magda222 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 agata51 napisał(a):W Łodzi biało! Nie za wcześnie przypadkiem? :mad: Trzymaj się cieplutko, Dagusiu. Zuziu, dziękujemy za opiekę nada Dagusią. Kiedyś miałam jakiś namiot. Sprawdzę. Ja też miałam kiedyś stary namiot. Muszę sprawdzić u rodziców. Gosiu czy u Was też jest tak strasznie zimno? Na południu Polski masakra. Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 magda222 napisał(a):Ja też miałam kiedyś stary namiot. Muszę sprawdzić u rodziców. Gosiu czy u Was też jest tak strasznie zimno? Na południu Polski masakra. Dzieki Magdziu ! U mnie takie rzeczy beda swietnie wykorzystane ! A co do pogody..... jakby sie ocieplilo ( tak wyczuwalnie, bo temperatura nadal niska ... teraz 2,5 stopnia ). Ale niebo wyjasnialo, blekitno-biale jest teraz i nawet takie rozswietlone mocno przez slonce za cieniutka warstwa chmur..... Ale wiatr ..... nadal zimny okrutnie.... Ja dzisiaj juz parenascie razy wyskakiwalam na krotko z domu.... i od rana to natychmiast mi chcialy rece odpadac z zimna.... a teraz juz tego przenikliwego zimna nie czuje..... dopoki wiatr mnie nie omiecie ! Ale nie moze byc az tak tragicznie, bo Balbinka nadal nie wchodzi dzisiaj do budki ...... Co za dziewczyna ! Kilka razy wchodzila, ale na pare minutek i zaraz juz sie wychylala ...... Moze , jakby miala w budce okienka, to by w niej chetniej siedziala .....:roll: Ona nie chce widac spac .... tylko obserwowac sobie swiat :lol:.... a z budki nic nie widac :cool3:, bo jeszcze przedsionek jest i oba wejscia sa przesuniete, tak pod skosem sie wchodzi do srodka budki ..... slaba wiec widocznosc :razz:... Quote
magda222 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Balbinka widać gorąca dziewczynka :razz: Futerko ma grube :) Sadełko też :) U nas zacina z nieba non stop deszcz ze śniegiem i do tego bardzo,bardzo wieje.Brrr. Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No u nas na Śląsku paskudnie zimno :shake: Dobrze, że Dagusi nie jest zimno :loveu: Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 __Lara napisał(a): Dobrze, że Dagusi nie jest zimno :loveu: Nie jest, nie jest .... wlasnie dostala dodatkowy kocyk :lol:. Ma juz wiec trzy :lol:... jest sie w co wtulic :lol:. Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 zuziaM napisał(a):Nie jest, nie jest .... wlasnie dostala dodatkowy kocyk :lol:. Ma juz wiec trzy :lol:... jest sie w co wtulic :lol:. Oj chętnie to ja bym tą słodką mordkę przytuliła :loveu: ale pewnie by się nie dała, dla niej pewnie jedynym człowiekiem godnym zaufania jest ZuziaM ;) i się nie dziwię!!! tak się nią opiekuje! :loveu::loveu: Quote
agata51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Straszno na spacer wyjść. Gałęzie łamią się z trzaskiem. Mało brakowało, a oberwałabym taką jedną. Albo któryś z psów. Quote
agata51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cioteczki, zajrzyjcie! http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/ Dagusiu, nie gniewasz się, prawda? Quote
__Lara Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='agata51']Straszno na spacer wyjść. Gałęzie łamią się z trzaskiem. Mało brakowało, a oberwałabym taką jedną. Albo któryś z psów. Agato! Uważaj na siebie! :-o Quote
agata51 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 __Lara napisał(a):Agato! Uważaj na siebie! :-o Staram się. Ale nie ma zmiłuj - na spacerek wyjść trzeba. A w okolicy same stare drzewa. Piękne, ale nikt o nie nie dba. Daguniu, słyszałam, że w niedzielę ma wrócić złota, polska jesień. :multi: Quote
