Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziekuje za cierpliwosc :lol:.
I juz sa.... sa zdjecia :lol: !

Mysle, ze Dagmarka jest naprawde zadowolona :lol: !
No bo co, jak nie psi ogonek mowi o tym ????
A do niedawna pod pupke podwiniety byl zupelnie .......

A wczoraj widzialam jeszcze Dagunie szalejaca .... na pleckach :lol: !
Tarzala sie i wykrecala na trawie, pomrukujac przy tym zabawnie :lol: !

Posted

Nie zagladalam na konto juz od ponad tygodnia, ale na pewno doszly :lol:.

A Dagusia rzeczywiscie sie zmienila i to nie tylko w wygladzie, ale i zachowaniu.
Przede wszystkim juz ladnie zjada wszystko od razu. No moze tylko jeszcze chrupy wysypuje z miseczki :razz:, ale za to potem je wyjada..... a kiedys nie jadla ich w ogole, a jedynie zakopywala w trawe i tak zostawiala na kilka dni ......a potem je zbieralam i wyrzucalam....
No i oczywiscie najfajniejsza jest rano :lol: i .... przed kazdym posilkiem :lol:....
Rano czeka na mnie pod plotkiem...... i daje sie poglaskac na powitanie :lol:.
Wczoraj przed obiadkiem wyglaskalam jej torsik i brzuszek ..... byla zadowolona :lol:.... chyba sie podoba dotyk ludzkiej reki.
Pozwolilam sobie nawet juz na poklepanie jej po boczku , a nie tylko poglaskanie ..... I o dziwo, nie zareagowala ucieczka ..... Juz sie oswoila z dotykiem..... ale jeszcze nie chce sama podchodzic do mnie..... zawsze to ja do niej musze sie zblizyc.
Mysle, ze jeszcze troszke to potrwa. Ale moze sie okazac, ze z dnia na dzien sama to zmieni...... U psow tak bywa. Tym bardziej, ze ona takie zachowania na codzien oglada przeciez.
Poczekam cierpliwie .... a moze juz wkrotce mnie zaskoczy :roll:.....

Posted

agata51 napisał(a):
Aż mi się mokro pod powieką zrobiło! Moja kochana, zakręcona Dagusia :loveu:

Ja też się poryczałam.
ZuziuM... dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję...

Posted

[quote name='__Lara']Ona naprawdę wygląda o niebo lepiej!!! ZuziuM czynisz cuda!!! :loveu::loveu::loveu:

PS. Doszły pieniążki za hotel?

Dagusia wyglada slicznie, no te zmiany tez serce raduja:loveu::loveu:
_Lara, a ciotka coronaaj nic nie zalega z Dagusia, przypominaj bo mam Bibi na DT...no i inne bidule:multi::multi:

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13123946

Posted

Parasolek wiecej nie mam :lol:. Latem mi dwie wiatr polamal :lol:.
Ale mysle o jakims zadaszemniu kolo budki Daguni, bo nawet jedzonko kiedy bede dawala, to zeby na glowke Dagusi nie kapalo....
Chociaz z nia to nic nie wiadomo. Ma juz swoje stale miejsce do jedzenia, wlasnie kolo pniaczkow.... ale tam nie mam jak przymocowac daszku :roll:....
A moze sie okazac, ze z miejsca, ktore ja wybiore, Dagusia bedzie sobie jedzonko przenosic :cool3:.... To taka indywidualistka i wie, czego chce dziewczynka :lol: !
Paskudnie dzisiaj na dworze .... 1 stopien, sypie drobny mokry wstretny snieg z deszczem, wieje mrozny, przenikajacy wiatr .... brrrr.... paskudztwo ....:p.
Dagunia nie marznie na pewno. Ma cieplutki welniany duzy koc i drugi jeszcze ... mniejsy, cieplutki, polarkowy... taki do wtulania :lol:. I robi to chetnie.
Kiedy jej poprawiam kocyki w budce, to czuje z budki zawsze bijace ciepelko :lol:....
A kiedy juz wychodze, to Dagusia zawsze z zapalem obwachuje kazde miejsce, ktore dotykalam :lol:.
Nabrala nieco sadelka na zime.... nie zmarznie :lol:.
Juz blizej takiej prawdziwej zimy, przytwierdze jeszcze materialy na drzwiczkach wewnetrznych i zewnetrznych budki. Nie bedzie wtedy to zimne powietrze wchodzilo do srodka.
Moze ktoras z Was ma stary namiot...... potrzebowalabym caly tropik do wykorzystania i podloge z namiotu.

Posted

agata51 napisał(a):
Kiedyś miałam jakiś namiot. Sprawdzę.

Bede bardzo wdzieczna i Dagusi bym zrobila wtedy super zadaszenie nad budka i nad jedzonkiem.
Tylko, ze potrzebny by mi byl tylko tropik i sama podloga z namiotu..... namiot sie nie przyda, bo jest przemakalny i za cienki i przewiewny....