__Lara Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 UUuaaa, dobrze jej się tam trawi :evil_lol: Właśnie Zuziu, częściej biegajcie razem :eviltong::p Quote
aneta355 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Daguś ślicznie wyglądasz, trafiłaś do raju :lol: Quote
scorpio133 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 witamy pozna pora nasza panienke. Teraz to wie ze zyje!. Quote
magda222 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 __Lara napisał(a):Właśnie Zuziu, częściej biegajcie razem :eviltong::p Dagula to niech lepiej pogoni z Balbinką :loveu: Bo nasza zuziaM to nam całkiem zniknie od tego biegania ;) Quote
zuziaM Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Noooo.... schudlam troszeczke :lol:..... Przed kazda zima normalnie mi przybywa, ale mam wiecej ruchu to i sadelko nie ma czasu sie przyczepiac :lol:. A co bedzie, jak ok. polowy grudnia nowi pensjonariusze zaczna zjezdzac :roll:..... bede musiala sie bardzo starac, zeby nie zniknac :lol:.... Uwielbiam pączki i to jest pocieszajace, bo maja sporo kalorii :lol:. Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 zuziaM napisał(a):Noooo.... schudlam troszeczke :lol:..... Przed kazda zima normalnie mi przybywa, ale mam wiecej ruchu to i sadelko nie ma czasu sie przyczepiac :lol:. A co bedzie, jak ok. polowy grudnia nowi pensjonariusze zaczna zjezdzac :roll:..... bede musiala sie bardzo starac, zeby nie zniknac :lol:.... Uwielbiam pączki i to jest pocieszajace, bo maja sporo kalorii :lol:. Kurcze, to Zuziu w zestawie z każdym psiakiem powinnaś dostawać paczkę pączków :lol::lol::lol: Quote
magda222 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Na konto Dagusi wpłynęło: aneta355 10 zł ala 10 zł Bardzo dziękujemy :loveu: A co z psiulką?Bo widzę,że zalega z wpłatami.Deklarowała 5 czy 10 zł? _Laro,wysłałaś do niej PW z przypomnieniem o wpłatach? Quote
Jasza Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A czy ja zalegam?:oops: Pogubiłam się trochę.......... Quote
magda222 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jasza napisał(a):A czy ja zalegam?:oops: Pogubiłam się trochę.......... Wpłaciłaś 3 raty.Teraz wpływa 4 rata.Więc jesteś do tyłu o jedną wpłatę. Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='magda222']Na konto Dagusi wpłynęło: aneta355 10 zł ala 10 zł Bardzo dziękujemy :loveu: A co z psiulką?Bo widzę,że zalega z wpłatami.Deklarowała 5 czy 10 zł? _Laro,wysłałaś do niej PW z przypomnieniem o wpłatach? magdo222, nie pisałam do niej bo starczało pieniążków. Może się wycofała? ona nie zadeklarowała dokładnej sumy, a w pierwszej wpłacie wpłaciła 20zł. Może jednorazowo wpłaciła? Quote
Jasza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 magda222 napisał(a):Wpłaciłaś 3 raty.Teraz wpływa 4 rata.Więc jesteś do tyłu o jedną wpłatę. Ups.w piątek wpłacę...przepraszam Dagusiu! Quote
Piromanka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dygusiowa, a jaki Ty byś domek chciała? Masz ogłoszonka jakieś? Quote
__Lara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Piromanka napisał(a):Dygusiowa, a jaki Ty byś domek chciała? Masz ogłoszonka jakieś? Jeszcze nie "jedziemy" z ogłoszeniami - czekamy na znak od ZuziM kiedy Dagusia będzie już gotowa do adopcji ;) ale dzięki Piromanko :loveu: Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cywilizuj się, Daguniu! Domki czekają! Quote
zuziaM Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 __Lara napisał(a):Jeszcze nie "jedziemy" z ogłoszeniami - czekamy na znak od ZuziM kiedy Dagusia będzie już gotowa do adopcji ;) ale dzięki Piromanko :loveu: Ja juz kilka postow wczesniej pisalam, czego Dagusi potrzeba.... jakiego domu, jakiego opiekuna, jakich warunkow..... Mysle, ze jesli by czekac na calkowite ucywilizowanie dziewczynki u mnie, to by moglo jeszcze sporo czasu potrwac..... ona tak szybko sie nie da oswoic az tak, zeby stac sie slodkim pieszczochem... jesli w ogole to sie uda. Ale jesli by sie juz taka osoba znalazla, to Dagusia podstawy obcowania z czlowiekiem ma juz opanowane...... A to juz pierwszy krok , zeby mozna sprobowac miejsce zmienic. Tylko trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie sie to wiazalo znow z zaczynaniem przystosowywania od nowa. Jedynie pewna jestem, ze moze to trwac juz znacznie krocej niz u mnie. Bo Dagusia nie znala zupelnie czlowieka.... teraz juz wie " jak to smakuje " i jesli tylko nowy opiekun spelni warunki, ktore juz wczesniej opisywalam, to moze to szybciej nastapic. Dzisiaj rano Dagusia juz dala sie ucalowac w nochal :lol: ! Ale byla bardzo zdziwiona :evil_lol: ! A zrobilam to szybko i z nienacka, wiec zaskoczenie zupelne ..... A wczoraj, kiedy zanioslam obiadek, to Dagunia nie dosc, ze jak zwykle skakala i pirueciki krecila, to ..... skoczyla na mnie przednimi lapkami szybciutko i natychmiast odskoczyla ! To juz naprawde wielki postep :lol:. Kiedy jestem u niej, to ogonek wywiniety do gory..... kiedy ja glaszcze, ogonek wsuwa sie pod pupke, ale nadal koncoweczka w gore zawinieta zostaje.... nie zwija sie juz caly pod pupine..... A ostatnio zauwazylam nawet, ze mimo, ze ogonek pod pupa, to ..... rusza sie delikatnie ! a to chyba oznaka radosci :lol:. Quote
scorpio133 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zuziu M dziekujemy Ci za takie relacje. Tak - to trzeba przyznac ze u Ciebie nasza panna wychodzi jak to sie mowi na prosta. Uwielbiam jak o niej piszesz. Zyczymy miłego dnia dla Was Wszystkich Quote
kaja555 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ja też jestem do tyłu? bo coś się pogubiłam ostatnio w moich wpłatach Quote
Jasza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Uściski dla Grubci!:loveu: Dzisiaj wplacam pieniążki dla Dagusi! Quote
Piromanka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wyraz twarzy jej się nigdy nie zmienia :evil_lol: Quote
scorpio133 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jaka ona kochana. A zdjecia cudne:loveu: Quote
agata51 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Daguniu, popatrz, Dyguś wierzy, że tobie się uda. Czyżby przekaz zza TM? Beznadziejnie długo nie działo się nic. Aż któregoś dnia pojawiła się na wątku kaja555, a potem _Lara i Gonia66, i mnóstwo innych cioteczek. Daj Boże wszystkim psiakom w potrzebie takich fanek/fanów. Bez nich, Daguniu, wciąż za kratkami byś siedziała. Może na swój sposób szczęśliwa, ale takich doznań jak zapach trawy, pełna miska, czułość ręki człowieka na pewno byś nie poznała. Dziękuję, cioteczki. Tak mnie naszło. Latam po ludziach w poszukiwaniu grosza i modlę się, żeby choć pół grosza wybłagać. Przycupnęłam na chwilę u Zuzi, żeby skrzydła rozprostować - to taki Przstanek Alaska. Quote
Recommended Posts