zuziaM Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 agata51 napisał(a): Daguniu, słyszałam, że w niedzielę ma wrócić złota, polska jesień. :multi: Prognoza mowi, ze ma byc wreszcie bez opadow, ale .... tylko 5 stopni, a w nocy 0 :shake:..... Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No właśnie. Ja też słyszałam, że słońce wróci, ale temperatura chyba narazie ma być niska :shake: oby się to nie sprawdziło. Daguśka, do góry mała! Quote
scorpio133 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Po długiej nieobecnosci witam Dagusie. Ciesze sie ze takie robi postepy.Dagusiu teraz u Zuzi M dochodzisz do siebie. Quote
koss Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 PRZEPRASZAM - we wrzesniu wysłałam 40 zł ( za 09. i 10 )...ale na inne konto dla Farcika( dla niego też wysyłałam za 2 -m-c , poszło ...hurtem)błagam kto rządzi kasą niech napisze do Zuluguli i PODA nr. konta a ona przeleje dla Dygusiowej - mnie juz wszystko się kitwasi w mej blond makówce. Jestem godcinnie na dogo, ponieważ mam cos poblokowane i nie mogę ze swojego kom. pisać na forum - odrzuca mnie, i mimo pism i do moderatora, i :-(administratora ....nic się nie dzieje , tak juz od 2 m-c. :shake:Boję się ,ze umrę śmiercią cywilną na dogo BANA NIGDY NIE MIAŁAM, NAWET ZADNEGO OSTRZEZENIA Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='koss']PRZEPRASZAM - we wrzesniu wysłałam 40 zł ( za 09. i 10 )...ale na inne konto dla Farcika( dla niego też wysyłałam za 2 -m-c , poszło ...hurtem)błagam kto rządzi kasą niech napisze do Zuluguli i PODA nr. konta a ona przeleje dla Dygusiowej - mnie juz wszystko się kitwasi w mej blond makówce. Jestem godcinnie na dogo, ponieważ mam cos poblokowane i nie mogę ze swojego kom. pisać na forum - odrzuca mnie, i mimo pism i do moderatora, i :-(administratora ....nic się nie dzieje , tak juz od 2 m-c. :shake:Boję się ,ze umrę śmiercią cywilną na dogo BANA NIGDY NIE MIAŁAM, NAWET ZADNEGO OSTRZEZENIA Ja "rządzę" kasą Dygusiowej ;) ok, wyślę jej Pw. Quote
koss Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Posiadam 2 płatności od Koss z 21/09 = 80 zł (2 m-ce dla Farta) i 40 zł (2 m-ce dla Dygusiowej). Gdzie mam przekazać te 40 zł dla Dygusiowej??? to mój dowód,ze nie bujam ... ALE ZMIENIŁAM NIECO ZDANIE : LARA -PROSZĘ PRZESLIJ MNIE NA PRIV - KONTO ( ABYM JIŻ NIC NIE ZAMERDAŁA) A JA ZARAZ WYŚLĘ I ZA LISTOPAD RÓWNIEZ - A TE 40 ZOSTANIE DLA Farcika - tak jest wygodniej , raz jeszcze przepraszam za zamieszanie Quote
marysia55 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dagusia trzymaj sie cieplutko kochana, nie daj sie pogodzie, wymość sobie gniazdko w budzie i oglądaj świat :lol: Quote
agata51 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 marysia55 napisał(a):Dagusia trzymaj sie cieplutko kochana, nie daj sie pogodzie, wymość sobie gniazdko w budzie i oglądaj świat :lol: I przekonaj się w końcu do niego! Nie jest taki zły. ;) Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dagusiu...słonko będzie jutro, zobaczysz.. A domek, taki najlepszy...też niedługo! Quote
agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dagusiu, kiedy będziesz gotowa zaufać człowiekowi? Domki na ciebie czekają! Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Jasza']Dagusiu...słonko będzie jutro, zobaczysz.. A domek, taki najlepszy...też niedługo! wierzymy w to mocno :p:p:p Quote
agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Namiotu nie mam. Pewnie wylądował na śmietnisku podczas którejś z przeprowadzek. Gdybym była wiedziała.... Quote
Jasza Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Zapraszam na wątek pieska bez imienia którego zabrałam dzisiaj z meliny... Szczeniak przywiązany do ściany! Na razie nocuje u mojej kochanej mamy!! Quote
Recommended Posts