Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas tez bialo ....... Sniegu na szczescie nie ma, ale mroz poranny skul wszystko na bialo .....
Moje biedne rozyczki ..... Mam nadzieje, ze wytrzymaja te minus 3 stopnie :-(...... Bo psiakom cieplutko. Zawsze kiedy wchodze do Daguni , to sprawdzam czy ma porzadek w budce i wtedy czuje to ciepelko z niej wychodzace :lol:.
A Dagunia jest slodziutka :lol:..... czeka rano na mnie zawsze juz przy furteczce :lol:. A kiedy wchodze, to pryska od razu na pieniek i czeka ..... Najpierw oczywiscie glaskanko .... wykreca sie wtedy zabawnie na boczki .... a kiedy brzusio wyglaskuje, to robi koci grzbiecik i probuje sie czasem drapac nozka .... tak zabawnie przytupuje wtedy .... Widac ma na brzuszku laskotki :lol:. Juz nawet sobie pozwalam na poklepywanie jej po grzbieciku ...... nie reaguje na to zupelnie. No na pewno nie ze strachem.... ze to lanie :lol:.

Nadal sie niestety boi stukania ..... Znow kilka dni temu musialam u Balbinki w budce deseczke jedna przybic ( niedawno ja odbilam, bo mialam obawy, czy Balbina sie aby do budki miesci :roll:.... tak przytyla moja krolewna, ze naprawde juz zglupialam, bo wcale nie wchodzila do budy.... nawet, kiedy bylo naprawde zimno ... ).... i znow Dagmarka sie chciala przecisnac do kojca obok ..... Ale to chwilke trwalo, bo zaraz do niej zagadalam i juz sie uspokoila, kiedy zobaczyla, ze to ja tak halasuje.....
Nie wiem, z czym jej sie to kojarzy, ale na pewno z niczym milym .....:shake:.

No i jesli pamietacie moja babulinke 16-letnia Punie, to mam wspaniale wiesci !
Wczoraj bylysmy znow na badaniu krewki i wyniki wyszly o niebo lepsze od tych pierwszych !!!!!
Babuni maciupenkiej sie naprawde wszystko poprawilo..... No moze nie sa rewelacyjne, ale w tym wieku chyba zaden psiak nie ma wynikow idealnych .....
I niunia czuje sie naprawde znakomicie.