Jasza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Zaglądamy z ranka, a właściwie przedpołudniowo. A za chwilę się zbieram na wizytę poadopcyjną do Frani na kawę! Będą zdjęcia! Quote
agata51 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Rumcajs poczeka. Zjawi się u Zuzi wyrychtowany na glanc! :evil_lol: Czekamy na zdjęcia Frani! Quote
AlfaLS Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dopiero teraz przeczytałam cały wątek Dygusiowej i bardzo się cieszę, że ma szansę tak jak Tosia i Balbinka na hotelik u ZuziM:multi:. Teraz tylko szykować się do transportu;). I w związku z tym transportem mam pytanie: jak pomiętam właśnie z wątku Tosi i Balbinki to przewóz /samo paliwo/ to koszt ok. 200 zł. - czy nie powinnyśmy zrobić jakiejś składki na to? Chyba nie możemy tego wydatku w całości zostawić Grażynce i Grześkowi:mad:. Co Cioteczki na to? Ja chętnie coś dołożę;). Quote
agata51 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 To oczywiste, że zwrócimy G. i G. za transport. Jutro wysyłam 20zł. Cioteczki, która może dorzucić grosik? Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Helo Dygusiowa :loveu: jeszcze trochę i ruszamy w świat :lol: Edit: nowe wpłaty: koss 20zł ala 10zł Razem mamy: 785,00zł. Quote
agata51 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Lara, Certusowa pisała, żeby jej przypomnieć o wpłacie. Zrobisz to? Bo się jeszcze na nas obrazi. ;) Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 agata51 napisał(a):Lara, Certusowa pisała, żeby jej przypomnieć o wpłacie. Zrobisz to? Bo się jeszcze na nas obrazi. ;) Kurze, fakt, ja niby ciągle o tym pamiętam, a tego nie robię :evil_lol: kto zrozumie ciotkę Larę ;) napiszę do niej ;) Quote
zuziaM Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nowiutka, pahnaca jeszcze zywica, budka czeka juz na Dagusie..... dzisiaj ja wymaluje impregnatem. I dzisiaj przegradzamy kojec Balbinki i Tosi i bede porzadkowala tam troche, zeby Dagunia miala sporo miejsca. Ale musze zabrac ulubiony kloc drewna Balbinki :evil_lol:... ona uwielbia sie na nim wylegiwac :lol:. Ale dla Dagusi jakis inny zostawie, moze tez sobie takie miejsce upodoba. Mam nadzieje, ze bedzie taka grzeczna , jak Tosia i Balbinka i nie bedzie starala sie wydostac..... bo nie mam jej wtedy dokad przeniesc :shake:. Ale jakos sie temu zaradzi. Najgorszy pierwszy dzien i noc. Potem juz psina zrozumie, ze nie bedzie jej tu nikt krzywdzil, a jeszcze przyniosa smaczne jedzonko pod nosek. Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ZuziaM :loveu: słuchajcie, a ten transport jest już dopięty na ostatni guzik??? ZuziaM, podasz mi potem na Pw dane do robienia przelewów za hotelik :) Quote
coronaaj Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 =fizia;O kurcze, widzę, że tu jakieś nieformalne stowarzyszenie matrymonialne powstaje :evil_lol: :shake::shake:Podobnie jak na watku Jamora, ciotkom amorow sie zachcialo:lol::lol: no tutaj chodzi o psy .:cool3::cool3:Nic zlego w tym nie widze...moge robic za swatke..:-o:-o:-o Quote
Jasza Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dygusiowa nie jest przecież taka wiekowa, coś jej się jeszcze od życia należy!:loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 wielkie zmiany nastaną w życiu Dygusiowej :) Oby się jeszcze niedługo jakiś kochający domek znalazł... :roll: Quote
