Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedy wymienialam Dagusi kocyk, ona po prostu sobie wyszla z budki :lol: !
Najpierw pochodzila w kolo .... a potem .....
....... te zdjecia zrobilam dwie godziny temu :lol: !

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dagusia oczka mruży w słońcu!!! :loveu:
Teraz to już bedzie tylko piękniej!!!
ZuziaM - cudne zdjecia!1

No i się doczekałyśmy!
I Dagusia się doczekała!!

Posted

No nie, jaka piękna Królewna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zuziuuuuuuuuu, zdjęcia przecudne :loveu::loveu::loveu::loveu: jejku, gdybym mogła to bym naszą Dagusię adoptowałam, zakochałam się w niej strasznie :loveu::loveu::loveu:

Dagunia została w tym miejscu w którym usiadła - żeby rzeczywiście nie spędziła tam nocy, bidula jeszcze do budki nie wróci. Przecudna :lol:

Posted

Kurcze, przez przypadek dałam funkcję blokowania tego drugiego obrazka z drugiej serii Dagusi i teraz mi się nie pokazuje :placz::placz::placz: wiecie co z tym zrobić żeby się znowu pojawił ? :(

Edit: już sobie poradziłam :D

Posted

No nie bylo tak zle, jak wrozylyscie dziewczyny :lol:.
Po spacerach z Karusiem i Semirem poroznosilam dzieciakom kolacje.
I za parenascie minut Dagunia juz palaszowala kolacje w budce. Kolacje dostala jeszcze w przedsionku, ale woda stoi juz na zewnatrz kolo budki.
I niedawno zagladalam do niej, to sobie lezy. Wieczory juz sa chlodne, wiec trzeba sie schowac i przytulic do cieplego welnianego kocyka :lol:.
Jest wtedy milutko :lol:.
Ale cieszy mnie bardzo, ze Dagunia mi juz zaufala i pozwala przy sobie blisko przebywac.
Bedzie jeszcze lepiej, wierze w to. Jeszcze kiedy kolo niej usiadlam ( kiedy lezala sobie na tym drewnianuym klocu drewna ), to lekko zaczela dygotac.... bidulka jeszcze nie jest pewna, co sie dzieje .....

Posted

zuziaM napisał(a):
No i za jakis czas koniecznie bedzie trzeba niunie wyczesac.
Zauwazylam, kiedy wreszcie wyszla, ze ma czyms na jednym boczku, mocno pozlepiane futerko.

Czesanko i może najpierw jakieś kąpanko :razz: jak się bardziej oswoi :) wszystko małymi kroczkami :) ah Zuziu, ale Ci zazdroszczę :) tego ciągłego kontaktu z futerkami :loveu:

Posted

Ale jaja ale jaja!!!!!!Wracam ja po wakacjach i co widzę??Dygusiowa juz w hoteliku...czytam ja sobie co u Daguni...zachwycam sie fotkami..Dagunia cudna- 100razy iekniejsza niz na fotkach ze schronu...Zuzia...ciepla, miła i oddana...i mysle...jaaaaaa..ciekawe gdzie taki cudny hotel....pewnie na Pomorzu gdzies..ale mysl e..zajrze sobie w "banerek"..i co czytam??I co czytam??No...????Ze Dagunia jest...ok 30 km ode mnie?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Normalnie "taki szok przeżyłam, ze szok"....nie no...w Zgorzelcu jestem sredni 3 razy w tygodniu:razz:(ostatnio przedwczoraj)...a Dygusiowa tak blisko....Nie...no jak nic bede musiala ja odwiedzic...TAki hotelik..takie miejsce..i bedzie ytu coraz wiecej psiakow..nie ma bata...ja bede musiala u ZuziM zamowić miejsce stałe w przyszlości(jak wybuduje kojce dodatkowe)...no bo jak pomysle ze mialabym tu jakies "swoje" dogomaniackie pieski...no jaaaaaaaaaaaaaa...ale mi sie humor poprawił...kiedys slyszałam że w okolicach Zgorzelca jest hotelik ale chyba dla astków czy dobków...a tu co widze????Hotelik dla staruszków i trojlapkow....no nie mogęęęęęęęęęęę:multi::multi::multi::multi::multi:JAka to dokladnie miejscowość?????

CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009..

• Posted

magda222 napisał(a):
    Siekierczyn :)

hahahaha...no to nie 30 a 20 km ode mnie jest...no nie moge:lol::lol::lol::lol:

• Posted

No to strasznie sie ciesze, ze tak bliziutko masz do mnie :lol:.
    Zapraszam oczywiscie koniecznie. Ja jestem generalnie caly czas na miejscu, z krotkimi wyjazdami jedynie na drobne zakupy.
    Wiec korzystaj z jeszcze pieknej pogody i przyjezdzaj od rana do nas :lol:.
    W naszym rejonie niewiele jest dogomaniakow. A te kilka, ktore sa, to albo niezmotoryzowane, albo tak zapracowane, ze nie maja kiedy nas odwiedzic :shake:.
    A skad Ty jestes ?

A wracajac do tytulowej bohaterki, to jest naprawde slodka :loveu:.
    Noc znow przespana w budce, jak zwykle.
    A dzisiaj rano powitala mnie wystawiajac ciekawie glowke :lol:.
    Oczywiscie zaraz wzielam sie za glaskanie, a Dagunia nawet sie nie cofnela przed tym. Mysle, ze to bardzo polubi.
    Dostala jak zwykle sniadanko do przedsionka, a miseczke po wczorajszej kolacji musialam wyjac z wnetrza budy :evil_lol:... ta lobuzica sobie miseczke zabiera do sypialni :evil_lol: i ulozona na kocyku podgryza kolacyjke :lol:.
    Urocza psinka z niej :loveu: i te oczka ma takie rozczulajace......
    Mysle, ze dzisiaj, jak tylko slonko przygrzeje mocnej, znow sie odwazy wyjsc i na swoim, ulubionym juz chyba, pniaku bedzie sie wylegiwala :lol:.

Posted

gonia66 napisał(a):
    hahahaha...no to nie 30 a 20 km ode mnie jest...no nie moge:lol::lol::lol::lol:

• Ty Szczęściaro :p

Zuziu :loveu::loveu::loveu: wygłaszcz ode mnie Dagusię proszę!!! :loveu: