/12,60zł. Myślę, że innego nie opłaca się robić. No i z innymi ogłoszeniami trzeba wreszcie ruszyć.

_Laro,a jakie to jest allegro za 20 zł? Wyróżnione,podświetlone i pogrubione?

Posted

Przepraszam za offa.
Zapraszam na bazarek dla ... psa,który nigdy nie wychodził z budy.
Został wyciągnięty z zamojskiego schroniska i umieszczony w hotelu u Jamora.
Pomimo,że to piękny,wspaniały pies o idealnym charakterze to zasiedział się trochę...
Brakuje funduszy na jego hotelowanie.

http://www.dogomania.pl/threads/177905-Na-Atosa-psa-ktA-ry-nigdy-nie-wychodziA-z-budy-Do-24-01-do-00-00

Na bazarku znajdziecie kalendarze,biżuterię,torebki,dziecięce buty itd.

Posted

Lara, kaska na allegro poszła dopiero 19.01. Sorry, większość przelewów robi mój nieoceniony TŻ - może tylko w pracy, nie zawsze ma czas.

Dagusiu, moja wnusia Dagny (dla jej rodziców może być Dagny, dla mnie będzie Dagusią i już!) najpierw pokochała Betkę (bo najmniejsza) - pierwszą kizię-mizię jej zrobiła. Potem Mixer chlasnął ją ozorem (on wszystkich chlasta) i to jej się tak spodobało, że pokazała mu, gdzie ma nos. Holka czasem warknie, ale do końca nie wiadomo na kogo albo na co - raczej na wszelki wypadek (Holka jest starą panną i warczy wlaściwie na wszystko, co jej się nie podoba, a nie podoba jej się wszystko - za karę dostała ksywę Panna Histeria). Ale tym Dagusia już się nie przejęła. Na codzień Dagny ma Berkę - taką olbrzymią sznaucerkę, że aż się dziwię, że się jej nie boi. Na rodzinne obiadki Berki nie zapraszam - za mały metraż. Poza tym 3 suki na jednego Mixera? Nie mogę mu tego robić. A swoją drogą, moje psy zaczynają się zupełnie inaczej zachowywać, kiedy w domu pojawia się dziecko. Są zazdrosne o zainteresowanie i pieszczoty, ale raczej usuwają się w cień. Betka, rzecz jasna, przechwytuje wszelkie zabawy z piłką (to w końcu to JA gram z nią w nogę!), Mixer psuje wszelkie zabawy, bo chciałby, a nie potrafi - dopiero niedawno dowiedział się, do czego służy piłka, dziamak, żwaczyk. Gapa z niego niemiłosierna, ale ostatnio zaczyna kumać. Nie ma wyjścia - Betka to prawdziwe wyzwanie!

Ło matko, ale się rozpisałam!