agata51 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Rozmawiałam z Grażyną. Transport pewny, tylko dziewczyny kombinują, żeby podrzucić Dagusi Rumcajsa. Ale widzę, że kudłacz będzie musiał trochę poczekać. Moim zdaniem nie ma co odkładać wyjazdu Dagusi. Apartament czeka, my całe w nerwach (przynajmniej ja) - niech dziewczyna wreszcie jedzie. Wieczorem ma się odezwać Grzechu, wyjaśni się sprawa terminu i kosztów transportu. Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 agata51 napisał(a):Rozmawiałam z Grażyną. Transport pewny, tylko dziewczyny kombinują, żeby podrzucić Dagusi Rumcajsa. Ale widzę, że kudłacz będzie musiał trochę poczekać. Moim zdaniem nie ma co odkładać wyjazdu Dagusi. Apartament czeka, my całe w nerwach (przynajmniej ja) - niech dziewczyna wreszcie jedzie. Wieczorem ma się odezwać Grzechu, wyjaśni się sprawa terminu i kosztów transportu. Też mi się tak wydaje, ona już tyle czeka, i my też. Quote
zuziaM Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 __Lara napisał(a):ZuziaM :loveu: słuchajcie, a ten transport jest już dopięty na ostatni guzik??? ZuziaM, podasz mi potem na Pw dane do robienia przelewów za hotelik :) Ja jestem na miejscu juz stale, a w weckendy to caly czas. A jesli to przyjedzie ten sam kierowca :lol:, to zna juz droge i adres. Jesli chodzi o nr konta, to chyba jest ustalone, ze Magda222 bedzie wplacala calosc kwoty i do niej trzeba wplacac deklarowane pieniazki. Jakos tak mi sie wydaje :roll:. Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zuziaM napisał(a):Ja jestem na miejscu juz stale, a w weckendy to caly czas. A jesli to przyjedzie ten sam kierowca :lol:, to zna juz droge i adres. Jesli chodzi o nr konta, to chyba jest ustalone, ze Magda222 bedzie wplacala calosc kwoty i do niej trzeba wplacac deklarowane pieniazki. Jakos tak mi sie wydaje :roll:. Hm... ale pieniądze Dygusiowej do tej pory zbierałyśmy na moje konto :cool1: jakby co to nie ma sprawy, mogę rozliczenia przekazać magdzie222 :cool1: Quote
zuziaM Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 __Lara napisał(a):Hm... ale pieniądze Dygusiowej do tej pory zbierałyśmy na moje konto :cool1: jakby co to nie ma sprawy, mogę rozliczenia przekazać magdzie222 :cool1: Laro, ale ja nie jestem pewna, czy mam w tym racje ... cos mi sie tak wydaje, ze ktos tu pytal o to, kto bedzie ksiegowa .... ale moze mi sie watki pomieszaly :roll:... juz nie wiem.... moze to bylo na watku Tosi i Balnbiny z tyskiego tez schroniska :roll:.... juz mi sie miesza..... Na wszelki wypadek, oczywiscie wysle Ci nr konta. Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nowe wpłaty: aneta355 10zł acha44 10zł Dygusiowa ma już 810zł :-o:multi: Quote
agata51 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Błagam, nie zmieniajmy księgowej, bo mi się już zupełnie w papierkach i głowie pomiesza! Wszystko cacy, ale gdzie jest Grzecho!? :mad: Quote
Jasza Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Pytania o księgową były na wątku Rumcajsa!! Quote
zuziaM Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Jasza napisał(a):Pytania o księgową były na wątku Rumcajsa!! Ano wlasnie. Tak czulam, ze cos mi sie pomylilo. Gdzies dzwonilo tylko nie wiedzialam , w ktorym kosciele :lol:. Przepraszam za zamieszanie :lol:. Quote
Jasza Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ZuziaM, ja i tak jestem pełna podziwu, jak Ty to wszystko ogarniasz!:crazyeye: Cudna jesteś! :loveu: Quote
Recommended Posts