Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Narazie nie. Nie liczcie tego na lipiec, sierpień, tylko pierwszy, drugi pobyt Dagusi w hotelu :) narazie jeszcze jej nie ma w hotelu, dopiero od 22/23 sierpnia, więc 22/23 września minie dopiero pierwszy miesiąc pobytu w hotelu, we wrześniu będziemy zbierać na następny miesiąc.

Laro, ja tak w kwestii formalnej. Jeżeli wpłaciłam 3x5 zł. ( czyli 3 deklaracje ), to we wrześniu mam napisać opłata za 4 pobyt. Tak?. Czy opłatę za 4 pobyt mam wysłać ok. 20 listopada?:shake:

Posted

[quote name='Bambino']Laro, ja tak w kwestii formalnej. Jeżeli wpłaciłam 3x5 zł. ( czyli 3 deklaracje ), to we wrześniu mam napisać opłata za 4 pobyt. Tak?. Czy opłatę za 4 pobyt mam wysłać ok. 20 listopada?:shake:

Tak, może być :) możecie nawet pisać, że stałam deklaracja i swój nick, ja już mam w swojej tabelce wszystko zaznaczone kto ile wpłacił stałych de;deklaracji za ile miesięcy ;) Może ciut wcześniej niż 20 listopada, ok. początku listopada :)

Posted

kaja555 napisał(a):
Agatko - już wyróżnione, tym razem ja stawiam :evil_lol:

O, cholera! Jak ty to robisz, że z kasą wracasz z wakacji? :evil_lol: Ale nie ukrywam, że bardzo, ale to bardzo się cieszę. :loveu:

Posted

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

Gdyby ktoś mógł je zabrać do kontaktować się z : zuzlikowa, Lacrima, mosii!!!!

Posted

Lareńko, pojawię się w tej ubojni na dłużej, jak się nieco kulturalniej zrobi - twoja w tym głowa. Do jatki ani do magla się nie nadaję. Mięsa nie jem, pościeli nie prasuję.

Posted

agata51 napisał(a):
Lareńko, pojawię się w tej ubojni na dłużej, jak się nieco kulturalniej zrobi - twoja w tym głowa. Do jatki ani do magla się nie nadaję. Mięsa nie jem, pościeli nie prasuję.

Też nie chce mi się wchodzić na tamten wątek i tego czytać.
Jad się tam sączy strumieniami :angryy:

Posted

agata51 napisał(a):

Ehh, ale ich nie idzie powstrzymać, piszę i piszę i nic :shake:

Posted

__Lara napisał(a):
Ehh, ale ich nie idzie powstrzymać, piszę i piszę i nic :shake:

Wezwij na pomoc SM albo moda. Poważnie: te psy można brać czy są "dowodem w sprawie"?

Posted

[quote name='__Lara']Tak, może być :) możecie nawet pisać, że stałam deklaracja i swój nick, ja już mam w swojej tabelce wszystko zaznaczone kto ile wpłacił stałych de;deklaracji za ile miesięcy ;) Może ciut wcześniej niż 20 listopada, ok. początku listopada :)

Dzięki Laro, za klarownośc :multi:

Posted

Zdąży się nią nacieszyć, potem będzie miała biały śnieżek do swojej dyspozycji, ale to już może na spacerach ze swoją nową rodziną..:oops: