agata51 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witaj, Kasiu! :multi: To co, wyróżniamy allegro? :lol: Quote
MyrkurDagur Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ojojoj... dawno mnie tu nie było :oops: Mam trochę zaległości... Kiedy Dagusia jedzie do ZuziaM? Quote
kaja555 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agata51 napisał(a):Witaj, Kasiu! :multi: To co, wyróżniamy allegro? :lol: Agatko - już wyróżnione, tym razem ja stawiam :evil_lol: Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Ojojoj... dawno mnie tu nie było :oops: Mam trochę zaległości... Kiedy Dagusia jedzie do ZuziaM? 22/23 sierpień, więc czekamy ;) Quote
Bambino Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='__Lara']Narazie nie. Nie liczcie tego na lipiec, sierpień, tylko pierwszy, drugi pobyt Dagusi w hotelu :) narazie jeszcze jej nie ma w hotelu, dopiero od 22/23 sierpnia, więc 22/23 września minie dopiero pierwszy miesiąc pobytu w hotelu, we wrześniu będziemy zbierać na następny miesiąc. Laro, ja tak w kwestii formalnej. Jeżeli wpłaciłam 3x5 zł. ( czyli 3 deklaracje ), to we wrześniu mam napisać opłata za 4 pobyt. Tak?. Czy opłatę za 4 pobyt mam wysłać ok. 20 listopada?:shake: Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Bambino']Laro, ja tak w kwestii formalnej. Jeżeli wpłaciłam 3x5 zł. ( czyli 3 deklaracje ), to we wrześniu mam napisać opłata za 4 pobyt. Tak?. Czy opłatę za 4 pobyt mam wysłać ok. 20 listopada?:shake: Tak, może być :) możecie nawet pisać, że stałam deklaracja i swój nick, ja już mam w swojej tabelce wszystko zaznaczone kto ile wpłacił stałych de;deklaracji za ile miesięcy ;) Może ciut wcześniej niż 20 listopada, ok. początku listopada :) Quote
agata51 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 kaja555 napisał(a):Agatko - już wyróżnione, tym razem ja stawiam :evil_lol: O, cholera! Jak ty to robisz, że z kasą wracasz z wakacji? :evil_lol: Ale nie ukrywam, że bardzo, ale to bardzo się cieszę. :loveu: Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! Gdyby ktoś mógł je zabrać do kontaktować się z : zuzlikowa, Lacrima, mosii!!!! Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ot, drobnostka, bernardyna zabrać! Ja nawet Dagusi nie mogę! Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/ Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lareńko, pojawię się w tej ubojni na dłużej, jak się nieco kulturalniej zrobi - twoja w tym głowa. Do jatki ani do magla się nie nadaję. Mięsa nie jem, pościeli nie prasuję. Quote
magda222 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agata51 napisał(a):Lareńko, pojawię się w tej ubojni na dłużej, jak się nieco kulturalniej zrobi - twoja w tym głowa. Do jatki ani do magla się nie nadaję. Mięsa nie jem, pościeli nie prasuję. Też nie chce mi się wchodzić na tamten wątek i tego czytać. Jad się tam sączy strumieniami :angryy: Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 agata51 napisał(a):Lareńko, pojawię się w tej ubojni na dłużej, jak się nieco kulturalniej zrobi - twoja w tym głowa. Do jatki ani do magla się nie nadaję. Mięsa nie jem, pościeli nie prasuję. Ehh, ale ich nie idzie powstrzymać, piszę i piszę i nic :shake: Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 __Lara napisał(a):Ehh, ale ich nie idzie powstrzymać, piszę i piszę i nic :shake: Wezwij na pomoc SM albo moda. Poważnie: te psy można brać czy są "dowodem w sprawie"? Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 agata51, z tego co wiem to można je adoptować. Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :crazyeye: o matko jak puściutko na wątku. Dagusia pokazujemy sie psinko bo chyba spadłaś na ostatnie strony:shake: Quote
Bambino Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='__Lara']Tak, może być :) możecie nawet pisać, że stałam deklaracja i swój nick, ja już mam w swojej tabelce wszystko zaznaczone kto ile wpłacił stałych de;deklaracji za ile miesięcy ;) Może ciut wcześniej niż 20 listopada, ok. początku listopada :) Dzięki Laro, za klarownośc :multi: Quote
agata51 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Sorry, Daguniu, staram się być u ciebie codziennie, ale nie zawsze wychodzi. http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lodz-chory-zaglodzony-potrzebne-pieniadze-wizyty-w-lecznicy-142837/index49.html Rozumiesz, suniu, prawda? Quote
Jasza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzisiaj do nowych domków pojechały Frania i Suzi! Ty tez Dagusiu niedługo pojedziesz!:loveu: Quote
scorpio133 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 mage sobie wyobrazic jaka ona bedzie szczesliwa na tej zielonej trawce Quote
Jasza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Zdąży się nią nacieszyć, potem będzie miała biały śnieżek do swojej dyspozycji, ale to już może na spacerach ze swoją nową rodziną..:oops: Quote
Ra_dunia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Mam nadzieję, że jak już będzie w hoteliku to raz dwa domek stały się znajdzie ;) Quote
Recommended Posts