Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Daguniu, posażna panna z ciebie. Może jeszcze kawalera znajdziesz!

Jak narazie jest posażna ;) później pewnie pieniążki szybko się rozejdą jak trzeba będzie za hotel płacić.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

=agata51;Daguniu, posażna panna z ciebie. Może jeszcze kawalera znajdziesz!

:razz:Tam do Megii1 do Serocka jedzie dzisiaj przystojny kawaler Beneczek (zapomnialam imienia), moze :loveu:kochliwa Dagusia:loveu: sie nim zainteresuje?? :placz:Oj, wdowce:placz: trzeba kogos znalesc.:multi:

Lara kto transportuje Dagusie 22/23 do DT?

Posted

coronaaj napisał(a):

:razz:Tam do Megii1 do Serocka jedzie dzisiaj przystojny kawaler Beneczek (zapomnialam imienia), moze :loveu:kochliwa Dagusia:loveu: sie nim zainteresuje?? :placz:Oj, wdowce:placz: trzeba kogos znalesc.:multi:

Coronaaj, ja się pomyliłam, Dagusia jedzie do ZuziM do hotelu :cool1: za dużo jest tych psiaków.

agata51 wie, kto ją transportuje, ktoś się tu zobowiązywał.

Posted

coronaaj napisał(a):

Blad z mojej strony, Dagunia jedzie do ZuziM?

Posted

Jasza napisał(a):
Zaglądam na chwilę póki Dogo nie padło...
Czy wpłacać już za sierpień Laro?

Narazie nie. Nie liczcie tego na lipiec, sierpień, tylko pierwszy, drugi pobyt Dagusi w hotelu :) narazie jeszcze jej nie ma w hotelu, dopiero od 22/23 sierpnia, więc 22/23 września minie dopiero pierwszy miesiąc pobytu w hotelu, we wrześniu będziemy zbierać na następny miesiąc.

Posted

No to ok.
Ja z pieniędzmi mam tylko same kłopoty, nawet rachunkami zajmuje się mój TZ.
Jakby co to przypominajcie...
Chociaż oczywiście staram się być na bieżąco!

Posted

agata51 napisał(a):
A u nas burza za burzą. Mam nadzieję, że u was spokój, Daguniu!

Agatko51, a gdzie te burze? może na Śląsk dzisiaj dotrą, bo wczoraj cały dzień skwar.

Posted

agata51 napisał(a):
A u nas burza za burzą. Mam nadzieję, że u was spokój, Daguniu!

U nas pioruny walily o 5 rano i kurduple szczekaly razem z Zuzlikowa, nie boja sie...w Krakowie bylo sloncze o 9 rano...chyba idzie na poludnie...

Posted

Jasza napisał(a):
No to ok.
Ja z pieniędzmi mam tylko same kłopoty, nawet rachunkami zajmuje się mój TZ.
Jakby co to przypominajcie...
Chociaż oczywiście staram się być na bieżąco!

Oj duzy , duzy blad..Ty powinnas sie tym zajmowac..radzi starsza ciotka...

Posted

__Lara napisał(a):
Tak, do ZuziM. Zwolniłam już miejsce dla Waszej Leny.

Moze byc maly problem z Lena bo Nerro nie zostal wyadoptowany...no i dobrze..do snobow co chcieli Nerro (przepiekny pies, tez super jak Verterek).Kto ma watek Nerro?

Posted

coronaaj napisał(a):
Oj duzy , duzy blad..Ty powinnas sie tym zajmowac..radzi starsza ciotka...

Dokładnie, nic gorszego jak facet ma dostęp do kasy tylko :evil_lol:

Posted

Jakbym ja miała dostęp do kasy wyłączny, to razem z Reksiem i walizami siedzielibyśmy na Dworcu w Katowicach, albo może w Chorzowie Batorym, to bliżej troszkę...:evil_lol:

Posted

Jasza napisał(a):
Jakbym ja miała dostęp do kasy wyłączny, to razem z Reksiem i walizami siedzielibyśmy na Dworcu w Katowicach, albo może w Chorzowie Batorym, to bliżej troszkę...:evil_lol:

Hahaha, to prawda, ja też tak mam, ja jestem do wydawania, a TZ do oszczędzania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak w skrócie :evil_lol:

Posted

=__LaraHahaha, to prawda, ja też tak mam, ja jestem do wydawania, a TZ do oszczędzania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak w skrócie :evil_lol:

TZ jest do zarabiania, oszczedzania , a Ty do wydawania!!! Musisz zaczac trenowac wczesniej....ciotka Cie "przyuczy" . Bylam trenowana przez Babcie, Mame i...dobrze mnie to na zdrowie wyszlo..