Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Dagunia jest strasznie pocieszna :lol:.
No zaskakuje mnie coraz bardziej :roll:. Wczoraj rano po prostu szalala, kiedy szlam do niej z jedznkiem.... a czekala na mnie juz pod sama furteczka....:lol:.
Potem zaczela sie wykrecac w podskokach tak zabawnie, ze sie w glos z niej chichralam :lol:.... Jest urocza :loveu: !

Ale dzisiaj podpadne panience kochanej ...... Bo wlasnie dzisiaj przyjezdza do nas pani doktor ze szczepionka p.wsciekliznie dla Daguni i Balbinki.
Termin uplynal 1 pazdziernika, wiec trzeba to juz uaktualnic koniecznie.
Nie mam jeszcze pojecia, jak to mam technicznie zrobic...... Mimo, ze glaskac sie pozwala, a nawet tarmosic za pysiulek i klepac po boczkach i pupce..... to zlapac sie i poddac obcej pani doktor .....:shake: oj, bedzie to nie lada wyczyn .... jesli nam sie powiedzie :shake:.....

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara ja dzisiaj wplaciłam pieniazki za listopad .Napisałas ze dasz znac jak bedzie zbierała magda222, ale jak na razie nie ma zadnej informacji wiec wysłałam tak jak zawsze. A swoja droga jestem ogromnie ciekawa jak nasza Dagusia czuje sie po szczepieniu. Mysle ze nie pogniewała sie na zuzieM. Głaski dla Ciebie Dagusiu

Posted

scorpio133 napisał(a):
Lara ja dzisiaj wplaciłam pieniazki za listopad .Napisałas ze dasz znac jak bedzie zbierała magda222, ale jak na razie nie ma zadnej informacji wiec wysłałam tak jak zawsze. A swoja droga jestem ogromnie ciekawa jak nasza Dagusia czuje sie po szczepieniu. Mysle ze nie pogniewała sie na zuzieM. Głaski dla Ciebie Dagusiu

Tak, narazie jeszcze na moje :)

Ja też jestem ciekawa szczepienia tej przebojowej i otwierającej się istotki :) :loveu:

Posted

Dygusiowa już bezpieczna...
A tu biedne kocie i psie sierotki w potrzebie :-(
Kto może pomóc?

http://allegro.pl/show_item.php?item=798277312

Bardzo prosimy o zakup chociaż jednej cegiełki albo zareklamowanie allegro wśród swoich znajomych o wielkich sercach.

Link do wątku na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148575

I na miau:
Miau.PL • Zobacz temat - Tychy 37 kotów i 6 psów, czeka na pomoc.

Posted

Juz po bolu :lol: .
Pani doktor byla poznym wieczorem, bo ok. 20-tej i bylo juz calkowicie ciemno, ale dalysmy rade :lol:.
Ciezko bylo Dagunie schwytac, ale powolutku to jakos zrobilam.
Byla spokojna, nie trzesla sie ze strachu, jak to bylo na samym poczatku jej pobytu u mnie..... nie szalala i sie nie wyrywala..... stala spokojnie, nie warczala i nie okazala w ogole najmniejszego cienia agresji ..... kochana dziewczynka jedynie .... kupke zrobila , kiedy tak ja trzymalam w objeciach, a pani doktor w udko szczepioneczke dawala :shake:....
To ze strachu..... ale paniki nie bylo zupelnie :lol:..... i to chyba naprawde dobry znak.
A dzisiaj , a nawet juz wczoraj po wyjezdzie pani doktor, byla jak dawniej.... normalna kochana, dajaca sie poglaskac Dagunia :lol:.

Koszt szczepienia - 30,- zl.

Posted

zuziaM napisał(a):
Juz po bolu :lol: .
Pani doktor byla poznym wieczorem, bo ok. 20-tej i bylo juz calkowicie ciemno, ale dalysmy rade :lol:.
Ciezko bylo Dagunie schwytac, ale powolutku to jakos zrobilam.
Byla spokojna, nie trzesla sie ze strachu, jak to bylo na samym poczatku jej pobytu u mnie..... nie szalala i sie nie wyrywala..... stala spokojnie, nie warczala i nie okazala w ogole najmniejszego cienia agresji ..... kochana dziewczynka jedynie .... kupke zrobila , kiedy tak ja trzymalam w objeciach, a pani doktor w udko szczepioneczke dawala :shake:....
To ze strachu..... ale paniki nie bylo zupelnie :lol:..... i to chyba naprawde dobry znak.
A dzisiaj , a nawet juz wczoraj po wyjezdzie pani doktor, byla jak dawniej.... normalna kochana, dajaca sie poglaskac Dagunia :lol:.

Koszt szczepienia - 30,- zl.

Doliczymy to do zapłaty za hotel ;) zaraz zapłacę za ostatni miesiąc, który minął 23.10, i resztę pieniążków przelewam na konto magdy222 - od tej pory ona będzie zbierać kasę na Dygusiową!

Posted

[quote name='aneta355']Panią Dygusiową bardzo przepraszam, ale dopiero 02 listopada ureguluję za październik (przeklęty ten miesiąc) :oops:[/QUOTE]

Przynajmniej się pokazałaś na wątku ;)