__Lara Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 agata51 napisał(a):Daguniu, posażna panna z ciebie. Może jeszcze kawalera znajdziesz! Jak narazie jest posażna ;) później pewnie pieniążki szybko się rozejdą jak trzeba będzie za hotel płacić. Quote
coronaaj Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 =agata51;Daguniu, posażna panna z ciebie. Może jeszcze kawalera znajdziesz! :razz:Tam do Megii1 do Serocka jedzie dzisiaj przystojny kawaler Beneczek (zapomnialam imienia), moze :loveu:kochliwa Dagusia:loveu: sie nim zainteresuje?? :placz:Oj, wdowce:placz: trzeba kogos znalesc.:multi: Lara kto transportuje Dagusie 22/23 do DT? Quote
__Lara Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 coronaaj napisał(a):=agata51;Daguniu, posażna panna z ciebie. Może jeszcze kawalera znajdziesz! :razz:Tam do Megii1 do Serocka jedzie dzisiaj przystojny kawaler Beneczek (zapomnialam imienia), moze :loveu:kochliwa Dagusia:loveu: sie nim zainteresuje?? :placz:Oj, wdowce:placz: trzeba kogos znalesc.:multi: Lara kto transportuje Dagusie 22/23 do DT? Coronaaj, ja się pomyliłam, Dagusia jedzie do ZuziM do hotelu :cool1: za dużo jest tych psiaków. agata51 wie, kto ją transportuje, ktoś się tu zobowiązywał. Quote
coronaaj Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 coronaaj napisał(a):=agata51;Daguniu, posażna panna z ciebie. Może jeszcze kawalera znajdziesz! :razz:Tam do Megii1 do Serocka jedzie dzisiaj przystojny kawaler Beneczek (zapomnialam imienia), moze :loveu:kochliwa Dagusia:loveu: sie nim zainteresuje?? :placz:Oj, wdowce:placz: trzeba kogos znalesc.:multi: Lara kto transportuje Dagusie 22/23 do DT? Blad z mojej strony, Dagunia jedzie do ZuziM? Quote
agata51 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dagunię zawiezie Grażyna/grażyna9915, pewnie z TŻem, a może nawet i z synem. :lol: Quote
__Lara Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 coronaaj napisał(a):Blad z mojej strony, Dagunia jedzie do ZuziM? Tak, do ZuziM. Zwolniłam już miejsce dla Waszej Leny. Quote
Jasza Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zaglądam na chwilę póki Dogo nie padło... Czy wpłacać już za sierpień Laro? Quote
__Lara Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jasza napisał(a):Zaglądam na chwilę póki Dogo nie padło... Czy wpłacać już za sierpień Laro? Narazie nie. Nie liczcie tego na lipiec, sierpień, tylko pierwszy, drugi pobyt Dagusi w hotelu :) narazie jeszcze jej nie ma w hotelu, dopiero od 22/23 sierpnia, więc 22/23 września minie dopiero pierwszy miesiąc pobytu w hotelu, we wrześniu będziemy zbierać na następny miesiąc. Quote
agata51 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Lara, jak zwykle, czuwa nad wszystkim. :loveu: Quote
Jasza Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No to ok. Ja z pieniędzmi mam tylko same kłopoty, nawet rachunkami zajmuje się mój TZ. Jakby co to przypominajcie... Chociaż oczywiście staram się być na bieżąco! Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A u nas burza za burzą. Mam nadzieję, że u was spokój, Daguniu! Quote
Jasza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dagusiu, wytrzymaj jeszcze troszkę... Niedługo świat się przed Tobą otworzy!:loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Świat otworzy się przed Dagunią a Dagunia otworzy się na świat :) Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agata51 napisał(a):A u nas burza za burzą. Mam nadzieję, że u was spokój, Daguniu! Agatko51, a gdzie te burze? może na Śląsk dzisiaj dotrą, bo wczoraj cały dzień skwar. Quote
coronaaj Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agata51 napisał(a):A u nas burza za burzą. Mam nadzieję, że u was spokój, Daguniu! U nas pioruny walily o 5 rano i kurduple szczekaly razem z Zuzlikowa, nie boja sie...w Krakowie bylo sloncze o 9 rano...chyba idzie na poludnie... Quote
coronaaj Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jasza napisał(a):No to ok. Ja z pieniędzmi mam tylko same kłopoty, nawet rachunkami zajmuje się mój TZ. Jakby co to przypominajcie... Chociaż oczywiście staram się być na bieżąco! Oj duzy , duzy blad..Ty powinnas sie tym zajmowac..radzi starsza ciotka... Quote
coronaaj Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 __Lara napisał(a):Tak, do ZuziM. Zwolniłam już miejsce dla Waszej Leny. Moze byc maly problem z Lena bo Nerro nie zostal wyadoptowany...no i dobrze..do snobow co chcieli Nerro (przepiekny pies, tez super jak Verterek).Kto ma watek Nerro? Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dziś w nocy 3 burze przeszły mi nad głową i teraz też się coś kłębi. Ale przynajmniej chłodniej się zrobiło, bo już miałam emigrować do Islandii. Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 coronaaj napisał(a):Oj duzy , duzy blad..Ty powinnas sie tym zajmowac..radzi starsza ciotka... Dokładnie, nic gorszego jak facet ma dostęp do kasy tylko :evil_lol: Quote
Jasza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jakbym ja miała dostęp do kasy wyłączny, to razem z Reksiem i walizami siedzielibyśmy na Dworcu w Katowicach, albo może w Chorzowie Batorym, to bliżej troszkę...:evil_lol: Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jasza napisał(a):Jakbym ja miała dostęp do kasy wyłączny, to razem z Reksiem i walizami siedzielibyśmy na Dworcu w Katowicach, albo może w Chorzowie Batorym, to bliżej troszkę...:evil_lol: Hahaha, to prawda, ja też tak mam, ja jestem do wydawania, a TZ do oszczędzania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak w skrócie :evil_lol: Quote
coronaaj Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 =__LaraHahaha, to prawda, ja też tak mam, ja jestem do wydawania, a TZ do oszczędzania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak w skrócie :evil_lol: TZ jest do zarabiania, oszczedzania , a Ty do wydawania!!! Musisz zaczac trenowac wczesniej....ciotka Cie "przyuczy" . Bylam trenowana przez Babcie, Mame i...dobrze mnie to na zdrowie wyszlo.. Quote
kaja555 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 jestem po urlopie, miałam ze sobą bezprzewodowy internet, który, jak się póżniej okazało nie działał, bo nie było na wsi anteny i zasięgu :razz: więc dopiero teraz mogę odnowić Dyguśce allegro: Pani Dygusiowa. Czy umrze w schronisku? (706248574) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts