Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Agatka wchdzi na dogo, a spadam do łozka. Normalka :evil_lol:

A bo dopiero teraz mogę - pół dnia (nocy?) spędziłam spędziłam z wnusią-Dagusią, nomen omen. Musiałam nieco odsapnąć.

Posted

tak bardzo sie ciesze:loveu::loveu::loveu: ze Dagusia juz dojechała :multi::multi::multi::multi:Teraz to dopiero pozna jak mozna zyc inaczej!. Dochodz tam do siebie kochana psinko . Miałam kłopoty z wejsciem na dogo

Posted

Noc spokojna. Dagunia nie opuscila jeszcze swojej budki.
Rano dostala sniadanko.
Kiedy poszlam do niej, juz nie spala.
Miseczke ze sniadankiem postawilam w przedsionku, chwile z nia pogadalam .... nie bylo odpowiedzi, ale to chyba dobrze, bo spodziewalam sie warczenia :lol:.
Jest jeszcze nieco zalekniona i oszolomiona, ale dajmy jej dwa dni, a bedzie juz sie czula znakomicie. Teraz potrzebny jej spokoj.
Jedzonka jeszcze nie ruszyla do tej pory, ale w koncu zglodnieje :lol:.
No i zaczyna sie robic cieplo, wiec i pic sie zachce. Woda stoi przy wejsciu do budki i bedzie trzeba wychylic sie kawaleczek.

A tu Daguni nowe miejsce i sama Dagunia

A tak ogolnie wyglada widok zagrodek Tosi, Balbinki i Daguni... a po prawej kojce Semirka i w glebi - Karusia

Posted

rita60 napisał(a):
W swoim M-1:multi:

Daj Boże każdemu takie M-1! :razz: Daguniu, wyjdź wreszcie z budki. Dopiero wtedy zacznę skakać z radości.

A ten ogródek spodobałby się Kamykowi! :evil_lol:

Posted

Niunia jeszcze nie wyszla..... ale nie wyglada wcale na wystraszona.
Kiedy do niej zagladamy przez ogrodzenie, to przyglada sie z ciekawoscia :lol:.
Zaraz pora obiadkowa dla moich psiakow, wiec i Dagusia dostanie nowe jedzonko ( bo tego z miseczki nie ruszyla ). Dostanie tez chrzastki z zeberek, ktore mielismy na obiad. Moze ten zapaszek ja skusi jednak :roll:.

Posted

agata51 napisał(a):
Daj Boże każdemu takie M-1! :razz:

Howgh:lol:

Nareszcie się biedulinka doczekała:multi::multi: Warunki SUPER - nawet śniadanko do łóżeczka:lol::lol: Dagunia będzie dobrze :loveu:

Posted

Sniadanko zostalo zjedzone krotko przed obiadkiem :lol:.... ale to nie przeszkodzilo niuni zjesc i obiadek ... podany oczywiscie rowniez w przedsionku budki :lol:.... SMAKOWALO :lol: !
A chrzasteczki spalaszowane na zachete przed obiadkiem :lol:.
Jeszcze nie wychodzi, ale pecherzyk nie jest z gumy :lol:.... i wczesniej czy pozniej przycisnie :lol:.

Posted

Jasza napisał(a):
Mam nadzieję, że wtedy to już Dagusia będzie leżała na kocyku ze swoją Pania, albo Panem...:cool3:

Oj... za trzy posty chyba jednak nie zdazy :lol:.....

Dagunia juz powolutku przestaje sie bac. Mimo, ze jeszcze nie wychodzi z budki ( no przynajmniej ja jeszcze tego nie widzialam ), to zachowuje sie juz naprawde fajnie.
Miseczke, ktora miala w przedsionku budki, wciagnela sobie do srodka :evil_lol: i przez to , musze sie przyznac, mialam stracha zeby ja stamtad wyciagnac :roll:. Ale jakos obylo sie bez zeboczynow :evil_lol:.... miseczke wyjelam i Dagusia nawet na mnie nie warknela :lol:.
Dostala wiec smaczna kolacyjke, ktora zjadla od razu, nawet nie czekajac az wyjde z kojca.
Bedzie z niuni super psiak :lol: ! Ale nic na sile.

Posted

"Dagunia juz powolutku przestaje sie bac"

Chwała Bogu!

Śmiejcie się, ciotki, ale wciąż się boję. Dagusiu, znasz tylko kwadrat, przyszło ci nagle żyć w dowolnym takim cudnym wielokącie....