zuziaM Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeszcze chwile cierpliwosci prosze. Dzisiaj zupelnie nie mialam chwilki wolnej ..... Ale postaram sie .... Quote
agata51 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zuziu, my jesteśmy bardzo cierpliwe. Co nagle to po diable, jak to mówią. Quote
zuziaM Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Bardzo dziekuje za cierpliwosc :lol:. I juz sa.... sa zdjecia :lol: ! Mysle, ze Dagmarka jest naprawde zadowolona :lol: ! No bo co, jak nie psi ogonek mowi o tym ???? A do niedawna pod pupke podwiniety byl zupelnie ....... A wczoraj widzialam jeszcze Dagunie szalejaca .... na pleckach :lol: ! Tarzala sie i wykrecala na trawie, pomrukujac przy tym zabawnie :lol: ! Quote
aneta355 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Śliczny Dagusiowy ogonek i sama panna też bardzo zadowolona i jakaś odmieniona zupełnie :lol::lol: Quote
__Lara Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ona naprawdę wygląda o niebo lepiej!!! ZuziuM czynisz cuda!!! :loveu::loveu::loveu: PS. Doszły pieniążki za hotel? Quote
agata51 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Aż mi się mokro pod powieką zrobiło! Moja kochana, zakręcona Dagusia :loveu: Quote
zuziaM Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nie zagladalam na konto juz od ponad tygodnia, ale na pewno doszly :lol:. A Dagusia rzeczywiscie sie zmienila i to nie tylko w wygladzie, ale i zachowaniu. Przede wszystkim juz ladnie zjada wszystko od razu. No moze tylko jeszcze chrupy wysypuje z miseczki :razz:, ale za to potem je wyjada..... a kiedys nie jadla ich w ogole, a jedynie zakopywala w trawe i tak zostawiala na kilka dni ......a potem je zbieralam i wyrzucalam.... No i oczywiscie najfajniejsza jest rano :lol: i .... przed kazdym posilkiem :lol:.... Rano czeka na mnie pod plotkiem...... i daje sie poglaskac na powitanie :lol:. Wczoraj przed obiadkiem wyglaskalam jej torsik i brzuszek ..... byla zadowolona :lol:.... chyba sie podoba dotyk ludzkiej reki. Pozwolilam sobie nawet juz na poklepanie jej po boczku , a nie tylko poglaskanie ..... I o dziwo, nie zareagowala ucieczka ..... Juz sie oswoila z dotykiem..... ale jeszcze nie chce sama podchodzic do mnie..... zawsze to ja do niej musze sie zblizyc. Mysle, ze jeszcze troszke to potrwa. Ale moze sie okazac, ze z dnia na dzien sama to zmieni...... U psow tak bywa. Tym bardziej, ze ona takie zachowania na codzien oglada przeciez. Poczekam cierpliwie .... a moze juz wkrotce mnie zaskoczy :roll:..... Quote
Jasza Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ona już zaskakuje Zuzia!!!:loveu: jesteś dla niej pewie pierwszym człowiekiem którego mogła poznać z tej dobrej strony...:buzi: Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :loveu::loveu::loveu: Ah, tak się cieszę, Dagusia przechodzi taką metamorfozę! :sweetCyb::laugh2_2::lilangel: Quote
magda222 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 agata51 napisał(a):Aż mi się mokro pod powieką zrobiło! Moja kochana, zakręcona Dagusia :loveu: Ja też się poryczałam. ZuziuM... dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję... Quote
coronaaj Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='__Lara']Ona naprawdę wygląda o niebo lepiej!!! ZuziuM czynisz cuda!!! :loveu::loveu::loveu: PS. Doszły pieniążki za hotel? Dagusia wyglada slicznie, no te zmiany tez serce raduja:loveu::loveu: _Lara, a ciotka coronaaj nic nie zalega z Dagusia, przypominaj bo mam Bibi na DT...no i inne bidule:multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13123946 Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 coronaaj, co do Dygusiowej to masz opłacone do IV miesiąca w hotelu, a ja 5.10 płaciłam dopiero za II miesiąc pobytu Dygusiowej w hotelu ;) Quote
agata51 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Śpij, słodziutka :loveu: PILNE!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-strach-przed-ludzmi-glodowka-trauma-maly-bruno-pilnie-potrzebny-dt-148465/index3.html#post13130755 Quote
agata51 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dagusiu, zimno, mokro - lepiej nie wychodż z budki. Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Właśnie :p ZuziaM chyba jej jakąś parasolkę nad pniaczkiem musiała postawić ;) Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No, to jakbym zobaczyła, to nie wiem...:diabloti: Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Parasolek wiecej nie mam :lol:. Latem mi dwie wiatr polamal :lol:. Ale mysle o jakims zadaszemniu kolo budki Daguni, bo nawet jedzonko kiedy bede dawala, to zeby na glowke Dagusi nie kapalo.... Chociaz z nia to nic nie wiadomo. Ma juz swoje stale miejsce do jedzenia, wlasnie kolo pniaczkow.... ale tam nie mam jak przymocowac daszku :roll:.... A moze sie okazac, ze z miejsca, ktore ja wybiore, Dagusia bedzie sobie jedzonko przenosic :cool3:.... To taka indywidualistka i wie, czego chce dziewczynka :lol: ! Paskudnie dzisiaj na dworze .... 1 stopien, sypie drobny mokry wstretny snieg z deszczem, wieje mrozny, przenikajacy wiatr .... brrrr.... paskudztwo ....:p. Dagunia nie marznie na pewno. Ma cieplutki welniany duzy koc i drugi jeszcze ... mniejsy, cieplutki, polarkowy... taki do wtulania :lol:. I robi to chetnie. Kiedy jej poprawiam kocyki w budce, to czuje z budki zawsze bijace ciepelko :lol:.... A kiedy juz wychodze, to Dagusia zawsze z zapalem obwachuje kazde miejsce, ktore dotykalam :lol:. Nabrala nieco sadelka na zime.... nie zmarznie :lol:. Juz blizej takiej prawdziwej zimy, przytwierdze jeszcze materialy na drzwiczkach wewnetrznych i zewnetrznych budki. Nie bedzie wtedy to zimne powietrze wchodzilo do srodka. Moze ktoras z Was ma stary namiot...... potrzebowalabym caly tropik do wykorzystania i podloge z namiotu. Quote
agata51 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 W Łodzi biało! Nie za wcześnie przypadkiem? :mad: Trzymaj się cieplutko, Dagusiu. Zuziu, dziękujemy za opiekę nada Dagusią. Kiedyś miałam jakiś namiot. Sprawdzę. Quote
zuziaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 agata51 napisał(a):Kiedyś miałam jakiś namiot. Sprawdzę. Bede bardzo wdzieczna i Dagusi bym zrobila wtedy super zadaszenie nad budka i nad jedzonkiem. Tylko, ze potrzebny by mi byl tylko tropik i sama podloga z namiotu..... namiot sie nie przyda, bo jest przemakalny i za cienki i przewiewny.... Quote
Recommended Posts