scorpio133 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 witam Dagusie!. Dagusiu jak to dobrze ze Zuzia M w kocyki Cie zabezpieczyła - , bo tu znowu za oknem biało Quote
agata51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Gdzie biało :-o Do Łodzi jakby jesień wróciła. Taka sobie, ale zawsze... Quote
zuziaM Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 U nas tez bialo ....... Sniegu na szczescie nie ma, ale mroz poranny skul wszystko na bialo ..... Moje biedne rozyczki ..... Mam nadzieje, ze wytrzymaja te minus 3 stopnie :-(...... Bo psiakom cieplutko. Zawsze kiedy wchodze do Daguni , to sprawdzam czy ma porzadek w budce i wtedy czuje to ciepelko z niej wychodzace :lol:. A Dagunia jest slodziutka :lol:..... czeka rano na mnie zawsze juz przy furteczce :lol:. A kiedy wchodze, to pryska od razu na pieniek i czeka ..... Najpierw oczywiscie glaskanko .... wykreca sie wtedy zabawnie na boczki .... a kiedy brzusio wyglaskuje, to robi koci grzbiecik i probuje sie czasem drapac nozka .... tak zabawnie przytupuje wtedy .... Widac ma na brzuszku laskotki :lol:. Juz nawet sobie pozwalam na poklepywanie jej po grzbieciku ...... nie reaguje na to zupelnie. No na pewno nie ze strachem.... ze to lanie :lol:. Nadal sie niestety boi stukania ..... Znow kilka dni temu musialam u Balbinki w budce deseczke jedna przybic ( niedawno ja odbilam, bo mialam obawy, czy Balbina sie aby do budki miesci :roll:.... tak przytyla moja krolewna, ze naprawde juz zglupialam, bo wcale nie wchodzila do budy.... nawet, kiedy bylo naprawde zimno ... ).... i znow Dagmarka sie chciala przecisnac do kojca obok ..... Ale to chwilke trwalo, bo zaraz do niej zagadalam i juz sie uspokoila, kiedy zobaczyla, ze to ja tak halasuje..... Nie wiem, z czym jej sie to kojarzy, ale na pewno z niczym milym .....:shake:. No i jesli pamietacie moja babulinke 16-letnia Punie, to mam wspaniale wiesci ! Wczoraj bylysmy znow na badaniu krewki i wyniki wyszly o niebo lepsze od tych pierwszych !!!!! Babuni maciupenkiej sie naprawde wszystko poprawilo..... No moze nie sa rewelacyjne, ale w tym wieku chyba zaden psiak nie ma wynikow idealnych ..... I niunia czuje sie naprawde znakomicie. Quote
Jasza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 To tylko dlatego, że ma Ciebie Zuzia!! Babulinkę pamiętam i nie potrafieę przestać o niej myśleć... Quote
__Lara Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :loveu::loveu::loveu: Dagusia jest słodka :) Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Buziaki!! A u nas dzisiaj słonko świeci!!:multi: A jak u Ciebie Dagusiu? Quote
__Lara Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Prawdopodobnie pieniądze Dygusiowej będzie zbierać magda222. Dam jeszcze znać ;) Quote
agata51 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 __Lara napisał(a):Prawdopodobnie pieniądze Dygusiowej będzie zbierać magda222. Dam jeszcze znać ;) Przyjmujemy do wiadomości. Pieniądze zbieramy. Dagusię miziamy. Quote
Jasza Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171848 Quote
magda222 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Jo37 napisał(a):Ja zaglądam tylko nic nie piszę. Ja też,ja też. Quote
koss Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 zdwrdwd napisał(a):A ja przesłałam wczoraj pieniążki :) wyslałam za 3 miesiące( IX, X, XI);) Quote
Jasza Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Przeczytałam w pierwszym poście, że wplaciłam trzy razy, więc czy ja teraz zalegam? Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 koss napisał(a):wyslałam za 3 miesiące( IX, X, XI);) Doszło koss ;) Zaktualizuję na dniach wpłaty. Quote
mgie Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dziewczyny potrzeba 50 zł stałych deklaracji. Mamy 12 godzin Riki ma szanse wyjść z Boguszyc. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171665 Quote
Recommended Posts