zuziaM Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kiedy wymienialam Dagusi kocyk, ona po prostu sobie wyszla z budki :lol: ! Najpierw pochodzila w kolo .... a potem ..... ....... te zdjecia zrobilam dwie godziny temu :lol: ! Quote
niteczka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No proszę. Jednak skorzystała ze słoneczka :multi: Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dagusia oczka mruży w słońcu!!! :loveu: Teraz to już bedzie tylko piękniej!!! ZuziaM - cudne zdjecia!1 No i się doczekałyśmy! I Dagusia się doczekała!! Quote
rita60 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 niteczka napisał(a):I teraz nie wróci do budy :evil_lol: O tym samym pomyslałam:loveu: Quote
scorpio133 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zuziu M :multi::multi::multi::multi: jakie piekne te zdjecia:loveu::loveu::loveu::loveu:i nasza Dagusia !!!!! jaka ona szczesliwa:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No nie, jaka piękna Królewna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zuziuuuuuuuuu, zdjęcia przecudne :loveu::loveu::loveu::loveu: jejku, gdybym mogła to bym naszą Dagusię adoptowałam, zakochałam się w niej strasznie :loveu::loveu::loveu: Dagunia została w tym miejscu w którym usiadła - żeby rzeczywiście nie spędziła tam nocy, bidula jeszcze do budki nie wróci. Przecudna :lol: Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kurcze, przez przypadek dałam funkcję blokowania tego drugiego obrazka z drugiej serii Dagusi i teraz mi się nie pokazuje :placz::placz::placz: wiecie co z tym zrobić żeby się znowu pojawił ? :( Edit: już sobie poradziłam :D Quote
zuziaM Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No nie bylo tak zle, jak wrozylyscie dziewczyny :lol:. Po spacerach z Karusiem i Semirem poroznosilam dzieciakom kolacje. I za parenascie minut Dagunia juz palaszowala kolacje w budce. Kolacje dostala jeszcze w przedsionku, ale woda stoi juz na zewnatrz kolo budki. I niedawno zagladalam do niej, to sobie lezy. Wieczory juz sa chlodne, wiec trzeba sie schowac i przytulic do cieplego welnianego kocyka :lol:. Jest wtedy milutko :lol:. Ale cieszy mnie bardzo, ze Dagunia mi juz zaufala i pozwala przy sobie blisko przebywac. Bedzie jeszcze lepiej, wierze w to. Jeszcze kiedy kolo niej usiadlam ( kiedy lezala sobie na tym drewnianuym klocu drewna ), to lekko zaczela dygotac.... bidulka jeszcze nie jest pewna, co sie dzieje ..... Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :loveu: czyli wie gdzie jej domek :) kochana niunia :D Quote
zuziaM Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No i za jakis czas koniecznie bedzie trzeba niunie wyczesac. Zauwazylam, kiedy wreszcie wyszla, ze ma czyms na jednym boczku, mocno pozlepiane futerko. Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 zuziaM napisał(a):No i za jakis czas koniecznie bedzie trzeba niunie wyczesac. Zauwazylam, kiedy wreszcie wyszla, ze ma czyms na jednym boczku, mocno pozlepiane futerko. Czesanko i może najpierw jakieś kąpanko :razz: jak się bardziej oswoi :) wszystko małymi kroczkami :) ah Zuziu, ale Ci zazdroszczę :) tego ciągłego kontaktu z futerkami :loveu: Quote
magda222 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Ale niespodzianka :loveu: Ona się uśmiecha!!!!! :loveu: Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale jaja ale jaja!!!!!!Wracam ja po wakacjach i co widzę??Dygusiowa juz w hoteliku...czytam ja sobie co u Daguni...zachwycam sie fotkami..Dagunia cudna- 100razy iekniejsza niz na fotkach ze schronu...Zuzia...ciepla, miła i oddana...i mysle...jaaaaaa..ciekawe gdzie taki cudny hotel....pewnie na Pomorzu gdzies..ale mysl e..zajrze sobie w "banerek"..i co czytam??I co czytam??No...????Ze Dagunia jest...ok 30 km ode mnie?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Normalnie "taki szok przeżyłam, ze szok"....nie no...w Zgorzelcu jestem sredni 3 razy w tygodniu:razz:(ostatnio przedwczoraj)...a Dygusiowa tak blisko....Nie...no jak nic bede musiala ja odwiedzic...TAki hotelik..takie miejsce..i bedzie ytu coraz wiecej psiakow..nie ma bata...ja bede musiala u ZuziM zamowić miejsce stałe w przyszlości(jak wybuduje kojce dodatkowe)...no bo jak pomysle ze mialabym tu jakies "swoje" dogomaniackie pieski...no jaaaaaaaaaaaaaa...ale mi sie humor poprawił...kiedys slyszałam że w okolicach Zgorzelca jest hotelik ale chyba dla astków czy dobków...a tu co widze????Hotelik dla staruszków i trojlapkow....no nie mogęęęęęęęęęęę:multi::multi::multi::multi::multi:JAka to dokladnie miejscowość????? CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Quote
magda222 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 gonia66 napisał(a):JAka to dokladnie miejscowość????? Siekierczyn :) Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 magda222 napisał(a):Siekierczyn :) hahahaha...no to nie 30 a 20 km ode mnie jest...no nie moge:lol::lol::lol::lol: CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Quote
zuziaM Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No to strasznie sie ciesze, ze tak bliziutko masz do mnie :lol:. Zapraszam oczywiscie koniecznie. Ja jestem generalnie caly czas na miejscu, z krotkimi wyjazdami jedynie na drobne zakupy. Wiec korzystaj z jeszcze pieknej pogody i przyjezdzaj od rana do nas :lol:. W naszym rejonie niewiele jest dogomaniakow. A te kilka, ktore sa, to albo niezmotoryzowane, albo tak zapracowane, ze nie maja kiedy nas odwiedzic :shake:. A skad Ty jestes ? A wracajac do tytulowej bohaterki, to jest naprawde slodka :loveu:. Noc znow przespana w budce, jak zwykle. A dzisiaj rano powitala mnie wystawiajac ciekawie glowke :lol:. Oczywiscie zaraz wzielam sie za glaskanie, a Dagunia nawet sie nie cofnela przed tym. Mysle, ze to bardzo polubi. Dostala jak zwykle sniadanko do przedsionka, a miseczke po wczorajszej kolacji musialam wyjac z wnetrza budy :evil_lol:... ta lobuzica sobie miseczke zabiera do sypialni :evil_lol: i ulozona na kocyku podgryza kolacyjke :lol:. Urocza psinka z niej :loveu: i te oczka ma takie rozczulajace...... Mysle, ze dzisiaj, jak tylko slonko przygrzeje mocnej, znow sie odwazy wyjsc i na swoim, ulubionym juz chyba, pniaku bedzie sie wylegiwala :lol:. Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Gonia - uściskaj od nas Dagusię koniecznie!!:lol: Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Szczęśliwy, cieplutki wątek, pełen uśmiechów Dagusi i zielonej trawki ze zdjęć Zuziowych..:loveu: Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 gonia66 napisał(a):hahahaha...no to nie 30 a 20 km ode mnie jest...no nie moge:lol::lol::lol::lol: CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Ty Szczęściaro :p Zuziu :loveu::loveu::loveu: wygłaszcz ode mnie Dagusię proszę!!! :loveu: Quote
zuziaM Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bardzo chetnie. Tym bardziej, ze Dagunia nie ma juz nic przeciwko temu :lol:. Pozwala sie glaskac po glowce. Quote
Recommended Posts