Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
W Łodzi biało! Nie za wcześnie przypadkiem? :mad:

Trzymaj się cieplutko, Dagusiu.

Zuziu, dziękujemy za opiekę nada Dagusią. Kiedyś miałam jakiś namiot. Sprawdzę.

Ja też miałam kiedyś stary namiot.
Muszę sprawdzić u rodziców.

Gosiu czy u Was też jest tak strasznie zimno?
Na południu Polski masakra.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Ja też miałam kiedyś stary namiot.
Muszę sprawdzić u rodziców.

Gosiu czy u Was też jest tak strasznie zimno?
Na południu Polski masakra.

Dzieki Magdziu !
U mnie takie rzeczy beda swietnie wykorzystane !

A co do pogody..... jakby sie ocieplilo ( tak wyczuwalnie, bo temperatura nadal niska ... teraz 2,5 stopnia ).
Ale niebo wyjasnialo, blekitno-biale jest teraz i nawet takie rozswietlone mocno przez slonce za cieniutka warstwa chmur.....
Ale wiatr ..... nadal zimny okrutnie....
Ja dzisiaj juz parenascie razy wyskakiwalam na krotko z domu.... i od rana to natychmiast mi chcialy rece odpadac z zimna.... a teraz juz tego przenikliwego zimna nie czuje..... dopoki wiatr mnie nie omiecie !
Ale nie moze byc az tak tragicznie, bo Balbinka nadal nie wchodzi dzisiaj do budki ...... Co za dziewczyna ! Kilka razy wchodzila, ale na pare minutek i zaraz juz sie wychylala ......
Moze , jakby miala w budce okienka, to by w niej chetniej siedziala .....:roll:
Ona nie chce widac spac .... tylko obserwowac sobie swiat :lol:.... a z budki nic nie widac :cool3:, bo jeszcze przedsionek jest i oba wejscia sa przesuniete, tak pod skosem sie wchodzi do srodka budki ..... slaba wiec widocznosc :razz:...

Posted

__Lara napisał(a):

Dobrze, że Dagusi nie jest zimno :loveu:

Nie jest, nie jest .... wlasnie dostala dodatkowy kocyk :lol:.
Ma juz wiec trzy :lol:... jest sie w co wtulic :lol:.

Posted

zuziaM napisał(a):
Nie jest, nie jest .... wlasnie dostala dodatkowy kocyk :lol:.
Ma juz wiec trzy :lol:... jest sie w co wtulic :lol:.

Oj chętnie to ja bym tą słodką mordkę przytuliła :loveu: ale pewnie by się nie dała, dla niej pewnie jedynym człowiekiem godnym zaufania jest ZuziaM ;) i się nie dziwię!!! tak się nią opiekuje! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='agata51']Straszno na spacer wyjść. Gałęzie łamią się z trzaskiem. Mało brakowało, a oberwałabym taką jedną. Albo któryś z psów.

Agato! Uważaj na siebie! :-o

Posted

__Lara napisał(a):
Agato! Uważaj na siebie! :-o

Staram się. Ale nie ma zmiłuj - na spacerek wyjść trzeba. A w okolicy same stare drzewa. Piękne, ale nikt o nie nie dba.

Daguniu, słyszałam, że w niedzielę ma wrócić złota, polska jesień. :multi:

Posted

agata51 napisał(a):

Daguniu, słyszałam, że w niedzielę ma wrócić złota, polska jesień. :multi:

Prognoza mowi, ze ma byc wreszcie bez opadow, ale .... tylko 5 stopni, a w nocy 0 :shake:.....

Posted

PRZEPRASZAM - we wrzesniu wysłałam 40 zł ( za 09. i 10 )...ale na inne konto dla Farcika( dla niego też wysyłałam za 2 -m-c , poszło ...hurtem)błagam kto rządzi kasą niech napisze do Zuluguli i PODA nr. konta a ona przeleje dla Dygusiowej - mnie juz wszystko się kitwasi w mej blond makówce. Jestem godcinnie na dogo, ponieważ mam cos poblokowane i nie mogę ze swojego kom. pisać na forum - odrzuca mnie, i mimo pism i do moderatora, i :-(administratora ....nic się nie dzieje , tak juz od 2 m-c. :shake:Boję się ,ze umrę śmiercią cywilną na dogo
BANA NIGDY NIE MIAŁAM, NAWET ZADNEGO OSTRZEZENIA

Posted

[quote name='koss']PRZEPRASZAM - we wrzesniu wysłałam 40 zł ( za 09. i 10 )...ale na inne konto dla Farcika( dla niego też wysyłałam za 2 -m-c , poszło ...hurtem)błagam kto rządzi kasą niech napisze do Zuluguli i PODA nr. konta a ona przeleje dla Dygusiowej - mnie juz wszystko się kitwasi w mej blond makówce. Jestem godcinnie na dogo, ponieważ mam cos poblokowane i nie mogę ze swojego kom. pisać na forum - odrzuca mnie, i mimo pism i do moderatora, i :-(administratora ....nic się nie dzieje , tak juz od 2 m-c. :shake:Boję się ,ze umrę śmiercią cywilną na dogo
BANA NIGDY NIE MIAŁAM, NAWET ZADNEGO OSTRZEZENIA

Ja "rządzę" kasą Dygusiowej ;) ok, wyślę jej Pw.

Posted

Posiadam 2 płatności od Koss z 21/09 = 80 zł (2 m-ce dla Farta) i 40 zł (2 m-ce dla Dygusiowej). Gdzie mam przekazać te 40 zł dla Dygusiowej???

to mój dowód,ze nie bujam ...
ALE ZMIENIŁAM NIECO ZDANIE :
LARA -PROSZĘ PRZESLIJ MNIE NA PRIV - KONTO ( ABYM JIŻ NIC NIE ZAMERDAŁA) A JA ZARAZ WYŚLĘ I ZA LISTOPAD RÓWNIEZ - A TE 40 ZOSTANIE DLA Farcika - tak jest wygodniej , raz jeszcze przepraszam za zamieszanie

Posted

marysia55 napisał(a):
Dagusia trzymaj sie cieplutko kochana, nie daj sie pogodzie, wymość sobie gniazdko w budzie i oglądaj świat :lol:

I przekonaj się w końcu do niego! Nie jest taki zły. ;)