mgie Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Sunia na mordce była biała,czy to jest siwa sierść? :crazyeye: Quote
Jo37 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Biedna sunia . Mam nadzieję ,że przełamie strach . Quote
agata51 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 magda222 napisał(a):Kiedy wpłacamy kasę? Już!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Quote
zuziaM Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Wlasnie Dagusia zebrala ode mnie bure :razz:.... Przylapalam ja , jak gryzla zerdke z ogrodzenia :mad:..... Jak tak dalej pojdzie, to bede musoala dokupic zerdzi troche przed zima ...... :shake:..... Co za glupole z tych psow, to trudno uwierzyc ! Balbina ! Ty koncz wreszcie ta cieczke, bo to wszystko przez Ciebie :mad: ! Wreszcie otworze dziewczynom wtedy przejscie i beda mialy swoje towarzystwo ( teraz nie moge, bo Balbinka by podchodzila pod kojce Semirka i Karusia )...... Moze Dagusia sie poczuje lepiej z dziewczynkami :roll:..... Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Na pewno towarzystwo Dagusi nie zaszkodzi ;) Quote
__Lara Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Oj Dagusia, nieładnie, żerdkę podgryzać, a feee! Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 co nie ładnie ;) przecież to tylko taki troszkę inny patyczek :evil_lol: Quote
zuziaM Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Te zdjecia pozostawie bez komentarza..... A tak Dagusia rozpoczyna kazdy posilek... W koncu zjada, ale to dluuuugoooo.... trwa.... Quote
zuziaM Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No co jej sie tu moze nie podobac ??? Przeciez to tylko jej krolestwo... Nawet wedzony boczus dostala .... I niestety, ale go tez zakopala gdzies pod klocami ... Quote
zuziaM Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A wczoraj wieczorem i dzisiaj o 4 rano .... wyla !!! .... :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Piromanka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dziewczynę zmorzył sen pod płotem :loveu: Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Piękne zdjęcia Zuziu :loveu::loveu::loveu: Jednak Dagusia wciąż próbuje ucieczek, skoro płot wygryza... i z tym jedzeniem dalej ma swoje rytuały, co za panna. Nawet wyła ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: szok... A gdzie inne cioteczki? nie odwiedzają już Dagusi? hę? Quote
magda222 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Ja odwiedzam codziennie. Martwi mnie jej zachowanie...Może ona potrzebuje towarzystwa? W schronisku nigdy nie była sama w boksie... Przelałam 10 zł na Dagunię. Quote
aneta355 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dagusia! ale ci dobrze na słoneczku. Pani Dagusia pewnie potrzebuje więcej czasu :roll::roll: Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cioteczki, na dniach uaktualnię wszystkie rozliczenia. Co dzień wynotowuje w kajecie wszystkie wpłaty, teraz tylko kwestia przepisania tego tutaj. Może magda222 ma rację, może sama czuje się nieswojo??? Quote
zuziaM Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 __Lara napisał(a): Może magda222 ma rację, może sama czuje się nieswojo??? Ja tez tak mysle, bo w ciagu dnia jest spokojna. Ciekawie obserwuje sobie, co wokolo sie dzieje, zywo reaguje na zachowania moich dziewczyn ( kiedy obszczekuja przechodniow ). Jedynie w nocy tak psoci :cool3:. Tylko, ze trudno o towarzystwo w nocy, bo przeciez wszystkie spia ..... No i na razie nie bede mogla Dagusi z Balbina i Tosia polaczyc ..... Okazalo sie, ze Balbinka i Tosia maja paskudnego robala ( zawiozlam probki wszystkich psiakow do badania ), ktorego bardzo trudno wytepic , to wlosoglowka..... A Dagmarka jest czysta od robali i wole, zeby tak zostalo. Wczoraj , kiedy dostala ten plaster boczku, podeszla do niej Kasia..... ona jest strasznie zarloczna, bo jest chora i moze jesc tylko sucha weterynaryjna karme..... No i dziewczyny na siebie poujadaly :razz:. Kasia, bo chciala ten boczus .... a Dagmarka, bo nie chciala oddac :razz:.... W nocy niestety Dagmara znow zrobila taki kipisz, jak na zdjeciach powyzej. Dzisiaj bede przymocowywac siatke wewnatrz, zeby juz nie gryzla zerdzi.... Kawalek takiej siatki jest juz na jednej scianie kojca Balbinki i Tosi... i zdal egzamin. Ale za to Balbina z drugiej strony wygryzla.... i sobie rano spacerowala pod domem :razz:. Quote
magda222 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Że tak powiem po śląsku: pierońskie gizdy z tych naszych dziołszek :evil_lol: Quote
Jo37 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A jak się ogląda zdjęcia to po prostu aniołki . Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jo37 napisał(a):A jak się ogląda zdjęcia to po prostu aniołki . Dokładnie :diabloti: aniołki, a tak naprawdę to niedobre chochliki :diabloti: Dagusia kochana, ale zawojować też potrafi :diabloti: Quote
agata51 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja się nie dziwię niczemu. Potraficie sobie wyobrazić, co może czuć i jak się zachowywać więzień po wyjściu z celi po 10 latach odsiadki, kiedy trafi do czterogwiazdkowego hotelu? A zakopywanie jedzenia przejdzie. Tym akurat najmniej bym się przejmowała. Wszystkie moje schroniskowce przez to przeszły. Quote
niteczka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Widzę, że pieniek jest w użyciu:lol: Quote
Recommended Posts