Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz przeczytałam cały wątek Dygusiowej i bardzo się cieszę, że ma szansę tak jak Tosia i Balbinka na hotelik u ZuziM:multi:. Teraz tylko szykować się do transportu;). I w związku z tym transportem mam pytanie: jak pomiętam właśnie z wątku Tosi i Balbinki to przewóz /samo paliwo/ to koszt ok. 200 zł. - czy nie powinnyśmy zrobić jakiejś składki na to? Chyba nie możemy tego wydatku w całości zostawić Grażynce i Grześkowi:mad:. Co Cioteczki na to? Ja chętnie coś dołożę;).

Posted

agata51 napisał(a):
Lara, Certusowa pisała, żeby jej przypomnieć o wpłacie. Zrobisz to? Bo się jeszcze na nas obrazi. ;)

Kurze, fakt, ja niby ciągle o tym pamiętam, a tego nie robię :evil_lol: kto zrozumie ciotkę Larę ;) napiszę do niej ;)

Posted

Nowiutka, pahnaca jeszcze zywica, budka czeka juz na Dagusie..... dzisiaj ja wymaluje impregnatem.
I dzisiaj przegradzamy kojec Balbinki i Tosi i bede porzadkowala tam troche, zeby Dagunia miala sporo miejsca.
Ale musze zabrac ulubiony kloc drewna Balbinki :evil_lol:... ona uwielbia sie na nim wylegiwac :lol:.
Ale dla Dagusi jakis inny zostawie, moze tez sobie takie miejsce upodoba.

Mam nadzieje, ze bedzie taka grzeczna , jak Tosia i Balbinka i nie bedzie starala sie wydostac..... bo nie mam jej wtedy dokad przeniesc :shake:.
Ale jakos sie temu zaradzi. Najgorszy pierwszy dzien i noc. Potem juz psina zrozumie, ze nie bedzie jej tu nikt krzywdzil, a jeszcze przyniosa smaczne jedzonko pod nosek.

Posted

=fizia;O kurcze, widzę, że tu jakieś nieformalne stowarzyszenie matrymonialne powstaje :evil_lol:

:shake::shake:Podobnie jak na watku Jamora, ciotkom amorow sie zachcialo:lol::lol:
no tutaj chodzi o psy .:cool3::cool3:Nic zlego w tym nie widze...moge robic za swatke..:-o:-o:-o

Posted

Rozmawiałam z Grażyną. Transport pewny, tylko dziewczyny kombinują, żeby podrzucić Dagusi Rumcajsa. Ale widzę, że kudłacz będzie musiał trochę poczekać. Moim zdaniem nie ma co odkładać wyjazdu Dagusi. Apartament czeka, my całe w nerwach (przynajmniej ja) - niech dziewczyna wreszcie jedzie. Wieczorem ma się odezwać Grzechu, wyjaśni się sprawa terminu i kosztów transportu.

Posted

agata51 napisał(a):
Rozmawiałam z Grażyną. Transport pewny, tylko dziewczyny kombinują, żeby podrzucić Dagusi Rumcajsa. Ale widzę, że kudłacz będzie musiał trochę poczekać. Moim zdaniem nie ma co odkładać wyjazdu Dagusi. Apartament czeka, my całe w nerwach (przynajmniej ja) - niech dziewczyna wreszcie jedzie. Wieczorem ma się odezwać Grzechu, wyjaśni się sprawa terminu i kosztów transportu.

Też mi się tak wydaje, ona już tyle czeka, i my też.

Posted

__Lara napisał(a):
ZuziaM :loveu: słuchajcie, a ten transport jest już dopięty na ostatni guzik???

ZuziaM, podasz mi potem na Pw dane do robienia przelewów za hotelik :)

Ja jestem na miejscu juz stale, a w weckendy to caly czas.
A jesli to przyjedzie ten sam kierowca :lol:, to zna juz droge i adres.

Jesli chodzi o nr konta, to chyba jest ustalone, ze Magda222 bedzie wplacala calosc kwoty i do niej trzeba wplacac deklarowane pieniazki.
Jakos tak mi sie wydaje :roll:.

Posted

zuziaM napisał(a):
Ja jestem na miejscu juz stale, a w weckendy to caly czas.
A jesli to przyjedzie ten sam kierowca :lol:, to zna juz droge i adres.

Jesli chodzi o nr konta, to chyba jest ustalone, ze Magda222 bedzie wplacala calosc kwoty i do niej trzeba wplacac deklarowane pieniazki.
Jakos tak mi sie wydaje :roll:.

Hm... ale pieniądze Dygusiowej do tej pory zbierałyśmy na moje konto :cool1: jakby co to nie ma sprawy, mogę rozliczenia przekazać magdzie222 :cool1:

Posted

__Lara napisał(a):
Hm... ale pieniądze Dygusiowej do tej pory zbierałyśmy na moje konto :cool1: jakby co to nie ma sprawy, mogę rozliczenia przekazać magdzie222 :cool1:

Laro, ale ja nie jestem pewna, czy mam w tym racje ... cos mi sie tak wydaje, ze ktos tu pytal o to, kto bedzie ksiegowa .... ale moze mi sie watki pomieszaly :roll:... juz nie wiem.... moze to bylo na watku Tosi i Balnbiny z tyskiego tez schroniska :roll:.... juz mi sie miesza.....
Na wszelki wypadek, oczywiscie wysle Ci nr konta.

Posted

Jasza napisał(a):
Pytania o księgową były na wątku Rumcajsa!!

Ano wlasnie. Tak czulam, ze cos mi sie pomylilo.
Gdzies dzwonilo tylko nie wiedzialam , w ktorym kosciele :lol:.
Przepraszam za zamieszanie :lol:.