Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: oj kusząca propozycja, w takim razie czekam na pw :lol: i obgadamy sobie cioteczkę Larę:evil_lol:

O ja Wam dam :mad::motz: tylko spróbujcie :evil_lol: Dogorra jest wszędzie :evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
O ja Wam dam :mad::motz: tylko spróbujcie :evil_lol: Dogorra jest wszędzie :evil_lol::evil_lol:

Lara:loveu: czy Ty mnie straszysz Dogorrą :roflt::roflt::roflt:

Posted

A Dogorra przecież ma jeszcze super groźnego psa :evil_lol: o super groźnym pseudonimie mafijnym Marcel :razz: Jak na jego wątku zobaczyłam wpisy pod zdjęciem - to wymiękłam :evil_lol:

Dygusiowa, jak dobrze, że mafia nad tobą czuwa ;)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
A Dogorra przecież ma jeszcze super groźnego psa :evil_lol: o super groźnym pseudonimie mafijnym Marcel :razz: Jak na jego wątku zobaczyłam wpisy pod zdjęciem - to wymiękłam :evil_lol:

Dygusiowa, jak dobrze, że mafia nad tobą czuwa ;)

Haha, właśnie :diabloti: marysiu, mam Marcela, on Cię będzie śledził :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: oj kusząca propozycja, w takim razie czekam na pw :lol: i obgadamy sobie cioteczkę Larę:evil_lol:

Juz wyslalam na PW info, musimy sie spotkac..A moze do nas dolaczysz Larusia???

Do 8 sierpnia bede sie wczasowala gdzies na Podkarpaciu (nawet nie pamietam gdzie) oczywiscie z 3 kurduplami...no Dt bedzie 6km odemnie ze swoja sfora 2 psiurek , chyba bede miala zasieg (kom) bo interenet to nie sadze chociaz pewnie sie myle...

Posted

[quote name='agata51']Każdy powinien się mieć na baczności! Marcello wszystko widzi!

Marcello jest niesamowity...podoba mi sie, ze az hej!!!!No imie rzeczywiscie mafijne...no italianskie..ci Wlosi to przystojniaki...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
widzę, że Marcello (czytać Marczello? :evil_lol:) mafijny pies nad wątkiem czuwa więc na pewno będzie porządek :evil_lol:
Dagusiu - teraz to już tylko z górki ;)

Marcelo jest the best :evil_lol:

Posted

Budka juz prawie gotowa. Zostalo tylko daszek przybic i pape polozyc :lol:.
A potem pomalowac i bedzie sliczna. Nowiutka, uszczelniona i zaizolowana styropianem, sciany i podloga. Nawet sufit zrobiony, zeby za duzo ciepla zima pod daszek nie uciekalo, a zostalo w budce, zeby psine grzac :lol:.

Posted

marysia55 napisał(a):
:-o:-o sprawdziłam na pierwszej stronie i Jasza ma rację:cool3: to nastawanie na jej dobre imię :evil_lol: szybko to poprawić :mad:

i chyba podobna sprawa z Bambino, nasz koss się rozpędziła i wpisała ją w swoim poście jako dłuznika :crazyeye: jak kobita tu wpadnie to zrobi ..... wiecie co :diabloti::diabloti:

No koss :mad::mad:! Jak możesz ! A ja całą niedzielę szukałam w maminych pudełkach korali dla Twojej działalności artystycznej. Smutno mi :-(:-(.

Już mi przeszło. Bo przecież widnieję w 1 poście, że zapłaciłam i rachunek u Dogorry wyrównałam. :evil_lol:. A tak g woli wyjaśnienia - moja deklaracja to 5 zł. a ta dycha w lipcu, to było 5 za czerwiec i 5 za lipiec. ( to dla Lary )

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Grażyną w sprawie transportu. Jest do dyspozycji 8/9 albo 22/23 sierpnia - w zależności o tego, kiedy zuziaM wróci z wakcji.

Lara, na transport chyba mamy, co?

Posted

agata51 napisał(a):
Rozmawiałam przed chwilą z Grażyną w sprawie transportu. Jest do dyspozycji 8/9 albo 22/23 sierpnia - w zależności o tego, kiedy zuziaM wróci z wakcji.

Lara, na transport chyba mamy, co?

Tak, mamy. Ciotki, ja znowu wyjeżdżam, do czwartku-piątku (pogrzeb w rodzinie), czuwajcie tutaj nad wątkiem.

Edit: zaktualizowałam wpłaty w pierwszym poście, dzięki.