zuziaM Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kochana Dagunia jest strasznie pocieszna :lol:. No zaskakuje mnie coraz bardziej :roll:. Wczoraj rano po prostu szalala, kiedy szlam do niej z jedznkiem.... a czekala na mnie juz pod sama furteczka....:lol:. Potem zaczela sie wykrecac w podskokach tak zabawnie, ze sie w glos z niej chichralam :lol:.... Jest urocza :loveu: ! Ale dzisiaj podpadne panience kochanej ...... Bo wlasnie dzisiaj przyjezdza do nas pani doktor ze szczepionka p.wsciekliznie dla Daguni i Balbinki. Termin uplynal 1 pazdziernika, wiec trzeba to juz uaktualnic koniecznie. Nie mam jeszcze pojecia, jak to mam technicznie zrobic...... Mimo, ze glaskac sie pozwala, a nawet tarmosic za pysiulek i klepac po boczkach i pupce..... to zlapac sie i poddac obcej pani doktor .....:shake: oj, bedzie to nie lada wyczyn .... jesli nam sie powiedzie :shake:..... Quote
scorpio133 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Lara ja dzisiaj wplaciłam pieniazki za listopad .Napisałas ze dasz znac jak bedzie zbierała magda222, ale jak na razie nie ma zadnej informacji wiec wysłałam tak jak zawsze. A swoja droga jestem ogromnie ciekawa jak nasza Dagusia czuje sie po szczepieniu. Mysle ze nie pogniewała sie na zuzieM. Głaski dla Ciebie Dagusiu Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 scorpio133 napisał(a):Lara ja dzisiaj wplaciłam pieniazki za listopad .Napisałas ze dasz znac jak bedzie zbierała magda222, ale jak na razie nie ma zadnej informacji wiec wysłałam tak jak zawsze. A swoja droga jestem ogromnie ciekawa jak nasza Dagusia czuje sie po szczepieniu. Mysle ze nie pogniewała sie na zuzieM. Głaski dla Ciebie Dagusiu Tak, narazie jeszcze na moje :) Ja też jestem ciekawa szczepienia tej przebojowej i otwierającej się istotki :) :loveu: Quote
magda222 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dygusiowa już bezpieczna... A tu biedne kocie i psie sierotki w potrzebie :-( Kto może pomóc? http://allegro.pl/show_item.php?item=798277312 Bardzo prosimy o zakup chociaż jednej cegiełki albo zareklamowanie allegro wśród swoich znajomych o wielkich sercach. Link do wątku na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148575 I na miau: Miau.PL • Zobacz temat - Tychy 37 kotów i 6 psów, czeka na pomoc. Quote
zuziaM Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Juz po bolu :lol: . Pani doktor byla poznym wieczorem, bo ok. 20-tej i bylo juz calkowicie ciemno, ale dalysmy rade :lol:. Ciezko bylo Dagunie schwytac, ale powolutku to jakos zrobilam. Byla spokojna, nie trzesla sie ze strachu, jak to bylo na samym poczatku jej pobytu u mnie..... nie szalala i sie nie wyrywala..... stala spokojnie, nie warczala i nie okazala w ogole najmniejszego cienia agresji ..... kochana dziewczynka jedynie .... kupke zrobila , kiedy tak ja trzymalam w objeciach, a pani doktor w udko szczepioneczke dawala :shake:.... To ze strachu..... ale paniki nie bylo zupelnie :lol:..... i to chyba naprawde dobry znak. A dzisiaj , a nawet juz wczoraj po wyjezdzie pani doktor, byla jak dawniej.... normalna kochana, dajaca sie poglaskac Dagunia :lol:. Koszt szczepienia - 30,- zl. Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zuziaM napisał(a):Juz po bolu :lol: . Pani doktor byla poznym wieczorem, bo ok. 20-tej i bylo juz calkowicie ciemno, ale dalysmy rade :lol:. Ciezko bylo Dagunie schwytac, ale powolutku to jakos zrobilam. Byla spokojna, nie trzesla sie ze strachu, jak to bylo na samym poczatku jej pobytu u mnie..... nie szalala i sie nie wyrywala..... stala spokojnie, nie warczala i nie okazala w ogole najmniejszego cienia agresji ..... kochana dziewczynka jedynie .... kupke zrobila , kiedy tak ja trzymalam w objeciach, a pani doktor w udko szczepioneczke dawala :shake:.... To ze strachu..... ale paniki nie bylo zupelnie :lol:..... i to chyba naprawde dobry znak. A dzisiaj , a nawet juz wczoraj po wyjezdzie pani doktor, byla jak dawniej.... normalna kochana, dajaca sie poglaskac Dagunia :lol:. Koszt szczepienia - 30,- zl. Doliczymy to do zapłaty za hotel ;) zaraz zapłacę za ostatni miesiąc, który minął 23.10, i resztę pieniążków przelewam na konto magdy222 - od tej pory ona będzie zbierać kasę na Dygusiową! Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cioteczki, trzeba na nowo podlinkować banerki. Która jest taka zdolna? ;) Daguniu, śpij sobie, maleńka. Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Jasza']Poproszę o numer konta na PW.....[/QUOTE] Jaszo, wszystkim wyślę nr konta magdy222. Tylko narazie czekam na ten nr od niej ;) Quote
magda222 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='__Lara']Jaszo, wszystkim wyślę nr konta magdy222. Tylko narazie czekam na ten nr od niej ;)[/QUOTE] PW z namiarami na mnie wysłane. Quote
aneta355 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Panią Dygusiową bardzo przepraszam, ale dopiero 02 listopada ureguluję za październik (przeklęty ten miesiąc) :oops: Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='aneta355']Panią Dygusiową bardzo przepraszam, ale dopiero 02 listopada ureguluję za październik (przeklęty ten miesiąc) :oops:[/QUOTE] Przynajmniej się pokazałaś na wątku ;) Quote
zuziaM Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Sa juz pieniazki na jedzonko do 22.11.09 i za szczepienie p.wsciekliznie. Pozdrawiamy. Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='zuziaM']Sa juz pieniazki na jedzonko do 22.11.09 i za szczepienie p.wsciekliznie. Pozdrawiamy.[/QUOTE] To dobrze, że dotarło :lol::lol::lol: Quote
scorpio133 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Laurko napisz czy moje pieniazki , ktore wysłałam w pazdzierniku za miesiac listopad jeszcze na Twoje konto juz dotarły. Numer nowego konta dostałam. Głaski dla Dagusi. Quote
magda222 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Od listopada będę zajmowała się finansami naszej królewny :) _Lara przelała na moje konto 234,30 zł. Quote
agata51 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='magda222']Od listopada będę zajmowała się finansami naszej królewny :)[/QUOTE] Cała przyjemność po naszej stronie :lol: Quote
Piromanka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Choć rzadko piszę na wątku Daguni, to regularnie go czytam. Zastanawiam się ciągle, że Dagusia kiedykolwiek będzie się nadawała do adopcji.... Quote
agata51 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Oczywiście, że będzie! Jeszcze chwila i do domku będzie mogła zmykać Quote
Recommended Posts